Кошмар от Австралия се изправя на пътя на Гришо и в Ню Йорк

Американецът Томи Пол, който сензационно изхвърли българина в Мелбърн

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

които в класацията са с 200 и нагоре - та тоя ли няма да го бие?

АВЕ ЩО НА ЗАНИМАВАТЕ С ТОООО,,,,,,,,,,,,,,,КА ТОЧКА ПУТ

Нормално , откак Дришо прекара короната дробовете му са наполвина, не му стига въздуха на завалията, ама нейсе добре че все пак се върна на корта.

Хасковлията е прекалено глупав, за да надскочи средното ниво, на което е бетониран в тениса. Преди години го бях написал, сега го повтарям за другите глупаци.

и талант няма, а само капризи и лигавщини. От 19-та си година до сега, нищо свястно не е предложил.

Няма значение кой е противника, всеки го бие като маче у дирек!

Ами като зорлем прави по една победа на турнир, скоро и Джокович ще му се пада в първи кръг.

Във момента "Фуксович" е по-мощен и издържлив от Григор и на ултрабързите тази година кортове, Григор няма големи шансове в 3 от 5 сета. 2 кръг залагам аз.

На Гришо който му се падне,все е кошмар !

Кошмарен е спорта като цяло. Ако е спорт, трябва да е спорт и нищо друго - дотъпно и безплатно. Докато се съреми да се впише в бизнесът е кошмар! И прави света кошмарен с невежеството и простотията, които са го завладели

Какво още прави селтака там? Бори се за приза супер нещастник ли ?

A ти мангал какъв си, супер циганин от маалата ли? Получил стипендия от американска пасторска организация, приет да учи без изпит, защото е циганин и бил имал права - това ли си ти, мишок без корени?

Георги Димитров станал още по-красив. Колко още ще се разхубавява като наближи възрастта на патрона си Федерер?! А след 75 ще е направо крачещ Аполон! Само че трябва да ходи и спи със 117-годишни, а те са малко кът. Я да си измисли там някаква болежка на лявата плешка и да се прибира преди мача, за да не се излага повече........ Майко, учителко, поговори с него, убеди го, върни ни го, поне ние вътре да му се радваме на маймунджулъците!

всичко е кошмар

коя е ВАЩА КИФВЛА? мангустата Азис ли? ами кифла си е, такава си е тя, палавата циганка

Не е мангустата азис а хасковската мангуста с чорапогащник гришата от монако.