Коментари - Код "Всички срещу Джокович" на "Уимбълдън". И възможна ли е мисия Лондон за Алкарас? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Започва един от големите турнири! Да се надяваме, на финала да са пак първият и вторият в ранкинга - все пак такава е логиката! И ако не му скроят някой номер, Джокович има вероятност да изпълни планът за годината! То не бяха забрани, дисквалификации, арести , затвори - с две думи - много страх и злоба им причини сърбина! Успех на Димитров и на Томова- колкото и кръга да минат , все си е успех!

Наш Гришка е много по-готин и чаровен и затова е все с хубави жени

(пряко в ефира на Евроспорт 1 и 2) Дали е вярно ...само Евроспорт 2!!!

Симуланта Джокович ще се провали.

Идемо, Ноле! България е с теб срущу евроатлавтическите мулти- култи либерални джендърляци. Когато прекърши преди 4 тодини Федерер на финала с 3:2, гледаха като прецицали мачета и не знаеха къде се намират. Достави ми отново това удоволствие да ги видя в несвяст. Ще ти стискам палци да устоиш физически. Психиката ти е ясна.

Наслаждавайте му се на Джокович докато играе!

Доста послъгва това момче, а и надменно и се мисли за центъра на света. Ми не, не е...

Нолето се мисли за център на тениса и Е !

Къде му е на тоя наглец Олимпийската титла? Тя също е част от кариерата...

Да центъра е

И кво... всички набодени срещу норналния спортист.....бахти зомбитата

Може пък и да не спечели

Ти разбра ли, глупако, че МЗО каза " А бе това с ваксинирането май беше грешка"

Целия прайд сме срещу Джоката! Този път ще уцелим зобта на испанчето и ще го изработим.....Да беше станал поне обикновен педал, да му стискаме палци...

Велик

Джокович няма как да е загубил от Синер в драма, защото стана шампион. Щом сте се постарали да вкарате името на италианеца в статията трябва да знаете, че Джокович наистина игра 5 сета губейки първите два, но победи и след това спечели турнира!

Всички освен Джокович си сложиха ваксини и сега няма кой да го спре !!

Аз също нямам ваксина и подкрепям Джокович и твърдя че нито са толкова полезни, нито пък толкова вредни. Всеки трябва да има избора да реши за себе си. Родителите на Джокович ако се вярва на писаното са се ваксинира. Твърдя, че изпитаните детски ваксини са полезни, но тук вс пак говорим за тенис. Политиката на др място!

Политиката на друго място значи... А не беше ли политика забраната срещу Ноле да играе в Австралия, Сащ и къде ли още не? Не беше ли политика отказът да му дадат 2000 точки миналата година за победата на Уимбълдън, с които сега щеше да е Номер1 близо 400 седмици? Не е ли политика да забраниш на здрав играч да играе на турнири???

Това какво значи според вас? Пе не го е грижа за собствените си деца ли?

Джокович бе най-добрият преди Ковид, най-добър е и сега. Не съм забелязал (не)ваксинирането да е повлияло на нито един играч. Разбира се, нужно е човек поне да опитва да е обективен.