Коментари - Кобрата отново е в топ 10 на световния бокс | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едни влизат в Топ 10, други изпадат ... кво нещо е живота ...

Тази Андреа-Мандреа е ужасна просто, само загрозява положението, този Кубрат как може да се излага с тази простотутка.........

Исках да напиша проститутка, хаха

Нас.ахте се вече! Стига с тоя Кубрат. Бил, добре! За световния бокс в момента Кобрата е един ХИПОТЕТИЧЕН претендент. Такива с лопата да ги ринеш. Поне 30-тина са в различните боксови версии! Истината е, че за световен мач Кубрат няма да бъде поканен в следващите 2-3 години. Освен ако някой не мине и не изпозастряла 10-тина души редени в схемите за следващите 20 месеца!

С "големите" Кобрата няма да се бие... Няма закога вече. И все пак той остава в историята като най-успешният професионалист в тежка.

Следва боксовата логика след време Тервел ще се изправи пред Джошуа ....

Лесно е да се пишат глупости, нали? Тервел няма как да се срещне с Джошуа, защото са в различни категории. Или мислиш, че Антънито ще отслабне драстично, за да се осъществи тая твоя логика?

Кубрат си е подобрил играта, но за Джошуа трябва още 2 пъти по толкова за дс има шанс!

поредната внезапна контузия на тренировка, ако му сложат мач с Джошуа!

Явно навремето дори не си се събличал за часовете по физическо и не знаеш, че травма може да се получи във всеки един момент. Дори Кличко отложи с няколко месеца двубоя с Пулев преди години, според твоето примитивно мислене и той се е бил уплашил и измислил контузия.

Е па точно хохлостанския бляд кличко не давай за пример. Това му е маниер на него - да отлага предварително уречен мач. От последните си 10 мача 9 е отложил! Прави го винаги с една единствена цел - да прекъсне тренировъчния процес и да изкара противника от равновесие. Ти ако беше се занимавал с тренировки щеше да знаеш, че постигането на върхова форма в тренировъчния процес става за седмици и месеци тренировка. И като отложиш мача с 1 месец противника влиза в друга фаза. Не можеш да подържаш върхова фаза повече от седмица. Затова искаха и регламент, при 2 или повече отложени срещи служебна загуба!

Кобра недей се напряга за Джошуа-Всички знаем какъв ще бъде изхода.

Кобри много, боксьори малко...

Нямаше да е зле, Пулев да се бие с Ортис или някой подобен.

тъпако, Ортис падна от Дионтей Уайлдър през март 2018 и не е претендент. От какъв зор да се бие с един "ветеран"?!

И се пише ОртиЗ.