Коментари - Катерачката без хиджаб бе посрещната като героиня в Техеран | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

иранските катерички!

Наистина, тези религиозни забрани са прекалени, но като гледа човек кампанията около Иран, нещо много напомня кампанията в Беларус, преди това в Либия и пр. Май че отново западът използува реални проблеми и ги раздухава майсторски, но не за да бъдат решени, а за да "разклати" поредния неугоден режим.

Персия е била светска държава от преди нашата да съществува. Идват някакви аятоласи, завземат властта и трепят всички момичета без забрадки. Кое се раздухва викаш?

Спортна дисциплина - Катеричка!

на хиджабшопинг. В европа хиджабите са много носени в либералните страни. Даже в ес е забранено да се забраняват хиджабите.

В американската камара на представителите има една демократка Илхан Омас с хиджаб. Когато Илхан Омар си свали хиджаба, американците може да започнат да критикуват Иран. Същото се отнася за Германия, Франция, Англия и т.н. които са пълни с хиджабирани ново-гражданки и имат 'no go' квартали, където мюсюлманите хващат да бият и насилват светски облечени жени, ако случайно пристъпят там.

Ама това е по нейно желание, а не насила. Правиш ли разлика? Свободата, Панчо…

и все за няква катеричка става дума...

Значи зор да махат хиджаба в мюсюлманските страни, а в Европа да си ги носят. Не трябва ли да е обратно?!?

Тръгнала е неделя от Сеул днес е сряда.Къде е била 3 дена?

Хайде стига с това нагъзване, бе засрамете се. Насила я били накарали да каже, че си забравила забрадката на състезанието. И как разбрахте, че е насила, екстрасенси ли сте? Аз мога да кажа, че вас са ви накарали насила да напишете нещо, за което в действителност не сте много убедени.

Ти можеш само тръби да правиш

А ние такива Ирански Ислямисти ги посрещаме с куршуми или меч, копие в корема, от 1400 години !!

Траките и Персите са били първи дружки, заедно са се борили срещу гръцката хегемония. Мюсюлманите с набези на Балканите са тюрки и сунити, персите за разлика от тях са шиити.

Не знам ... за втори път чета заглавието, и за втори път го прочитам грешно - катеричката без хиджаб ... Каквото и да правят духовниците, Иран се пробужда. Малко повече подкрепа и момичетата няма да приличат на бежанци-пингвини от южния полюс, а на нормални хора! Тогава, обаче, пред ръководството на държавата ще надвъсне друг въпрос - ние разсъждаваме от нашата камбанария. Тия там са диваци - някой мъж може да я хареса на улицата и да я изнасили, просто щото му е харесало. Те и за това са тия пингвински костюми. За това и туристите в консервативните държави си имат собствени места и не ходят навсякъде. В Иран не си поплюват, но и 1000 човека да кастрират след подобна изцепка, винаги ще има кандидати!

Така наречените "антизападни" тролчета стигнаха до там, че да защитават носенето на хиджаб!!! Какво ли не прави човек за някой лев... Гнусно и пошло...

Така наречените "произападни" тролчета стигнаха до там, че да защитават гей парадите и вкарването ни във война.

Вместо да си благодарен, че те защитават ти недоволстваш. Ти си латентен педал, след като всяка втора мисъл ти е за гейовете. Няма лошо да си педал, ама ти правиш ебати драмата с това. че не искаш да си признаеш, което е доста педалско... :)))))))))))) Иначе, колко града поразиха руснаците в САЩ, щото ние още 10 години да им пращаме оръжие, не можем да пратим колкото САЩ пратиха...

Пешо, тези опорки вече се изтъркаха!!! Затова слагай хиджаба и ... на фронта! Може при синовете на Кадиров!!!

Тези пропагандни циркове доста започнаха да ми омръзват..

това е много важно за евроатлантическите ценности на....всички

Какво може да се каже? Варвари и садисти

Да, но според американците и западноевропейците тя е била убита. Следователно тя е мъртва и само се прави на жива.

Нравите на приятелите на окупаторски Рушлямистан! Какво друго да очакваш освен репресии към крепостниците и в двете диктатури!

Те щото приятелите в близикия изток но мюриканите са по различни

Къде е катеричката без хиджаб?

Само аз ли прочетох "катеричката" вместо "катерачката" на пръв поглед? Замислих се дали катериците в Иран носят хиджаб.

Ме2... :)

На катерачката катеричката, какво чудно има.

То и на запад е забранено на катеричките да ходят без покривало на обществено място !

Тъкмо щях да напиша същото. Хахахха

Неее, не си само ти. Много сме май като тебе :-)

Явно много от нас за катерички си мислят.....

Тези са още в камената ера, какво ме интересуват, с какво са облечени? Жалко , че демокрацията ще ги залее и тях скоро( разбирайте думата, както си искате , но краварите си работят).

Сега изведнъж не си за традиционите ценности, а? :))) Що така?

Краварите естествено.... И Сосора.... И Дарт Вейдър.... Ех как воните еднакво и от далеч всички копейкаджийски птиченца....

Удариха на камък западняците с тия протести, а от друга страна премахването на забраната за не-хиджаба няма да доведе до нищо добро за Запада, не знам защо не го осъзнават. Иран поддържа светската държава в Сирия в ущърб на ислямисти и са доста либерални към жените, вижте това е тяхна представителка и тя с гордост представя страната си, пък и олимпийски медали са печелили техните жени. Антиисмялския говор пък да го оставим настрана... Порното пък показва уважението към жените на Запад...

На тебе майка ти като мумия ли е увита и ти третираш ли я като животно? Или за тебе и най-долните същества са прекрасни стига да подкрепят любимата ти русия?

Ти не си в час, жената идва от азиатско, а ти говориш за третиране като проститутка, нали сте научени на Запад, хиджаба е тъкмо за да няма гейизиране и лебетизиране на обществото, сиреч да предпазва от изпадане на човеците до ниво животни и парагенитални същества...

Много си зле. Честно. Носи си ти хиджаб и не се меси на другите.

Ако не знаеш в тая държава жените нямат права и трябва да ходят облечени като мумии. Противен случай бивате арестувани и смазвани от бой в най-близкото управление от нравствената полиция. Ти кога ще отидеш заедно с всичките си роднини от женски пол да живееш там и да се подчиняваш на същите правила?

Аха, интересна новина.