Кое прави решението за преместване на "Ролан Гарос" егоистично и безотговорно

"Пращането" на надпреварата във септември вреди не само на организатори, но и на играчи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За пари ли, а? За много ли?

добре де, как може толкова безотговорно изказване и нахвърляне върху французите?!? кой от вас е ванга да знае, че пандемията ще свърши май месец?! вие давате ли си сметка колко сериозна е ситуацията та си чешите езиците?? както е тръгнало до година две няма да можем да се съвземем, те за преместването на ролан гарос се хванали...я ходете си легнете да си починете, много мисъл никому не е полезна par les temps qui courent!

ако има пандемия и криза, те са за всички и много малко ме интересува какви хонорари не ще получат тенисистите или футболистите, или организаторите, или спонсорите. Мисля, че всички те са достатъчно добре обезпечени и ще преживеят кризата по-лесно от много други. Нека степенуваме нещата по важност. А тази важност поставя олимпиадата, тениса, футбола и спорта въобще на последно място. Мислете поне за малко с главите си.

Целия спорт е едно забавление за почивка от напрегнатия живот. Вярно е че някои печелят от това. Не го бъркайте с цел на съществуването.

Голям праз! Това ли е проблемът в момента?!?!?! Че се отложил Ролан Гарос.

Много ме кефят тия като теб, влизат в новина, която не ги интересува, за да кажат колко не ги интересува. А кого реално го интересува, че теб не те интересува?

Честно казано, дреме ми какво не ги кефело разглезените милионери. А да ви хрумва, че спонсорите може и да спрат кранчето и големите пари?

Сега надалът е бесен, че парите намаляват. Не се наяде тоя. Прецакани са организаторите на турнира в София, ама все някой ще е прецакан. И без тенис ще живеем