17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Роналдо Аналдов Педералдов - мечта за всеки гей !

Истински кошмар. С него сме

Имам предвид, че сме с Роналдо. Хора сме преди всичко, няма значение кой на кой футболист е фен

Тотално лицемерие... За убитите в утробата на майката деца не ревете. А че умряло едно бебе - голям рев.. За една година регистрираните аборти в света са между 50-70 МИЛИОНА!!! Убити невинни деца... Вие ми ревете за едно бебе, ревете ми за войната в украйна и за незнамсикоя война... Ето ви война против човечеството - ВСЯКА ГОДИНА между 50 и 70 МИЛИОНА убити деца!!! Лицемерието ще ви погуби вас...

Ти добре ли си? Това е бебе, което е умряло при раждането. Ако твоето дете умре при раждането как ще се чувстваш?

Прост Народ като теб.... слаба държава!!!!

Наистина си тра - ла - ла!

"животът на момичето е спасен." Имало е някаква опасност за живота му ли, та е "спасено"? От какво е спасено?

ама... няма как да знаеш понеже си нямаш нито жена нито деца

жалко истински кошмар,винаги рисковете при раждане на близнаци са най-големите дори и като последствия.

Разбира се, че ситуацията е трагична за Роналдо и семейството му. Но идва да покаже, че и богатите понякога плачат. Щом на милиардер, който може да си позволи най-добрите условия и лекари, какво да очакваме другите, които не можем? Да почива в мир малката душичка, която дори и един час не е живяла.

и вие пак почнахте да ръсите глупости след глупости. Егати нещастната нация в която сме се превърнали....да се кефите че едно бебе е умряло.

Нали има 4 деца!?! Колко още , после нас ни бодат с отровата на кил гейноцидис за депопулация...ние сме били с по едно дете излишни....

И ти си излишен, но си се родил!

Стискам палци!

Кошмар е войната в Украйна. Това е лична трагедия.

И тук ли намеси гнусната си пропаганда, бе катил.

Да е живо и здраво малкото лайнце

Няма значение кой какъв е и с какво се занимава, а и дали го харесваме. Щом става дума за нешо такова, всички сме хора. Роналдо наистина голямо сърце и фо показвал. Явно това е едно изпитание, през което трябва да премине.

lu4ka

Английското здравеопазване е пълна трагедия. И всички българи живеещи там, се лекуват в България, защото българските лекари са по-компетентни.

Нали не мислите,че на Роналдо жена му е отишла на опашка в държавна английска болница,да чака ред за да роди....

но интересно защо хората там живеят средно 7 години по-дълго от тези в България. Сигурно заради лошото здравеопазвавне. Най-добре да идват всички в България, може тук да живеят по-кратко, но поне ще получат чудесно здравеопазване.

Ако живееш в България, сигурно щеше да набиеш някой лекар-касичка, Роналдо

И защо точно ми блокирате постовете Дировци

Когато човек загуби най-милото и най-свидното в живота си-детето си,последното за което мисли е да пише в разни социални мрежи какво му се е случило.....Само си правете изводите!

Когато си публична личност както Роналдо и Джорджина, е по-добре да съобщиш ти каквато и да е новина, защото хората започват да спекулират и това прави нещата още по-сложни и по-лоши.... Но пак да кажа, българина да си изплямпа нещо, пък не е важно какво е то

При над 300 милиона последователи нали се сещаш, че всеки втори идиот като тебе почва да коментира без да знае нищо. Роналдо е един от най-известните хора на планетата, естествено, че трябва да направи изявление, ,а да не чете глупости после по адрес на семейството си.

Ти нали се сещаш, че Роналдо най-вероятно има хора, които подържат акаунтите му в социалните медии.

Съгласен съм . Надали партугалеца владее езика на Шекспир, така че да не допусне нито една правописна грешка в поста си .

Най-добре е той да го напише и да не дава храна на слухове.

Ти мислиш, че тези хора пишат лично ли?

Има си PR екип, който се грижи за това. Не го мисли.

Много жалко! Само едно не мога да разбера, той си е постнал новината в инстаграм, а той има най-много последователи там и отдолу пише - "моля за поверителност."

Ако малко само разбираше англииския език щеше да разбереш значението на това което казва. ...Че молят да ги оставят на спокойствие в този момент... Но то българина трябва да се изкаже нищо че няма какво точно да каже

ами не е казал това, но гугъл преводача сигурно го е казал...

Стигна го и него. Дее...живота, дее....Бог да я прости, невинната душица! Те направо отивали до престола на Отца, тези ангелчета, така казват по-старите и по-мъдри от нас. И капка оптимизъм - поне другото е оцеляло. А как е съпругата му, да си я пази сега петорно по-нежно и да я обгрижва, че една жена трудно би преживяла такова нещо сама.

Млад е! Пожелавам му всичко най-добро! Има хъс и преследва целите си! Минал е през много, и това ще мине! Често при близнетата едното взема надвес и другото не оцелява! Това е природа. Мама да не се притеснява и да имат здраво дете!

Откъде ви изравя такива бе - едното взимало превес - брутална идиотия е това твърдение.

Риналдо има и други деца. Но почти всички с изкуствено оплождане. Не е в епруветка, със негова сперма е. Има някакъв проблем. Може би семенната течност. Във всеки случай проблема не е да има полов акт, там е нормално. Тези бебета са май първите изцяло по естествен път. Макар че не е сигурно. Жалко все пак, така искаха тези бебета.

Алана,първото му дете от Джорджина, си е заченато по съвсем нормален начин, така че едва ли точно това е проблема... За съжаление такива неща се случват на всички....

богатите също плачат

Какво общо има дали си богат или не? Става дума за живот! Всеки страда в такъв момент. Теб нали това не те радва?

От живота се умира, нали не си мислиш, че някой ти дава гаранции или някой ти е длъжен?!

Уф, ужасна новина. Сила на Роналдо и семейството му.

Съгласен съм! Това наистина е ужасно, независимо за кого! Много сила и много любов в този момент им трябва!