Колумбия - Англия 1:1 (3:4 след дузпи)

Кой ще бъде последният четвъртфиналист в Русия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

SU-152

"Новичоците" напълно си го заслужаваха....:))))) Колумбияяяяяя!

Schilo

подпират британците.

Че те не играят. Как тогава ги подпират? Да не гледаш мач от 1966 година? Пряко дават Колумбия и сборен отбор на Африка и Индия. Интересна подробност е, че Колумбия изпълниха първи ъглов чак в продължението и точно след него вкараха.

Schilo

Хахахахаха!

и къдеса онея дето плюеха на Русия-Испания

Аааааа, изпразних се от кеф! Англичаните бавеха, въргаляха се, не спряха с глупостите и накрая им го набучиха. Снощи без спирания 4мин продължение на Белгия-Япония. Днес не се игра футбол 2/3 от полувремето и само 5мин продължение. Нов Пакистан да отпадат от Африканска Колумбия.

Второто полувреме е доста по-добро. Върви към 2-0 или 1-1

Позна!

Така като гледам след тоя мач колумбийската мафия ще има доста работа.

този мач всъщност е любимото развлечение на испанците - чиста корида. въпросът е само един - колко червени картона ще има.

Супер измислена дузпа! Зверско подпиране на рижавите противняци. Двамата се държаха, а уж тогава дузпа не се отсъжда. Явно за едни може, а за други не може. Съдията дори не пожела да погледне повторение, защото ще трябва да види как и двамата се държат и да отмени дузпата. Да не говорим, че този удар в главата на Фалкао с бутоните си е най-малкото за жълт картон.

Спукаха топката тия житни бегачи...колко английско...

Чаках го цял ден този мач, пък те играят заая 0-0. Спрях го. Не беше бутане, не беше мръбнкане за видеоповторения без претенции за дузпа или отменен гол, не бяха подавания назад.... Разбирам ги, на никой не му се отпада. Но защо това да го гледат странични фенове?

Грозните отбори окапаха един по един. Сега е ред на още един да си заминава. Много дълго са далеч от краста'ицата и е редно да ходят да я видят как е, че е дърта и спаружена. По пътя могат да си пеят "бог да пази краста'ицата".

Ако излязат дрогирани. А те там си имат предостатъчно стимулатор. Че и фирми. Само да внимават, че ако пуснат гол, си отиват буквално. Там така разрешават вината на някого.