17-11-2017 20-11-2018

Коментари

класна, класна, колко да е класна... срещу Нигерия :) ще й видим класата скоро

Гледам хърватите и си мисля за българския отбор. Тъжна картинка - при тях всички играят в световни отбори, имена са, а при нас... Ние нямаме никакакъв футбол от 20 години, но имаме несменяемо ръководство на футбола.

Добра игра , без да блестят постигнаха победа. Дано вървят напред и да постигнат нещо по голямо от преди. Хората си развиват собствените футболисти, правят ги конвертируеми на пазара и печелят. А ние внасяме някакви "звезди" за да се бием в гърдите от постигнатите резултати и да пълним джобовете. Няма да имаме футбол скоро. БФС не може да роди нищо градивно. Клубовете създават футболистчета но не могат да ги развият след това заради собствениците. Жалко, че нямаме футбол и няма какво да покажем на футболният свят. Неправилна работа и ламтеж за пари убиха това което имахме

Според мен изразът "класна" е на недоучен запалянко! "Висококласна" или по- високо класна е правилното. Язък, чед си изкарвате хляба с българския език.

Нямаше нито едно добро голово положение, един автогол от рикошет и един гол от съмнителна дузпа , която можеше и да не свири щото беше борба за топката. Харватия не надигра Нигерия.

През 1994 г. в САЩ , Нигерия ни направи на марули .

Удоволствие е да наблюдаваш играта на хърватите, за нашите просто забравяш....

Спомням си как след мача ни с Нигерия на САЩ 94 всички изпадахме в ужас като чуехме за тях. Постоянно ни се обясняваше какво физическо предмство имат пред нас, колко по-високи и бързи са. После ни се паднаха и на следващото световно и по този повод имаше заглавие в Нощен труд "Вместо джакпот-черни нигерийци!", тъй като се очакваше да падне от тотото голям натрупан джакпот. Направо си бяхме като агнета на заколение! Хърватите явно не приемат нещата по този начин и затова бият.

Какви съмнителни дузпи бе, нали затова въведоха тая система с видеото. ..и на него се вижда как нигериеца хванал хърватина в наказателното поле все едно става дума за класическа борба а не за футбол

Много е важно Хърватия да завърши на първо място в групата, за да се избегне мач на осминафинала с Франция. Ще е много жалко толкова много силни европейски отбори да се срещнат на 1/8 и един от Хърватия или Франция да отпадне толкова рано. Затова Хърватия в никакъв случай не трябва да губи от Аржентина в следващия мач. Равен да удържат и първото място в групата е тяхно. На 1/8 финал срещу Франция искам да се нахендри Аржентина. И да отпаднат. Аз съм за европейските отбори, а другите особено Аржентина и Бразилия искам да отпадат бързо.