Коментари - Клубовете на Острова ще искат изхвърлянето, но не и титлите на Сити | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ман сити са само част от освирепялата глутница милиардери които искат сякаш да завладеят света . Реал Мадрид , Юве , Байерн и още много други . Как да има реална конкуренция във футбола ?

Има една приказка ЗА МИЛИОНИ НЯМА ЗАКОНИ В случая не са милиони, а милиарди Искам да видя, кога ще ги осъдят Сити :)

УЕФА не иска да реши проблема, иначе отдавна да са направили каквото трябва. Решението е елементарно: 1. Таван на общата сума за заплати на клиб за сезон. Така няма да може всички звезди да се струпат в един и същ отбор. Малките отбори ще могат да задържат звездите си. Конкуренцията ще се увеличи. 2. Таван на броя изиграни мачове за футболист за сезон. Така, се пази здравето на играчите. Също играят много повече играчи. Звездите ще трябва в някой мачове да почиват, като това ще увеличи конкуренцията и ще даде шанс на малките отбори. Както казах, Елементрано е, но няма желание.

Не е така елементарно, твърде спорни са предложенията ти, макар и да имат известно основание.

Освен това да ги затворят да живеят само в техните жилища и града и да се хранят само от техите ресторанти а извън града да излизат само със специално разрешение ако му го дадат........комуноида си остава такъв и мисли само в този калъп цял живот и за това ние 33г. все ринем дъното заради тези смарадливи отломки от миналото които нищо друго не знаят и не искат да проумеят.Но ЕГН-то си работи и вече са на привършване та скоро ще затворим тази мрачна страница от историята ни!

Като не става с игра, ще ги борим със счетоводители. И на това му се вика спорт.

Като не спазват правилата спорт ли е? :-)

Напоследък това е тенденция там където има много пари-като не могат с игра действат със счетоводители както и при Ф1 но това е бумеранг за всеки който си го помисли

Ето, ако някой може да ми обясни що е то финансоф феърплей и кой го спазва...

Да бъдат изхвърлени чак в Конференцията. И когато се върнат някога обратно във Висшата лига, 6 сезона подред да им се отнемат по 20 точки на старта.

:))))))))))))))))))))))))) този е явно фен на селенията от Манчестер които като се махна съра който купуваше съдиите наред изпаднаха в трета глуха и не могат да влязат дори в четворката та сега така са решили да се борят с тия които ги мачкат години наред:))))))))))))

"селенията" викаш, а? Браво! Спуках се от смях. ... И съра - съдиите наред викаш, нъл тъй! Пикльо, погледай футбол още година-две, после, само ако тие кеф, нали, може и да се пробваш на край село да пориташ с другите тиганета. После може и да коментираш... Ъъ и пробвай си директно на Ромски, с нашия език не ти се получава нещо