17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Домуса трябва да купи Левски, да уволни всички играчи и спецкалисти и да докара Лудогорец на Герена под името Левски

Това да не ти е Литекс!

Дерменджиев направи чудеса с Лудогорец, не е лош треньор, а материала в Левски и управата му са боклучави. Тъпанар да тъпанаря, само Наско Свирков им стига..подхуенски гамени..

Абе тоя кривогледия май ще се окаже пълен кьор фишек! Как да го разбереш какво мисли като не можеш да разбереш в коя посока гледа! Мъката на пощенци от ливадата няма край!

КОЙТО СЕ ПРИСМИВА НА НЕДЪЗИТЕ НА ДРУГ, ЩЕ БЪДЕ ПРОКЛЕТ И ЖЕСТОКО НАКАЗАН!!!

Проблема ама въобще не е в треньора.Отбора или играе тото или толкова си могат. Алооо хора не го ли виждате или просто няма какво да се направи.Така ще си караме и за напред

Човека под чиито поглед и водата се вкаменява, нещо си противоречи - хем има набелязани играчи, хем води преговори с други такива, хем уволнява Бай Гошо дето не интегрирал юношите. Е как да ги интегрира като му водят цял табор мургави неможачи? А иначе е вярно, че Бай Гошо е идеалния помощник, но за старшия не става. Ако ставаше, нямаше да го изритат от Казахстан, пък и с толкова титли и участия в ЕТ щяха да го канят в по-читави първенства.

Оказа се, че 'спекулациите' са истина. Щеше да е мн интересно, ако бяхме взели някоя друга победа с тоя оредял състав и какво щеше да е оправданието за смяна на тренера. Иначе това какво говори Павката Колев е тотално без значение, до обяд едно после обратното. Жалко за Левски!

според мен, това е правилен ход... , но не мога да си обясня грешката преди три месеца.. Кой реши да вземе Дерменджиев тогава?

Вземаш играчи на 35 години,преотстъпваш юношите и кои да налага.

Кой ти каза, че говедата ще се класират за Европа??? Пак ли слагаш каруцата пред коня? Или вече си договорил манипулацията със съдиите? Говедата не трябва да се допускат до Лигата, защото ако си уредят с нагласени мачове това, ни чака отново огромен срам!!! Въобще, този отбор, с всичко е пародия, с играта си, с дрогираните и алкохолизирани фенове, със смешния стадион и с нелепите си претенции и с ръководителите си!

То и химическа толетна може да не се класира

Този нали се водеше голям управленец и ръководител.

Мъка...мъка. Всичко в България е гола вода!

бавно налагане на юноши/младежи? че той беше няма и 3 месеца в обора, какви са тия глупости? Аякс дето има може би най-добрата академия го прави плавно за няколко години. тоя колев е поредния паляк дето идеа, ще направи революция ше прибере едни пари и наесен някой друг ще се обяснява

Мамка му, "Левски" трябва да бъде на заклети левскари, а не от кол и въже събирани !! Огледайте се и ще се сетите кого имам впредвид !!

И Мауриньо да вземете , пак ще се наакате , щото матрялът ви е чалгаджийски .

Мислех да отговоря на този нещастен паразит, но другите вече са го направили и са го поставили на мястото му. Живи и здрави!

някой е гледал в друга посока за "Левски" Автора и редактора на статията български език изучавали ли са?

Дерменджиев бил грешка!? Мутрата собственик и ти сте грешката! И то много голяма.

Абе ти изобщо чуваш ли се какво говориш. Такава фурнаджийска лопата, надмина и комунистите....

Герб трудно ще бъдат надминати

Тоз разокавия, кой го излъга, че става за директор на Левски?

Смешник. Всеки ден му спускат различни думички и той ги представя на пресата. Нямало юноши...ами нали веднага ще загубят с много на нула. Те и големите не са стока, но да смениш отбора преди края на сезона си е чисто самоубийство. Следват почивки, селекции, подготовки, тогава може да се правят експерименти. Хич няма да се учудя ако и Изпълнителния директор си тръгне скоро, само че кой ще го обяви, не зная. Мафиотска му работа...

Същият слабак ще бъдете и с Хубчев,защото в Левски,не треньора е проблемът !

Павка , от теб по голяма грешка няма. Не знам кои са тия нови собственици ама стратегията им е чрез теб да ни съсипят и затрият. Трабва да те изметем час по -скоро.

Стратегията на ръководството да закопае отбора работи отлично

Тоя боклук ще довърши отбора. Още един фалирал тим. Аман от некъдърници и измамници.

не треньора е слаб, ами футболистите са лигльовци!!

Ако съм на мястото на този индивид,бих слагал тъмни очила когато давам интервю. И откъде въобще го намериха този.На 60 години съм,от 50 се занимавам с футбол - за първи път му чух името на тоя преди 2 или 3 месеца

Да напълно сте прав този е някакъв дебил и ще унищожи Левски.

всъщност този индивид (много правилно сте го нарекли така) не е чак толкова неизвестен. Твърдите, че се занимавате с футбол 50 години и ми чудно как не сте го чували. Но както и да е. Помня Павел Колев още от времето когато работеше в спортната редакция на в. "24 часа". По-пристрастен журналист трудно ще се намери. Левскар е и в червата си, което не чак толкова лошо, ако всячески не го показваше в написаните от него статии. Беше написал една статия за вътрешните работи в Левски, но през 10 изречения все в устата му е ЦСКА. Как в Левски всичко е мед и масло, а в ЦСКА шок и ужас. като пишеш за Левски, пиши за Левски. Абе, пълен идиот. А с последните му изказвания и действия се убедих, че е наистина е такъв.

"Сега можем да отчетем, че назначаването на този треньор бе грешка, която трябваше да коригираме преди отборът да започне да затъва повече и повече. Имахме дълъг разговор и (мога да споделя) само уважение за него)", продължи той. Бъди убеден ,че не треньорът е грешка а моделът на управление и финансиране на отбора. И сновият треньор няма да стане по-ралично.

То целия Левски" е грешка. Да си дойдем на думата накриво ракета и космоса и пречи

грешката в Левски си ТИ!