17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей Пръчко ние не сме гербаджийска сган. Какви 8 квоти бе? 8 клоуна отиват на екскурзия. Голям успех благодарение на Гербаджиката Дафовска. Давай по телевизиите да се хвалим, а това че са след 90 място не важно. Благодарение на теб разбрахме колко участника има на всяко състезание......хихихи Търсим нашите накрая....хихихи

Обидни коментари. Както всеки спорт, биатлонът е много труд...но ме е достатъчен...преди няколко дена имаше информация и в медиите, че елементарни неща като ток и топла вода няма по базите...не можем да се сравняваме с държави, които имат средства дори за изкуствен вятър...гледала съм тренировки на Бьорндален и ми е ясно, че сме на светлинни години. Дафовска е права за много неща и най- вече, че България е губещата от цялата ситуация. Тази година има кръг от Световната купа дори в малка Естония. Изпуснати възможности отново...респект за малко те чудеса, които

Незнам какъв е опита на руските треньори. Сигурен съм че не са евтини, от както са в отбора вървим само надолу, а руския само нагоре. Това при положение, че със сегашния старши треньор имаха скандали, защото и той е пияница. Пари съм сигурен, че и преди не е имало достатъчно, но имаше резултати. Ако веднъж завършиш 15-ти и 10 пъти 50-ти, това не е повод за радост. Дафовска най-добре от всички знае това. Беговата форма е трагична. Топ състезателите ни трябва да направят отлична стрелба (случва се рядко), за да имат шанс за топ 20. Преди 3-4 години имахме при мъжете двама състезатели в топ 30 в генералноро, сега имаме един на 50-то място. Другите нямат класиране в топ 40 на отделно състезание.

В щафетите постоянно гравитираме около 20 то. място.

От 22-23 отброа. Често ни дисквалифицират, защото биваме задминати с обиколка.

Олимпийските игри станаха страшен комерс, назобени " спортисти" участват в нещо , което не може да се нарече честно състезание . Чудя се кой още ги гледа и си губи времето да гледа това.

Назобени да козирката като нашето Кате в Нагано.Тогава мина метър.

Само парички на данъкоплатците чакаме и нагло плачем, че не стигали? Т'ва не е нахалство, а огромно нахалство! Нито стотинка повече за подобни федерации. Уважаемата президентка да вземе да си заслужи държавната заплата и да намери спонсори. И ако може, повече да не ни занимава с щуротии!!!

Ще има и постоянно тестиране в олимпийското село", каза Дафовска. Кой мозък може да ми обясни глагола "тестиране"? За тестиси ли става въпрос?