Кой е този нахалник? Преди 20 г. момчето от Белград загатна, че ще разтърси тениса

Днес той е вероятно най-добрият за всички времена, а тогава бе един сприхав младеж

Обратно в новината

Коментари - Кой е този нахалник? Преди 20 г. момчето от Белград загатна, че ще разтърси тениса | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ноле е типичен сърбин. - самолюбие - злоба - наглост - аругантност Без тези качества, т. е ако не беше сърбин щеше да е просто в топ 10 евентуално

Пий си хапчетата и недей да злословиш от панелката си срещу най-великия тенисист.

Новак пише в момента история . Най великият тенесист и родолюбец.

Новак е най-слабия тенисист за момента и точка.

Е бати и тъпите коментари.Новак е най великия тенесист за момента и точка.

Ноле е най-слабия в историята.

Самохвалко не го харесвам то антипатичен ми е рафа и Фед е друга работа

Буквар ти трябва,неграмотник.

Безспорно,Новак Джокович е най-слабия тенисист!

Ама разбира се .... особено щом го казва анонимно мекотело няма как да не е истина.

Със сигурност трябва да си травестит

Важен е тениса.

Идемоооо!

Гнусна шумадийска отрепка, помияр на Москва и шовинистичен изрод - това е така яростно рекламираната от всички дебили "звезда" на тениса Новак Джоков. Неслучайно всевъзможна русофилистична сган у нас заедно с лумпените на Лепа Брена харесват това нищожество, което не може да стъпи на подметките на великани като Агаси, Сампрас, Надал и Федерер...

Оли го френнн

Мачкай Гришо, мачкай циците на румънката.

Ма те полимери ве!

Да, вярно е че всеки фен има отговор на въпроса “кой е най-великия в тениса”, ни историята има само Еди отговор и той е - Новак Джокович!

Още може, но младите няма да го помилват. 36 години за този спорт никак не са малко. Да е жив и здрав и да ни радва още с незабравими мачове.

Истината е, че всеки един от тримата щеше да има поне по 30 титли от големия шлем, ако не беше някой от другите двама. И тримата са велики шампиони. Донякъде и Мъри, преди голямата контузия.

мъри с 3-те си титли от големия шлем ли? 2 от тях вкъщи

Той и Ланс Армстронг спечели 7 пъти Тур дьо Франс, докато не разкриха историята с допинга. При сръбското менте ще е нещо подобно.

Испанската суперзвезда в тениса Рафаел Надал призна, че е употребявал забранени вещества, но изцяло с терапевтични цели. Надал бе в поредния списък, публикуван от хакерската групировка Fancy Bears. Руснаците продължават да изобличават спортисти, които са уведомявали WADA за това, че употребяват допинг и други забранени медикаменти, но по медицински причини. "Използвал съм лекарства, които съдържат забранени вещества, за лечение на коленете ми. Но съм го правил с разрешение от необходимите инстанции," казва Надал, цитиран от испанските медии.

Мда... беше голям спортист. Все още печели турнири по тенис, но е по-известен като веган-мете, антиваксер и разпространител на руска пропаганда.

По - голяма реклама от твоята няма.

Е кой да рекламира Америка ли, колко държави сринаха и въз да ги няма, никой нито дума. Сега всички срещу Москва от какъв зор? Ние сме подлоги на Америка, купуваме хартиени самолети, американски реактори 200 пъти по скъпи от руските където продадохме. Трудно брате се живее между глупци, прости люде и крадци, индийци неразбрани, но за разлика от нас задружна сган. Още 20 години и само в по големите градове ще има българи които не говорят индийски да ни дразнят и да ни дискриминират. Лек ден, отлитам(на работа).

Зависи на коя настилка Ноле беше добре само на твърда на зелено горр доле а на керемида ич го немаше

Спортно- техническите качества на тенисистите от Топ 20 са изравнени. Сърцето и духът са това, което прави разликата. А Ноле там няма конкуренция. Респект и уважение към най- великия.

Искаш да кажеш че Гришата има изравнени спортно техничевки качества с Ноле Джокович Надал Федерер и роджър така ли?Ми че аз на нашия не съм го вифел на сериозен турниер

Че Джокович безспорно е номер едно в тениса за всички времена.Но предпочитам да гледам Григор,по-елегантен е,по-харизматипен и по-атрактивен .

А,бе Кольо,Григор е единственият от сега действащите тенисисти, който има 56 последователни участия в турнири от Големия шлем.По този показател е пред Джокович.Ти на кой" сериозен "турнир искаш да го видиш?Сигурно на събор в твойто село.

Не ме занимавай с хора които нямат спечелен дпри един сериозен турнир в професионалната си кариера.

Абе умник финалите на ATP и турнирът в Синсинати категория 1000 , не са големи? Що не се скриеш в дупката от която се опитваш да изпълзиш.

И турнира в Цинцинати колко големи Шлема прави

Джоко ако беше отделил 5 секудни да се ваксинира, като останалите, сега щеше да е с още два шлема напред, но пуст балкански инат...

А ако се беше ваксинирал и това не му се отразеше добре здравословно дали щеше да е 2 титли напред или 2 титли назад?

А можеше и два метра под земята вече да е.

Можеше да се ваксинира и по българския начин срещу 50 лв. ама човека е с характер и позиция която в нивото на което играе струва много. И финансово и като титли. Но поздравления че въпреки забраните пак е No.1

След Сапрас тоя спорт несъществува

Спарас бе

Братчеда на Спас - Сами прас

Не Спарас, а Сапрас!

Сапрас,а СаМпрас.

Сам…. Кой?…. прас! Пиян ли си или просто доста тъп.

не се ваксинира!

Безспорно, Новак Джокович е най-великия тенисист!

Ама привържениците на Федерер казват,че бил по-харизматичен,а Надал имал най-много последователи в инстаграм.Така че Федал били G.O A.T.

Goat не беше ли "козел" ?!?

Greatest Of All Time. Ако няма точки между G.O.A.T. е козел :)