Като в криминале: Специалният отряд, който "почисти" около Роналдо

Списание Spiegel продължава серията разкрития около скандала, историята си е за криминале

Обратно в новината

Коментари - Като в криминале: Специалният отряд, който "почисти" около Роналдо | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Адвокатите на футболиста са дали да се разбере на всички причастни страни какво ще успеят да докажат: травмите на правото черво са нанесени от девойката самостоятелно и именно поради това не е заявила за "изнасилването" веднага, а след няколко часа. Освен това са изчезнали изключително важни улики — роклята на Катрин и първото й заявление. ----------------------- само предавам мотамо теекста, нямам намерение да влизам в никакви дискусии - просто инфо. ще замоля да не ми се включвате, все едно аз съм авторът. просто е новото, прочетено по случая, останалото е пускано тук като тема и е коментирано. затова го пускам.

Както е написано излиза че тя не е имала нищо против за секс но не е искала да е груб и анален.всъщност болшинството жени не харесват анален секс поради некадъени пичове.

да ни занимавате с глупости преди началото на делото. пп. да е завела делото преди 9 години срещу Роналдо, като е била толкова зле. а не да си вади медицинско за "неизвестен извършител".

Звездите парадоксално са най- желани , но традиционно сексът им излиза най-скъпо. Роналдо дотук се е набутал с поне милион долара за едно проникване. Няма нормален човек да се набута токова, за такова маце ще му излезе няколко почерпки тука и няколко хиляди долара на запад. Колкото по-голяма е звездата толкова по-скъпо и излиза. Доколкотоси спомням най-скъпия секс беше на най-голямата звезда за всички времена Мик Джагър, на който един акт му беше излязъл към 10 милиона. На минута на Роналдо може да му излезе и по-скъпо, щото едва ли е превишил минутата за разлика от стоунса.

желани са не те, а - парите им. Но откъдето дошли, там и отишли. Да не би да ги печелят с пропорционален на нашия труд.

Орално за началнка, в...нално за съпруга, а...но за любовника.

Курвата е изхарчила парите по моловете във Вегас и сега иска още ! Особено като е тазбрала колко е могла да вземе. Интересно тя защо е отишла в хотелската му стая ? Сигурно е искала да си беседват на тема футбол . . . . и Роналдо да и покаже как забива топките .

за да могат куп недоразвити пуберчета да я наричат к.рва.

"Операцията е успешна. Клаузата за поверителност е с такава стойност, че жената не може да проговори. Ще и струва твърде скъпо, вероятно около милион долара."......хем успешна, хем клауза за поверителност на стойност млн.долари, хем проговаря?!???

Някой има зъб на момчето и ще й даде милион долара, за да го види в затвора. Шерше ла фам, а после - мъжа зад нея :)

Само дето не разбрах, кой е разказал всички тези "подробности" и всички тези имена на адвоката на к-вата. И не разбрах, не е ли подсъдно да се разгласяват по медиите такива "подробности" по медиите за неприключило дело.

Научи се да четеш. Разследването е на Шпигел, жената даже се е махнала извън страната. Адвокатът й е нает от Metoo.

само дето е завела дело в Невада.

повече се притеснявайте дали полицаите няма да се разприказват кой им е платил, за да й изчезнат дрехите.

Какво е направил, аз това няма да го направя, щото нямам пари! Съвсем естествено е за всеки да се защити от лакоми жени!!! А това, че е казала "Не', но се съпротивлявала - ами и аз имах едно гадже, което обичаше да казва "Не", докато се натискаме или правим секс и ѝ беше хубаво !!! И други гаджета също уж не искаха, но в същото време пускат. "НЕ", казано от жена, нищо не означава за мен, ако не е подкрепено с действия!!!

Според закона, обаче, “Не” значи не.

Значи докато те "опрашвам" анално и крещя НЕ!, после мога да те съдя за изнасилване. Все пак "Според закона, обаче, “Не” значи не."

то по селата през онова време така е било казват-за благоприличие са казвали НЕ защото иначе ще ги изключат от комсомола:)))))))))

Ей тва са жените, хем си направила кефа, хем парички и то доста извлича от случая.. Чий дири при Роналдо освен патка, а сега "реве".

Съвременните келеши и да е..ат не могат като хората, все проблеми имат, малоумниците.Кажи му спортист и го остави, то си знае, че няма мозък.

Рони, всичко, което искат са парите ти !!!!

нали

Ей това бг мъжете сте опасни, изнасилването го нямате за нищо, масово се тръби: "тя не може да е изнасилена след като му е била навита". Добре, нека да погледнем един друг сюжет. Готин пич сваля много яка мацка в дискотека, тя е страхотна и той и е много навит. Отиват в хотел и тя се оказва истинска тигрица, вързва го за леглото и го яхва, супер кеф, но след малко изважда огромен изкуствен член от чантата си и започва да му го бута в дупето. Той казва не, не, не, но това не я спира, напротив продължава все по-силно да му цепи ануса, очите му направо ще изкочат от очните дъна, не може и да си каже заглавието от болка. Представихте ли си го? Браво, а сега кажете моля ви, тя изнасилила ли го или не е, щом той и е бил толкова навит?

Това мечтите ти ли са ?

повечето да са нещастни тролчета :), че иначе наистина изглежда зле картинката.

Що? Тази мацка била ли е вързана? Достатъчно е леко да си врътне дупето и нищо няма да стане.

Значи Кристиано я е вързал, извадил е изкуствена вагина и я.... е нямам толкова фантазия.

То като цяло за това се прави разследване и се водят дела. Това което си написал/а си е в твоето въображение. Това което поне аз видях е как му се натиска здраво в дискотеката и почти не го оправя още там. Отделно от това е сключила споразумение и е взела парите. Малко като в онзи виц: - Госпожице ще спите ли с мен за 10 000 долара? - Да. - А за 50 долара? - Не. Вие за каква ме вземате? - Каква сте вече е ясно, сега пазарим цената. Та тук по-скоро си мисля, че каката е свършила парите и сега се опитва да яхне Метуу-тата и да изкара още някой долар от ритнитопковеца.

Човекът се е насадил на кучка и си е наел хора да решат проблема. За парите които им е платил какво искате да правят? Да шляпат карти или да разцъкват по нета?

очаквате да се насади? Сексът с непознати крие много рискове. Това даже не е кой знае какво. Ако беше някой по-важен човек такава постановка можеха да му спретнат. И не забравяйте, че сам се е вкарал в нея, както обичате да казвате.

Николетка май и тя мина през Роналдо, сега разбирам че я е болял г...за

кат гледам как се кърши кобилката около магарето не ще да е имало Не не не поскоро дай кинти

Има следната ситуация. Правш секс с мацка в твоята стая. Очевадно дърпане не е имало. освен някакви неясни Не-та, без съпротива и дърпане. Жената на сутринта отива в полицията, поскъсва дрешка и ви обвинява в изнасилване. Свързват се с вас за пари и вие викате адвокати. Положението е твоята дума срещу нейната, отпечатъци на жената по цялата стая, разкъсана дреха с която нямаш нищо общо и генетичен материал в задника на жената. Скандала е налице дори и да спечелиш делото, а милионни спонсори ще се оттеглят въпреки че според съда ще си невинен, но пък в 99% се приема че жената е права. Какво правите тогава? Точно това което е направил Роналдо - платил е сума за да няма скандал. Дори и да е осъзнал, че е попаднал в капан, няма друг ход. Т.е. не нужно да си виновен за да сключиш сделка от която имаш по-голяма изгода отколкото от истината. Та това, че е платил не го прави виновен, а само прецакан. Ще е интересно ако са правили няколко пъти секс тази нощ. Очевидно тя не бързала да избяга и чак на сутринта отишла в полицията....

Очевидно е само, че ти не си бил в стаята, за да знаеш, че дърпане не било имало. Последното го знаем от признанията на Роналдо, който всички сме виждали много пъти да ходи да обяснява как нямало засада или фал, или не бил играл с ръка, нищо че преди секунди всички камери са заснели обратното. Имаме жена, която дори според този комплексиран лъжльо е казала “Не”. И изчезнали дрехи от полицията, почистена стая в хотела + диво (незаконно) преследване на жертвата години наред. Горкият Роналдо, бедничкият, той само се води по х*я си, иначе не е виновен, никак :)

Ако наистина е виновен, трябва да си понесе последствията. Затова има разследване и съд. Поне в САЩ тези институции сякаш работят както трябва. Но от информацията, която до сега стигна до медиите, цялата история изглежда съшита с бели конци. Момичето цяла вечер му танцува лично на него, от клипа се вижда, че е била готова още в дискотеката да легне на масата и да си вдигне краката. После пък отишла и в джакузито му. Там нещата явно са загрубели. Може да става и въпрос за неразбирателство между американската и португалската култури - тя очаквала, че Роналдо ще я гъделичка по дупето, пък той решил да ѝ го набие до корен. Цялото ѝ поведение след случката е съмнително - първо се съгласила да сключи извънсъдебно споразумение и да вземе пари, защото била уплашена, но 9 години след това явно вече не е чак толкова уплашена и почва дело. Информацията на Шпигел също е доста съмнителна. Роналдо уж наел цял екип от експерти да му пазят задника, ама явно не са били чак такива експерти, щом журналистите са се добрали до всичката тая информация. Не е ли редно в такива случаи журналистите да разкрият източниците си? Или вече само честната дума на някой е достатъчна, за да обвиниш човек в изнасилване?

Уж Ви интересува истината, ама едно си баба знае, едно си бае

За мен по-големият проблем е, че тяхната съдебна система позволява да се сключват подобни споразумения. Кихаш някакви жълти стотинки, каквито са тези 400К за Роналдо и потулваш престъпление, за което би трябвало да лежиш вероятно десетилетия. И всичко това е законно?! Че то по-зле от при нас - при нас поне това е незаконно, не че не се случва всякакви отрепки да отървават панделата по 10 и повече пъти.

Просто потърси на Интернет за "Katie Johnson v. Donald J. Trump and Jeffrey E. Epstein: Trump Child Rape Claim for $100 Million Denied by Trump Attorney" Става въпрос за доста тясно многогодишно "сътрудничество" на Тръмп и небезизвестния Джефри Епстейн (занимаващ се с обслужване на педофилен кръг на властта, потърсете на Интернет за неговия Lolita Express, обслужващ с детска проституция Бил Клинтън, Принц Андрю, и т.н.), както и за изнасилване на 13 год момиче, на което предлага кариера на модел... Всичко стига до съд в Ню Йорк, където Тръмп си плаща съдебна "такса спокойствие", материалите на делото могат да се видят на Интернет...

мацката зела мангизите, нали? а сега явно ги е посвършила и иска още.... туй как се нарича? а сега като иска да го съди, ще ги върне ли? нали за тъй й е било платено, да не се съдят

Теб да те преследва отряд от високоплатени профита, докато полицията “губи” веществени доказателства, и ти ще отидеш на съд, викаш? Ако доживееш до него...

При нас се сключва споразумение със съдията. Съответно кихваш въпросната сумалично на него.

Гейналдо го позакърши...

отвсякъде.

защо четете, като нищо не разбирате? Ясно пишеше, че сега тя ще трябва да му плати 1 млн., защото не е спазила споразумението. Как, според вас, ще иска още пари? Пък и какво сте се притеснили като сте далеч от парите му. Никой не се кани да ви изнудва, спете спокойно.

Адвокатът на курвето заяви, че ще оспори (анулира) договора, така че нищо да не плаща "изнасилената" ! На всеки е ясно, че иска да вземе много пари! И от Роналдо и от поръчителя !

да е казал, но дали ще успее? Само на десетина платени писача тук всичко ви е ясно. Поне най-после сте се сетили, че има поръчител. Още малко и ще се сетите, че е мъж и к.рвенските номера, както обичате да се изразявате, той ги е измислил. Тя само се възползва от ситуацията, за да се освободи от следенето и тормоза след споразумението, за които така и не прочетохте, понеже винаги всичко ви е ясно ... като в мъгла.

ти бълнуваш.

щом не Ви харесва, не е истина, нали

Като ви чета коментарите не мога да не отбележа, че има пълни идиоти, които приемат изнасилването за нещо нормално. Пожелавам ви някой породист мангал като Роналдо да ви ощастливи отзад, пък после пак ще си говорим дали това е изнасилване или не. Явно само така ще схванете за какво става въпрос.

Дали наистина е изнасилване или някоя особа иска пари и известност??? Може ли да се говори за изнасилване, ако няма насилие и цяла вечер се натискаш на някой и му пускаш намеци и влажни погледи?

изчезват улики, като няма изнасилване и как изобщо се е случило? Това не Ви вълнува, нали?

По просташкият ти речник разбирам, че си мъж и болен фен на Меси. Затова подкрепяш всичко срещу Роналдо !

Ако цяла вечер съм се сукал около кора на породистия мангал, после съм влязъл доброволно с него в жакузито ГОЛИ и после в леглото - какво да очаквам, да ми чете приказки ли?!

усмивката и казва достатъчно

Значи, сключила е сделка, че ще мълчи, ако й платя. Прибрала едни $350 000, но изхарчила парите и иска още. Заради това е цялата работа. А след като не е искала да прави секс с него, какво е правила в хотелската му стая?

Точно. Може и да ѝ върже, в щатите позволяват подобни малоумия.

и аз тва питам, отишла сама в стаята му, цела нощ била с него и на суртринта се сетила че е изнасилена

Всяко действие си има равно по сила и обратно по посока противодействие. Къде остана любовта? Отношението между двама души? Един очевиден егоист си е търсил парцал за една нощ и го е намерил. Оказало се, обаче, че парцала освен безскрупулен бил алчен и хитър. Но само до този момент. След като е изхарчила парите е стъпила на криво че се е обадила! Сега може и да ги върне с лихвите. Поуката - търсете повече истинското, а не фалшивото. А ако толкова сте загорели за нещо чуждо - има си професионални момичета, масажни клубове, предплащайте и изисквайте касова бележка за услугата, за да няма подобни изпълнения!

Наричате жената парцал, а него - само егоист. Няма никаква любов при секса с непознати. Но това не означава, че е нормално и да бъде насила. Сега пак си прочетете статията - тя ще връща 1 млн., а той ще лежи в затвора. Добре сте писали за касовата бележка, ама как пък никой от всички оплаквачки не попита кой изчезна дрехите й от полицията и това не е ли престъпление с цел прикриване на друго. Как сте ми много умнички, а се правите на неразбрали.

Срам, срам ! Чета и не вярвам на ушите си. Защо спят родните златотърсачки, къде са Ку..волета, двете Златки, плейметките, чалгаджийките от 90-те години досега ? Що "изнасилени" е имало по БИАД, Кошарите и пр. преди 10-20 години! Срам ме е за тях, никоя нищо не е потърсила досега, срам ме е и за нашите бедни футболисти! А Роналдо следващия път като иска някоя, първо да и бутне за подпис 100 страници договор, че всичко е законно, че може да я пипне тук или там, че може в тази поза, или да свърши еди къде си. Иначе......

Гледам, че доста "колеги" обобщават нещата. Ето и моето обобщение : Гледай къде си сваляш гащите и не забравяй, че всяка гяволия рано или късно се заплаща... Колкото по-късно, толкова по-скъпо.

Гледам, че доста "колеги" обобщават нещата. Ето и моето обобщение : Гледай къде си сваляш гащите и не забравяй, че всяка гяволия рано или късно се заплаща... Колкото по-късно, толкова по-скъпо.

Това е смешно. По тази логика, всяка жена може да се оплаче от изнасилване след секс по взаимно съгласие. Казала "не", все едно има записи. Адвокатски измислици. Ше го оправдаят, но бая мастити адвокати ще напълнят гушите.

Не е смешноъ точноъ така стоят нещата когато богат и известен удари някоя ковра И това че е платилх на този отряд значи самоъ че адвокатите му знаят че това е играта на коврите За кво му е на Роналдо да изнасилва - всяка ковра му идва на тепсия

Сигурното е, че онази не е стока. Вижда се на снимки и видеа, как се радва на него и едва ли не е готова тя да го изнасили. ;) Как ли отива в дома му и в джакузито му. Какво ли е очаквала да се случи? Била ли е омъжена тогава или това е преди това според статията? Другото почти 100% сигурно е, че е златотърсачка. Тя вижда в Роналдо пари и се опитва да ги вземе. Други биха се хвалели как са се таковали с него. Но тя в момента очевидно го изнудва за пари. Дали би го съдела без да получи и цент? Защо сега? Защо нарушава договора? Решила е, че ще вземе повече от компенсацията от 1 милион. Не че Роналдо е стока и по принцип не бих го защитавал много. Но онази минимум си го е търсила. Може да и се повярва донякъде, ако не поиска и цент.

Как така след 9 години се сетила,че е "изнасилена"?А като се гушка с него,каква беше?

и как реши, че се е сетила след 9 години, като още на следващата сутрин е подала жалба в полицията, предоставила е медицинско, разкусани дрехи и др. доказателства, които случайно са изчезнали после?

От цялата информация става ясно, че и роландо и тази фльорца са еднакви - единият ламти за пари на терена, а другата ламти за пари в леглото ! Нито морал, нито уважение - абсолютно нищо, само евтини материалисти ! И докъде я докараха така ? На тази к--рва ще и напълнят сметката, за да има за бял прах, а на гелосаният киселяк му убиват кариерата ! И двамата си го заслужават - сами си го причиниха, никой друг не им е виновен !

тази ако "ламтеше за пари" нямаше да го съди за 200 000, а за милиони. Хайде след като изказваш такова крайно мнение поне се поинтересувай малко от факти.

абе пенсио, режи си лука там и лягай.

Качила се с него в стаята, пък после к'во е очаквала да стане? Аман с тия истории вече, това всеки може да бъде обивнен в изнасилване даже и от жена си в днешно време... Големи простотии, сетила се след 10 година, че са я ели...

Нали Роналдо беше гей?

Има много скрити гейове. Много от тях са плейбой. А и я е изнасилил анално...

като гледам какъв си разбирач.

И мене ме изнасили една преди 20 години, ама е много бедна да му се невиди :)

да ни занимавате с глупости преди делото? пп. да е завела делото преди 9 години, като е била толкова зле.

Не, означава НЕ. Не бива да прибързваме със заключенията но ако се докаже и го осъдят (а тия отвъд океана не си поплюват много много) трябва да му изтрият наглата физиономия от де що има, реклами, игри и т.н., защото от велик футболист ще се преърне в мръсен изнасилвач. И освен това трябва да гние в затвора!

така ли? защо не е заавела дело преди 9 години, като е била толкова зле?

преди 9 години никой нямаше да й обърне внимание. Ти, като си толкова отворен, че задаваш един и същ малоумен въпрос в няколко поста по-добре отговори защо му е на роналдо да й плаща каквото и да е ако е невинен.

"Не" означава "не", когато отказваш да идеш с него в хотелската му стая. А тя какво е очаквала, че ще идат там след дискотеката, през нощта, за да играят на домино ли?

Катрин била лакома за пари. Може би, но сте забравили, че по лаком от Роналдо няма. Прорева света че Меси получава повече от него, и отиде в Ювентус за повече пари. За парите до тук. Това че има много пари, не го прави над закона. Изнасилването е най грозното престъпление. Щом е платил и си е признал, няма пречка делото да се възобнови. Ще плаща и ще лежи.

да бе .... качила се с него в стаята, влязла при него в джакузито и той изненадващо я изнасилил.... ай сиктир....

Да кажем срещаш хубава мадама и се качваш в стаята й. Да допуснем, ти си мислиш че е ясно че се качвате за секс. И какво значи секс. Значи влизате в стаята и тя ти казва, искаш ли секс, сладур? И ти веднага, ама рабира се, горд съм българин да се наричам! Пийвате по едно и на следващата сутрин глават те боли, дупето те боли че и кърви. Има ил изнасилване? Разбира се че няма, сам си се качил в стаята и си казал пред скритата камера че искаш секс.

Похарчила е парите но продължава да я боли гъ.за, логично е да иска още, белким и мине.

Ето това е българската психика, робска психика. Ако а богат и силен, може да те такова, ако пък си и плати, въобще какви проблеми може да има. Затова всички ви оправят, защото може, ама понеже сте лигави и слаби, яд ви е не че ви е. .ат, а че не ви плащат и цял свят ви се смее. Затова като има някоя пострадала в нормална страна, която а взела огромната за вас сума он 375 хил, просто не може да проумеете, какво още може да иска. Много сте изостанали в тая България. Девизът ви е, като те еб. т, отпусни се и получаваи удоволствие, а ако вземеш патите, направо удряш тотото.

Браво! Само двама нормални в тоя коменти, ама пак, 10% засега.

Неясно е ти какво предлагаш? Да се даде медал на инквизиторите от Шпигел ли? Да се отваря и предоговаря всяко споразумение при финансова нужда на изнудвачката ли? Какво точно предлагаш? Явно и секс не предлагаш, но поне изложи позиция. Защото България е единствената държава, която отрече Истанбулската конвенция и я заклейми като противоконституционна. Ние отворихме очите на света, но явно ти не нямаш самочувствие.

Остава само един въпрос - как се е озовала в хотелската му стая? С каква цел? Ако е искала само да пият кафе е можело да прибягат до бара и толкова.

Май и двамата са боклуци, но Роналдо губи, щото е по-известен... Супер субективно мнение, но от първият път, когато видях Роналдо, си помислих, че е боклук!

си викам - пак тоя боклук ги дроби.

Това е векът на измамата, двуличието и клеветата. На видеото ясно се вижда, че тя му се натиска. Какви изобщо доказателства биха се намерили след 9 години освен "една жена каза"??

Не зная дали и какво се е случило, но е факт, че се е полакомила и е прибрала 375хил.... сега след 9години ги е издухала и се е сетила, че е била изнасилена...... Е то бива курви, ама като сегашните никога не са били толкова алчни!

А как точно успяха да ги изнамерят всички тия подробности за това кой къде и с кого се срещнал, какво си били казали и т.н... Ако на Роналдо хората са толкова добри, колкото се твърди, тази информация би трябвало да са я покрили доста добре. Ама някакъв журналист успява да се докопа до нея ей така - от въздуха. Накрая ще изкарат, че Роналдо и вуду магии е поръчал, само и само да се прикрие.

ако всичко което е написано, е вярно, то не е имало изнасилване. хората превантивно са очистили, за да не може някаква кифла да 'размисли' и да представи чукането като 'изнасилване'. "тя няколко пъти каза не' но не се съпротивляваше. ...или вярвате на всичкото или не.

"Тя няколко пъти каза не". Ти въобще четеш ли? Да взема един пистолет и го допра до тъпата ти глава и натисна спусъка и да кажа, ами тоя сам си го поиска. Беше ме помолил да го застрелям. Е, вярно, като видя дулото каза не ама не му пбърнах внимание, понеже е българин, а те всички са страхливци". Това ти а логиката, дришльо, само смени "българин" с "жена" и пистолет с оная работа.

Ти май нищо не знаеш за женското НЕ, я питай психолозите!

май си въобразявате, че много знаете за жените. Внимавайте да не се окаже, че имате двойка по психология.

Роналдо винаги ми е бил неприятен, но още по-неприятни са ми алчните американски к..ви , като тази . Търсила си го е, намерила го е. Сега пък и пари иска, а кой знае как се е хвалила на приятелките си на другия ден. Но пък като знам какви ги правят американките и мексиканките в дискотеките в усата, нищо чудно и да се е дърпала, като е видяла, че няма да закачи нищо повече от един португалски.

Вещото лице по експртизата е взело роклята за да я души вкъщи на спокойствие (както прави обикновено), но е спукало гума по пътя и докато я е сменял роклята е изчезнала?!

Майорга не искала да си го турга, но чий чеп е търсила сама , в хотелската му стая? Служебно ли е била там?

Това е доказателство какво може да ти се случи, ако с теб се захванат курви, жълти медии, адвокати и въобще изнудвачи от класа. Много хора завиждат на парите на Роналдо, но малко си дават сметка колко му струват тези успехи. И това далеч не се случва само на него, а на всеки мангизлия.

Всичко това е активно мероприятие на самия Роналдо! За да си помислят хората, че наистина си пада по жени!!!