17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кобрата е велик боксьор. Само това мога да Ви кажа!

Холидийл е по-велик. За Сарафа от Пещера да не говорим.:)

И по-добри имахме от него, но в други времена.Освен това му подаряваха титлата, а той се правеше на клоун и влака си замина завинаги.

Голям боксьор е, спор няма, най-големият, когото сме имали. Но понякога се взима твърде насериозно.

86 годишна легенда ще съветва Пулев. То на 86 г.май само легендата е останала.

Ти вземи първо провери кой е Боб Аръм.

Ивендър Холидийл:)

Не бе - Холдън Колфийлд, май беше.

petrovito

президента на щатите сред сериозните хора... кобра, говори за бокс. добър си, талант си, ама го доказвай с ръкавиците, не с устата. а, колкото да Тайсън Фюри, няма друг като него. Ако навлезе в топ форма, ще бие и ингилизина

Първо, това за президента на САЩ и шампиона в тежка е стара сентенция, не я е измислил Пулев. Второ, този човек на аватара знае ли, че си му взел снимката, троле?

petrovito

регистриран в свой образ и подобие, за разлика от анонимните тролове

И на мен ако някой ми каже печелившите числа от тотото за следващият тираж,му дарявам 90% от джакпота! Кобрата е най добрият българин в тежка категория,но е далеч от най добрите в света! Тива не омаловажава успехите му! Стискам му палци!

Да е "далече" ... колко да е далече - за трети път е претендент за световната титла. Май ти си далече от реалността.

Бий се с Тайсън Фюри, стига си плямпал. Били се учели от него...

Да, то така става. Ей сега му звъни и оня идва да се бият.

ако беше бил Кличко щях да му вярвам, ама Кличко го прати в спалнята

Тайсън Фюри каза, че дарява цялата СПЕЧЕЛЕНА ВЕЧЕ сума, а не "ако стана световен шампион, ще даря половината" - това е разликата между големите и по-малките. И Тайсън Фюри прегърна Уайлдър след месеци взаимни псувни и закани. Когато Кличко отиде да поздрави, нашия (който иначе бил за пример, разбираш ли) му обърна гръб и фъфлеше с разбит сурат в камерата, че българите сме голяма работа и продължаваме напред. Брат му Тервел стисна ръката на победителя. Още една разлика между големите и по-малките. Иначе били копирали от него.:)

прост си баце!

Тя и майка ти и е проста, ама тва не й пречи да я пори целия квартал :) Много поздрави да й пратиш на майка ти - Общата :)