Коментари - Кобрата отговори на обвиненията за неплатени лагери в Белмекен | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пуле, Плащай и продължавай напред

Преди 14 години за последно се качвах до Белмекен. Струваще ми се страхотна база. Хотелската част я бяха ремонтирари. "Топлата връзка" беше добре запазена. Не знам от тогава какво са правили. Определено имам желание да се кача отново.

не им ги плащай эа теэи условия и не се эанимавай с теэи курбанжии тренирай си и не ходи по телевиэии да ти губят времето ние българите ти се радваме чакаме световна титла успех не се эанимавай с телевиэии да им правиш реклама

Вие българите откъде ги изравяте тези клавиатури, дето като натиснеш "з" излиза "е оборотное"?

Кобра, на село тока не ми е с постоянно напрежение. Чудя се сега - да го плащам ли или като тебе, да им кажа , че нищо няма да им плащам?

Този е надменен и арогантен човек отгоре на това и страшно стиснат....Навремето идваше за услуга първо искаше всички да пререди т.е веднага,,,после се пазари защо щяло да струва 25лв като било само едно малко нещо като нищо(умишлено не уточнявам). А слиза от А8ца ...тогава поне...само където не ни наби...така че не се подвеждайте по благия нрав дето демонстрира по телевизията...на живо и насаме далече от камерите си е чистокръвна мутра...

Знаем Ние, едно време се "боксираше" с хората по заведенията, защото му седнали на "неговата" маса...Така е, какво да се прави?

Страхотен спортист, но трябва да внимава, какво значи, Да се Бяха обадили Ти ползваш -не счетоводителката

Ами да я пита той тая своя счетовдителка, защо не е платила след като е получила фактура?!!!! След това да я смени, име се гради с постоянство и коректност!

Базата трябва да се ремонтира, там ходят отбори спортисти от цял свят заради височината на надморското равнище и разредения въздух и тренировки в трудни условия и после като отидат на състезания имат прилив на енергия и сили.

Тия в Белмекен, управата на "Спортни имоти" и министъра дори знаят много добре колко са 5 милиона и какво може да се построи с толкова пари, а в случая става дума за ремонт и обновяване. Тези да не са роднини на "невинната" Масларова, която ремонтираше за 2500 лева/ кв.м.? Иначе лесно хвърлят помия по Кубрат заради забавени плащания, но защо не си търсят дължимото със съдебни изпълнители? И това доказва колко са отговорни. И да - Кубрат, също следва да си покрива задълженията според договорите и условията, които е подписал.

Баце, оди само да видиш палата на Масларката у ДрагалеФци - ше ти фръкне капата :)

Ти ,че ще ядеш бой от негрото е ясно,но тук те поддържам изцяло!

Кобра не се излагай,ходи си плати.

Е нема па да им плати.Сърдит им е, че са им изкъртени душовете:)))Портокалите били скапани, но готвачите супер:)

Като е тлкоз зле базата защо въобще я ползва не схващам. Нали е боксьор от световна класа би могъл да си позволи да тренира навсякъде по света.

Сега медиите в Англия ще го разбият Кубрат. Щабът на Джошуа сега се псуват че преложаха сума пари на Кобрата,като явно е можело да минат с много малко. "Вижте го тоя,няма пари да си плати лагера за подготовка...а ние му даваме милиони"

ооо, този много ми падна в очите. Егати мисирката излезе.

Не ги плащай бе Кобра. Само да не тръгнеш пак да искаш да ходиш на Белмекен да се подготвяш. Има бази на такава височина в Германия за по 20к евро. Отивай там!

И отново - спусната опорка да се "мрази" Кобрата, и да се връзва това с Б.Б.??!! Жалки сте.

Това са хора свикнали цял живот държавата да им плаща лагерите, храната и базите. Трудно се отвиква от това.

ДЪРЖАВАТА Е ЛОШ СТОПАНИН, ТОВА ГО КАЗА ПРЕМИЕРА.

И е абсолютно прав(макар че това го каза премиера Иван Костов преди пиовече от 20 години)Борисов няма толкова акъл. Базата в Белмекен е на уникално място - стотици световно известни спортни величия идваха доскоро.Пулев е прав за едно,че трябва да се реновира.Ама няма как с тея народни цени които искат там това да стане. Базата трябва да се вземе от частник,който да инвестира пари и да знае как да си ги избие

"Държавата е лош стопанин, това го каза премиерът" , а държавата е или се представлява от премиера. Следователно премиерът е лош стопанин.

Е ся като нокаутира Джошуа, ще дари някой милион за ремонт на Белмекен, ще си върне Андрейката, колко малко му трябва на големия човек, и повярвайте ми, всичко това ще се случи кога мома роди и не се съмне....

Добре де,като не ти харесва базата...не ходи там.Даваш пример с Германия - еми прав ти път,ама там ще трябва да се бръкнеш с поне 20 000 евро(няма да минеш с 5 хиляди лева - които не си и платил все още) На мен като не ми харесва даден ресторант,не ходя там...отивам в друг А това с лихвите може много лесно да се провери. Кубрат лъже като циганин - какъвто всещност е

Тоя ми се струва, че нема пари... смешник

Ама мутрата е свикнал да не плаща....а и жените да не пита искат или не.

Не е нужно да е мутра всеки мъж няма да те пита искаш или не

Мега селтак...

Този явно се взе много насериозно. По думите му излиза че лихвата за една година е 50%. От информацията на стопаните на Белмекен обаче се говори за щети след банкет. Не само че се държи нагло като , но и си позволява да държи сметка. Сега феновете му ще ме нападнат, но сметките трябва да се плащат.

А беше наел зала Армеец за една гала вечер.Публиката изпочупи инвентар които организаторите(Пулев) трябваше да заплатят

Едва ли има някой на който да не му е известно,че тези 5 милиона са за някой да ги грабне. За 50-100 хил лева може да се направи един почти цялостен ремонт, останалите 4 милиона и 90000 лв ще бъдат за предприемача, спечелил обществената поръчка. Тоест той прибира почти 90% от парите да не кажа и повече. За това България е ОЛИГАРХИЧНА ДЪРЖАВА, защото се облагодетелстват шепа хора. За това има няколцина милионери в България и почти 7 милиона българи на прага на бедноста та и под него.

60 хиляди лева ми струваше да си отремонтирам втория етаж на къщата(110 квадрата) и при това си го правих сам, с помощ от приятели

Що не се обади, щях да ти я отремонтирам за 10000, а останалите 50000 да останат за мен. За 60000 можеш да купиш етаж от къща 110 кв.м.

Сигурно си я облицовал със злато

Не,не съм я облицовал със злато(предполагам че говориш за банята,на не знам защо изтритият ми коментар) Излишно е да се коментира защото трият коментарите. Който разбира от строителство знае какво са 60 000лв или 10 000 за баня

Пулев, плати си сметките и тогава давай акъл!

По написаното изглежда, че си е платил сметката, а отказва да плати лихвите, които му търсят за забавяне. Кой крив, кой прав за тези лихви не се знае, защото не е ясно има ли основание да се търсят лихви, какъв е размерът им (2500 на 5000лв си е 50%). И в края на краищата тези 2500лв няма да оправят базата, а явно са повод за заяждане с Кобрата, който си е позволил да критикува ръководството.