Коментари - Кошмар за ЦСКА: Капитанът Матай е с тежка травма, ще отсъства дълго от терените | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали матай р контузен или не няма голямо значение. ЦСКА са жалко копир на това което трябва да бъдат . Винаги съм бил против левски , но в един момент на терена срещу Лудогорец имаше четири седемнайсет годишни момчета и вратаря на 18 . Браво . Това е пътя .

zizus

Тоя пък!:) нали се сещаш за кво бяха тия юноши там? За да паднат! Иначе кога са играли с толкова много млада кръв?

джепето

Играли са и с по-млад състав от този в Разград и то точно срещу вас. Седмицата преди мача бяхте наточили ножовете за разгромна победа за историята, а накрая бихте младоците ни със скромното 1:0. В сряда очаквам да излезем с почти същия състав от млади футболисти и не аз или някой друг, а точно те да затворят най-накрая устите на разбирачите, дето цяла седмица ги определят като втора ръка футболисти!

Преди си спомянм, че задължително трябва да има поне 3-ма българи в стартовите 11, което е просто жалко, но на всичкото отгоре, почнаха да им купуват български гражданства на чужденците и оп , вече са българи. Еми няма как да имаме какъвто и да е футбол, когато нямаме наши момчета, които да знаят поне малко исторята на отборите, да имат хъс да играят и да стават интересни мачове. Относо купуването на българско гражданство на тези африкаснки "футболисти" трябва да се забрани със закон !

ЗАКРИВАНЕ на тия футболни фирми !!! Тия са МОШЕНИЦИ, цигани, турци, наркомани и пеедрази, които настройват българите едни СРЕЩУ други, а дават пари и работа на гнусни маймуни- шимпанзяци.. Футбол може да се играе САМО като физическа подготовка... Онези двама мошеници в БФС- Боби Михайлов и Лечков да ходят да работят на полето да видят как се изкарват пари, и как българите стоят ГЛАДНИ и без работа заради тях..

Айде, почнаха да се извиняват още отсега...

За какво да се извиняват бе, капут разпран?! За това че останаха без половин титулярен състав ли бе, мършичке? Трайно контузени са Матей, Бради де Нойер и Браян Морено, най-вероятно Линдсет и Гарсес също ще пропуснат мач,а а Кох е наказан. От всички тия само Кох не е титуляр. Викаш друго си е да си синя курва или черно-бял пловдивски швестър, да излезеш с юношите и резервите и да се нагъзиш на Лапникурец! Лапай и се потапяй, шпалираджия нещастен!

джепето

Прощавай, но ако един отбор има наистина шампионски амбиции, не може да си позволи в цикъл от 35-40 двубоя за сезона, да разчита на едва 13-14 футболисти и да не си е подсигурил по-дълга резервна скамейка.

треньор контузиите са виновни. Вън!