17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уф, ужасна новина. Сила на Роналдо и семейството му.

богатите също плачат

Съгласен съм! Това наистина е ужасно, независимо за кого! Много сила и много любов в този момент им трябва!

Какво общо има дали си богат или не? Става дума за живот! Всеки страда в такъв момент. Теб нали това не те радва?

Млад е! Пожелавам му всичко най-добро! Има хъс и преследва целите си! Минал е през много, и това ще мине! Често при близнетата едното взема надвес и другото не оцелява! Това е природа. Мама да не се притеснява и да имат здраво дете!

Стигна го и него. Дее...живота, дее....Бог да я прости, невинната душица! Те направо отивали до престола на Отца, тези ангелчета, така казват по-старите и по-мъдри от нас. И капка оптимизъм - поне другото е оцеляло. А как е съпругата му, да си я пази сега петорно по-нежно и да я обгрижва, че една жена трудно би преживяла такова нещо сама.

Много жалко! Само едно не мога да разбера, той си е постнал новината в инстаграм, а той има най-много последователи там и отдолу пише - "моля за поверителност."

Когато човек загуби най-милото и най-свидното в живота си-детето си,последното за което мисли е да пише в разни социални мрежи какво му се е случило.....Само си правете изводите!

Ако малко само разбираше англииския език щеше да разбереш значението на това което казва. ...Че молят да ги оставят на спокойствие в този момент... Но то българина трябва да се изкаже нищо че няма какво точно да каже

И защо точно ми блокирате постовете Дировци

Ако живееш в България, сигурно щеше да набиеш някой лекар-касичка, Роналдо

lu4ka

Английското здравеопазване е пълна трагедия. И всички българи живеещи там, се лекуват в България, защото българските лекари са по-компетентни.

Когато си публична личност както Роналдо и Джорджина, е по-добре да съобщиш ти каквато и да е новина, защото хората започват да спекулират и това прави нещата още по-сложни и по-лоши.... Но пак да кажа, българина да си изплямпа нещо, пък не е важно какво е то

От живота се умира, нали не си мислиш, че някой ти дава гаранции или някой ти е длъжен?!

Няма значение кой какъв е и с какво се занимава, а и дали го харесваме. Щом става дума за нешо такова, всички сме хора. Роналдо наистина голямо сърце и фо показвал. Явно това е едно изпитание, през което трябва да премине.

При над 300 милиона последователи нали се сещаш, че всеки втори идиот като тебе почва да коментира без да знае нищо. Роналдо е един от най-известните хора на планетата, естествено, че трябва да направи изявление, ,а да не чете глупости после по адрес на семейството си.

Ти нали се сещаш, че Роналдо най-вероятно има хора, които подържат акаунтите му в социалните медии.

Откъде ви изравя такива бе - едното взимало превес - брутална идиотия е това твърдение.

Риналдо има и други деца. Но почти всички с изкуствено оплождане. Не е в епруветка, със негова сперма е. Има някакъв проблем. Може би семенната течност. Във всеки случай проблема не е да има полов акт, там е нормално. Тези бебета са май първите изцяло по естествен път. Макар че не е сигурно. Жалко все пак, така искаха тези бебета.

Най-добре е той да го напише и да не дава храна на слухове.

Ти мислиш, че тези хора пишат лично ли?

ами не е казал това, но гугъл преводача сигурно го е казал...

Алана,първото му дете от Джорджина, си е заченато по съвсем нормален начин, така че едва ли точно това е проблема... За съжаление такива неща се случват на всички....

Нали не мислите,че на Роналдо жена му е отишла на опашка в държавна английска болница,да чака ред за да роди....

Съгласен съм . Надали партугалеца владее езика на Шекспир, така че да не допусне нито една правописна грешка в поста си .

Да е живо и здраво малкото лайнце

Кошмар е войната в Украйна. Това е лична трагедия.

Стискам палци!

И тук ли намеси гнусната си пропаганда, бе катил.

Нали има 4 деца!?! Колко още , после нас ни бодат с отровата на кил гейноцидис за депопулация...ние сме били с по едно дете излишни....

и вие пак почнахте да ръсите глупости след глупости. Егати нещастната нация в която сме се превърнали....да се кефите че едно бебе е умряло.

Какъв лузър трябва да си, че ковид и други подобни да определят колко деца да имаш и можеш да отгледаш качествено? Аз имам три, а ти имаш предимно извинения. Позволи си да честен със себе си и ще видиш, че проблемът си е в теб.

Има си PR екип, който се грижи за това. Не го мисли.

На чужд гръб и 100 тояги са малко.

щом се кефиш на умряло бебе

Разбира се, че ситуацията е трагична за Роналдо и семейството му. Но идва да покаже, че и богатите понякога плачат. Щом на милиардер, който може да си позволи най-добрите условия и лекари, какво да очакваме другите, които не можем? Да почива в мир малката душичка, която дори и един час не е живяла.

жалко истински кошмар,винаги рисковете при раждане на близнаци са най-големите дори и като последствия.

си адски прав

но интересно защо хората там живеят средно 7 години по-дълго от тези в България. Сигурно заради лошото здравеопазвавне. Най-добре да идват всички в България, може тук да живеят по-кратко, но поне ще получат чудесно здравеопазване.

"животът на момичето е спасен." Имало е някаква опасност за живота му ли, та е "спасено"? От какво е спасено?

Тотално лицемерие... За убитите в утробата на майката деца не ревете. А че умряло едно бебе - голям рев.. За една година регистрираните аборти в света са между 50-70 МИЛИОНА!!! Убити невинни деца... Вие ми ревете за едно бебе, ревете ми за войната в украйна и за незнамсикоя война... Ето ви война против човечеството - ВСЯКА ГОДИНА между 50 и 70 МИЛИОНА убити деца!!! Лицемерието ще ви погуби вас...

Ти добре ли си? Това е бебе, което е умряло при раждането. Ако твоето дете умре при раждането как ще се чувстваш?

Истински кошмар. С него сме

Имам предвид, че сме с Роналдо. Хора сме преди всичко, няма значение кой на кой футболист е фен

ама... няма как да знаеш понеже си нямаш нито жена нито деца

Прост Народ като теб.... слаба държава!!!!

Роналдо Аналдов Педералдов - мечта за всеки гей !

Наистина си тра - ла - ла!

И ти си излишен, но си се родил!