Колега с тежки обвинения към Федерер

Бенето смята, че швейцарецът е облагодетелстван

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво значение има кой е Бенето? Казва ли истината? Да! Да сложат Федерер на 40 градуса. Нали пълни зали. И на жега ще ги пълни. Но не се знае дали физически ще издържи И дали ще е пак победител. Щом е дакир, да го докаже при всякакви обстоятелства, а не с помощта на субективни решения!!!!

Няма какво да коментирам един лузър, като бенето .......

Най-високата позиция на Бенето е 35 място,това ме кара да си мисля само едно колко е злобен и завистлив. В колкото и часа,и градуса да играе няма да стигне МАЕСТРОТО.

В края да октомври бях в Базел да гледам тенис. Залата беше пълна на една трета за четири от петте мача, и всеки влизаше и излизаше на всяка почивка. Но когато играеше Федерер нямаше празно място и никой не влизаше нито излизаше. След края на мача залата направо се изпразни за последния мач. Така, че Бенето да си изгради име чрез игра, пък после да пита организаторите как да си формират печалбата.

Първо работиш за името си, а после името ти работи за теб. Бенето има още много победи да спечели, преди да има правото да изказва мнение по въпроси, които не разбира. На Федерер му дадоха договор за 300 млн. за следващите 10 години без значение дали ще играе или ще се откаже. Това е името, което вече е много повече от играта на тенис. А иначе във всяка област на живота има комплексари, на които все някой друг им е виновен за личните несполуки, завиждат и се опитват да омаловажат победите след като името им не може да напълни трибуните.

Съгласна съм до половината! Факт, с името си можеш да подпишеш каквито си искаш договори, за каквито си искаш цифри и срокове, но това не означава че трябва да си превилегирован по турнирите! Междудругото, през тази година самия Джокович се беше оплакал по време на US Open, че неговите мачовете са в голямата жега, което не важеше за Федерер. Това не се коментира от фенове за първи път. Другото също е съвсем прясно - избора му за поредна година за феърплей. Моите уважение, ама Федерер последно може да бъде наречен "феър", показа го последния му мач, точно от преди два дни....

Просто Федерер пълни трибуните, нормално е неговите мачове да с в най-подходящо време за струпване на толкова хора на едно място! Когато името ти е синоним на този спорт, когато хората гледат тенис заради Федерер, а не Федерер заради тениса, е нормално да е фактор с който се съобразяват!

Когато си фактор в една област е нормално да има по-специално отношение към теб, особено когато си постигнал толкова много в един индивидуален и популярен спорт, а и не случайно го наричат Маестрото. Бенето по-добре да отиде да си вземе афтограф и да му стисне ръката, вместо да ръси простотий.

Драги, простотията си я написал ТИ !!! Пише се простотиИ, а не простотиЙ !!! Вземете научете граматиката, драги, тогава давайте акъл на другите !!!

И аВтограф ... !

Кой е този Бенето, че не го познавам.

абе мошеник казано накратко