17-11-2017 20-11-2018

Коментари

_stankow

Кой казва, че не сме приемали западните ценности ? Ето, тази ценност сме я възприели напълно. И при нас така се изпотрепват преди и след мач !

Забранете футбола и край на проблема ..... да ама от нищо се правят пари, значи няма да стане - тогава свиквайте човека е говедо.

в Петербург. тези говеда шяха да влизат в колона по един и с поклон към УЕФА

Хора които са оставени свободно да прескачат оградата и да влизат не говори за добра организация.

Браво на франсетата. Долните манипулативни журнала да духат супата.

Локация, локация. Това е общо взето тайната. Страхотни жени, мъжете невероятни дебили, това е великата нация. Ако не беше локацията общо взето щяха да са като авганистан.

Футболът е една простащина без край. Хиляди дават пари, за да гледат как 22-ма ритат топка, пълна с въздух. И не ритат само топката, но се и ритат един друг. Освен това плюят по тревата, често се бият, публиката също често влиза в побои, има и убити. Всичко това прави невероятни печалби за играчите, които са непропорционални на каквато и да е полза за обществото, освен сбора на простащината, който милиони по света приемат за полза. Ако парите, похарчени и спечелени от футбол биха се употребили за образование, хората то цялата плането щяха да живеят изключително по-добре. Включително и участниците в този срамен феномен. Футболът е белег за глупост, която при мнозина избива в простащина и престъпност. Излишество. Житейски и емоционален онанизъм - неплодотворен, изхабяващ ресурс, водещ до деградация. Интерсно е колк охора завиждат на богити, които се трудят, за да произведат продукт, но не завиждат на богати футболисти, които се трудят, за да произведат този боклук, който се случва с и около футбола. "Културата" на бирените шкембета.

Британските говеда, най-добрите говеда.

Пострадали са деца и бременна жена!

Салах пак никакъв го нямаше. Три чисти положения изпусна

Е, при такъв вратар - висок, с много бързи рефлекси, каквото и да прави Салах топката трудно щеше да влезе. Правилно са казали хората: "Добрият вратар е половин отбор." Според мен на англичаните им изигра лоша шега приказките за "куадрупъл"; това постави към тях големи изисквания и ги пренави и напрегна извънредно много. Докато "Реал" просто изчакваше спокойно.

И каква стана тя с тъпите англичани !? Реал ги би на футбол, френската полиция ги би и ги оноди пред стадиона....лоша работа !

Децата и жените не са на почит, дори са вредни.

Франсетата се превръщат в комунистическа държава!

Те са тоталитарна държава собственост на клана Ротшилд.

Комунизма е в сащ и няма общо с франсетата.

Е взела връх откак управлява тоя макак, пардон, макарон! Те убиваха франсета на протестите, така, че изобщо не им пука за англичани пък били те дори деца или бременни жени. Жалка полиция в жалка арабска джамахирия.

Още от времето на наполеон са си едни дребни тъпи КОМПЛЕКСИРАНИ педалчета. ДА СИ ГИ ОНОЖДАТ НЕГРАТА И АРАБЕЛИТЕ И ДА НЕ СЕ ПРАЕЯТ НА ВЕЛИКИ!

Дай да изясним положението. Фенове на Ливърпул отново правят глупости - опитват се да влязат без билети, прескачат оградите и са агресивни към полицията. И накрая тъпите англичани обвиняват полицията че не си в свършила работата. Много са нахални, дано УЕФА предприеме действие и ги накаже жестоко.

Ти тъпо червено ченге ли си или да?!

А ти бил ли си покрай английска агитка навън? И защо не правят така в Англия вече а? Защото е затвор, бой, глоби.. А в демократична европа може!?!? Тия "фенове" трябва да ги бият още на границата за да кротуват..А като са ербапи, да ходят в Украйна

Дюнерът Салах пак нищо не направи цял мач. Само изпускаше положения.

Подписване на Акт за безусловната капитулация на фашистка Германия през ВСВ. 09.05.1945 год. Тя е била приета от представители на СССР,САЩ,Англия и Франция.След като положил подписа си,немският преговарящ, фелдмаршал Вилхелм Кайтел, предал документите на съветския маршал-Георгий Жуков и кимайки с глава към представителите на САЩ,Англия и Франция пита иронично маршала: -А тези какво-и те ли ни победиха?!

Доколкото съм чел, Кайтел е отправил тези думи единствено към френския представител. А за да присъства на капитулацията френски висш офицер е настоял Йосиф Висарионович Сталин с цел да ограничи до известна степен поведението на САЩ и Обединеното кралство.

Да върнат Борисов. Само той можеда се справи с хаоса.

Да те върнем в техникума да завършиш първо викам аз.

Какво стана с Ивропата и Ивропейските ценности ? Полицията биела ? Англичаните били побойници и хулигани ? Държали се като животни ? Без билет или с фалшив билет ? Не може да бъде !

Тъпи френски боклуци. След това ми разправяйте за гранде насион.

Тъпите английски боклуци. И после ми говорете, че били възпитани

Това беше най тъпият финал, който някога съм гледал.

таз тъпотия ако беше стана у нас, щяхме да се самобичуваме, щяха да ни наричат расисти изроди и т.н. Там обаче демокрацията е перфектна.

Хейзъл, Хилсборо. Все инциденти предизвикани от фенове на Ливърпул. При следващо провинение да ги разкарат за 15 години от евротурнирите да видят дали ще продължават да правят същото

Англичаните, особено феновете на Ливърпул винаги се наsират като отидат в чужбина...

Айде сега феновете на Ливърпул да се успокоят...бой и ебън се не връщат ! Бития бит - такования такован !

ха ха ха ингилизити бити и ибани

Учудващо е как не са забелязали тълпата главните организатори на хаоса Петров и Боширов !?а сега излиза че главните организатори са тези от УЕФА!?

На финала на Уембли, миналата година, пак френските полицаи ли бяха виновни? Където и да се появят пияните англичани винаги има проблеми...

На турнира в Русия сложиха ли ги на местата им? Сложиха ги. Бяха ли тръгнали с идеята да превземат Русия? Превзеха ли я? Обясниха им какво ще се случи ако опитат. И всичко беше чудесно. Така чеее Ядеш баницата, ако ти позволят. Да се замислят властите тук и там за либерстияра си!

В Русия не ги пуснаха повечето, за там трябват визи, а за визите билети...

Атлантическо ми е

Да попитам по-долу плюещите срещу англичанит, защо ходите да им берете ягодите като толкова ги мразите или просто завиждате. Само да спомена че много мигранти чакат на Кале да преминат в Англия защото според тях там било най-добре

Ходи при инцестити бя турколюб!!

Стотици хиляди ходят при тях , докато в онзи земен рай Русия .....

се приравняваш на тези, които берат ягоди или на футболните хулигани няма какво да се коментира с теб.

да бере ягоди? Само мангали и неграмотници които могат да си позволят да ги третират като роби. Това да не би да казва, че там е хубаво? Работил съм с ингили, знам ги колко са гнусни и ЮК е последното място където искам да живея, наравно с пакистан и индия. То вече не е ясно кое е англия кое пакистан кое индия. А емигрантите ти чакат само и единствено заради фрии мъни. Ако албания даваше помощи ей така, щяха да се трупат в Албания. Не се прави на тъп, знаеш го!

Линекерчо и сие плюещи френската полиция ливерпулци не порицават ПРОДАЖБАТА НА ХИЛЯДИ, ДЕСЕТКИ при това фалшиви билети.. Нима на никой не направи впечатление, че в Париж са пристигнали 44 ХИЛЯДИ ФЕНА на Ливерпул. При почти ДВА пъти по-малко разрешени за продажба в Англия билети за мача.. Като стадиона - заради сигурността, е бил с прибрани подвижни трибуни..

Само да спомена, че детето е фен на реал....

Така действа демократичната полиция на Макрон и то не за пръв път.

в америка щеше да има застреляни

Абе както мн хора го написаха има ли мач с англичани и да ням проблеми? За кви се мислят бе, най-обикновени пед@ли, айде марш!!!

такава политика води. Нападат когото и където си искат. Онзи ден плъзнала маймунска шарка. Веднага англичаните пуснаха слух че русия ползвала биологично оръжие. Защо това? Защото ги е срам да кажат истината. А тя е проста. Педалите им са ходили на гран канария и са се плющяли познайте с кого? Меко казано с геьове от африка. Което какво казва? Не правете секс с .....(забравих първата дума от името на тази шарка :)))))

Където по света има английски педераси е така!!

Както се казва Еврогейската демокрация в действие ако не си ваксиниран педераст в момента в Европата на фон Лайнен няма прокопсия

Кат не искате да е в Москве така ше е англичаните не смеят да правят в Русия тва дет са свикнали по други части на Свето

Оставете запалянковците, кажете нещо за жълтите жилетки. И за други подобни дето се питат "щом работя, къде ми е обяда?"

Начи вижда че входа е затворен и продалжава да са натиска.Евала на Французите предотвратили са нов Хейзел

100 хиляди английски фенове и нито един сериозно пострадал!

Ми че го пръскат кат се опитва да влиза нелегално без билет

Франция отдавна от република е превърната в губерня на Ротшилд Банк.Назначения за президент лакей на семейство Ротшилд-Макрон гледа с пренебрежение на францизите по подобие на Мария Антоанета.Същото отношение имат и други техни слуги отгледани във епруветките на античовешките глобалисти като Шорош и Карл Шваб. Вижте Трюдо в Канада-брат близнак на Макрон.А за по пресен пример вижте нашия кретен Кирчо.Все по калъп-скрити хомосексуалисти, с чуждо гражданство,налагащи противоестествени закони за унищожението на собствения си народ.

Трагична организация

А защо не пишете че тъпите французи затвориха без причина 4-ри от 5-те входа за влизане на феновете на Ливърпул и организацията им за мача беше пълна 0?

Добре че днес всеки има камера в джоба си за да видим че тези, които ги пръскат и детето нямат нищо общо с опит да влязат незаконно през оградата. Полицията се е превърнала вече в башибозук за населението във Франция. И ще е така, като не смеят дори да изберат французойка за президент.

Ами не е само там, навсякъде по света по-скоро. И у нас де.

Големи женчовци са тамошните "фенове" Нашенските са къде-къде по-хард; млатят и пет пари не дават за последствията....

Чиста демокрация в най-добрият и вид….

Колко манипулативно заглавие! И едва в края споменавате за 100 000-те хиляди фенове на Ливърпул с 19 000 билета… Трагедията на “Хейзъл” помните ли я? Ако не, прочетете малко. Всичко почва от същите селяндури…

И после някой каза, че в Европа нищо такова не можело да се случи, а? От мен имате: Приятен ден!

И 19000 билета Тоз стадион да не е в 5 измерното пространство