17-11-2017 20-11-2018

Коментари

новата ви тема за мача се пълни от спам-бот - бихте ли почистили? или това е добре дошло за трафика?

в края станаха някакви галимации с награждаването поради случка извън ринга - победата е обявена, чака се пояса, ако не измислят нещо за да хелпнат на Конър. Което ще е яко омазване - ако стане изобщо.

Мач на годината от рекламна гледна точка - ДА. Ако говорим за спортно съревнование няма много поводи за оспорван двубой. Защо? Изгледайте последните 5 ММА мача на Конър Макгрегър и съответно последните 5 ММА мача на Хабиб Нурмагомедов и ако гледате внимателно и непредубедено ще разберете кой е по-добрия от двамата - Хабиб Нурмагомедов е поне с две класи по-добър от Конър Макгрегър! Единствения шанс на Конър е с някакъв случаен удар в първите 2 минути от мача да нокаутира Хабиб, ако не успее веднага Ви казвам какво следва - Хабиб ще свали Конър на земята и там вече в стил "Граплинг" ще му размаже физиономията. По скоро този мач трябва да носи заглавието - "Краля на Граплинг срещу Мистър Голямата Уста". Твърдо залагам на Хабиб, а след мача Конър ще е като "препикано мушкато" (какъвто беше и след мача с Флойд Мейуедър).

Аз правя $ 86 на час, работейки от дома. Бях шокиран, когато съседът ми каза, че средно е $ 95, но виждам как работи сега. Сега чувствам толкова свобода, че съм мой шеф. Това е, което правя >>>>> WebJob33.COM

Вярно, че изреченията тук са низани от спорртен журналист, което, както се знае, си е диагноза, но това текстче просто е обида за българския език. Няма нито едно, повтарям нито едно изречение, което да не е шедьовър на глупостта и незнанието на граматика, семантика и синтаксис, а и почти във всяко има правописни грешки. Най-отгоре има име на редактор - срамота! Ето само един от върховете: "Той е голямата суперзвезда, медиен любимец, като освен това е и страхотен боец." Намерете си друго призвание, влезте в някой "октагон", хем повече пари ще изкарате, не мъчете българския език!

Когато става въпрос за много пари , спорта отива по дяволите

Хубава и изчерпателна статия ! Само не съм сигурен, но може и аз да бъркам - случката с автобуса беше провокирана най-вече, защото Хабиб се спречка с Артем Лобов и му удари един завратник като го питаше защо защитава Конор, а те двамата са лични и верни приятели от години.Това подразни Конор и той хвана първия директен полет Дъблин - Ню Йорк и след това директно " случката с автобуса".

Случката с автобуса беше организирана от UFC за да привлече повече фенове - абсолютен цирк. Неслучайно сега двубоят е толкова популярен.

ччшшшш, сипи си едно ирландско и го давай малко по-спокойно. Дишай, дишай...

КГБ

Давай Хабиб, смачкай мутрата на наглосаксонското говедо.

Конор далеч не се смята за англосаксонец. Даже на много пъти изявено в интервюта говори колко ги мрази, защото на времето само да си имал фамилия като неговата "Макгрегър" се наказвало със смърт от англосаксонците.

И не само смачкай-направи на атоми ташаците на ирландски плъх!

Долу мюсюлманите!!! Давай Конър!!!