17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Язе сакам баце Бойко. Той и футболисти ша ни напрай

Кой ще оправи футбола ни? Пет варианта за наследник на Михайлов Футбулът,както и държавата ни вече 30 години ги "оправят" ,и от тази гледна точка можем да кажем че футболът ни е напълно "оправен",така ,че почти е изчезнал от нашите географски ширини.

Управи си грЪматиката и тогава пиши

Да пуснат обява в сайт за работа и да разглеждат после подадените кандидатури. Между другото така трябва да е и с кандидатите да управляват държава! Стига с тия партии и идеи... ясни са идеите - да крадат държавни пари.

Трябва да се започне от Б.Б. !

Да назначим президента радев тои разбира от всичко и няма да има недоволни коментари

Божинката е номер едно.

На едно телевизионно предаване предложиха Илияна Раева да заеме поста президент на БФС . Защо не - закъсали са с парите - тъкмо ще си оправят финансовото състояние . Така пишат медиите за сем . Сиракови - а и трябва да се издържат двете кукли - нали нямат доходи от трудова заетост , моля извинете !

А и кой беше съпругът й?

Стилиян Петров звучи като чудесна възможност - млад, със съответно образование, с поглед и опит от чужбина, независим и необвързан с разни там неясни фигури и интереси. Само че: 1) едва ли ще иска, 2) ако пък иска, едва ли ще го допуснат, щото не е ничий човек :( Та тъй.

Абсолютна простотия! Кои отбори е водил стелиян?

Завършил е обучението на УЕФА за мениджмънт на клубове и федерации. Амбициран и решен е да се развива в тази област. Необременен от предишен лош опит. На 40г е - млад и в разцвета си. Точно такива хора работят с най-много ентусиазъм, хъс, желание да правят революционни промени. Не уморени коне, без образование и развалени от стари лоши практики и опит

УПРАВЛЕНИЕТО е специфиенвид дейност и се искат умения различни от тези на големите ритнитопковци. Видяхте резултатът от управлението на 4-те в севта.Сега като сложите Брадатов или някой друг неговата гилдия резултатът ще точно същия ! наздраве за хубавите предложения ! ! !

Не е въпросът кой, а кога! Когато се оправи корумпираната ни държава, тогава ще се оправи и футболът !

Никой не може да го оправи нашият футбол. Вкрая на краищата това е просто една глупава игра, не знам защо и обръщате толкова внимание.

Има трима души, които са били вътре в нещата и са имали уникалния шанс да се учат от най-добрите ... или от учениците на най-добрите. Това са Тодор Славков, Николай Михайлов (Малката Перука) и Николета Лозанова (по обясними причини). Всякакви други кандидати тепърва биха започнали да се учат, ако получат този пост.

Брей,заради една проста игра се направи огромен дебат. Смешно ми е като слушам как коментират мачовете - то не са атаки, защити, засади, удари , стрелби, ритане,спъване,чупене на крака,плюене и псуване по терена.На какво ви прилича това - на война. Как реагират феновете по трибуните - пак като на война. На кого е нужен подобен спорт , който и на терена и по трибуните ражда подобни емоции. Сами ще си отговорите.

Аз, аз ...

Не бе,аз!

Мисля, че Николета Лозанова е очаквания кандидат.

Родните тикви за нищо не стават, дори някои да има желание и да може, ще бъде стъпкан от футболната мафия, която практически държи 100 процента този ресор. У нас това е замиращ спорт, удавен в собствените ни отрови .

го оглави , окончателно ще го обезглави !

Вече го обезглвиха. Абсолютно няма значение кой са свалили. Начина, по който красен кралев се разпрви с футбола и то не от сега показва най-ясно защо нямаме никакви успехи и в спорта дори. С подобни индивиди няма как да сме в света за каквото и да било, може само да сме на първо място по смъртност - 15/1000.

Ми и аз имам предложение. Българските клубове са комерсиални фирми. Следователно, БФС следва да бъде приравнето на браншова организация. И толкова. Да се отбие от държавната хранилка. Спират се парите от държавата, а това сдружение на бизнесмени да се оправя както може. Ако искат - да си правят акдемии у нас, да пращат хора в чужбина. Ако искат да си наемат "персонал" от чужбина (то и без това българите по отборите са незначително малцинство), ако искат - да си обучават местни кадри. Ако искат - да си правят "национален" отбор., който обаче да не представлява държавата България, а именно БФС. Защо да даваме пари от данъците на професионални спортисти и една камара хора над и около тях? Едно време спорътът беше масов - за да се развиват подрастващите. А сега - спор(т)ните постижения на домораслите ни "дзвезди" се измерват по броя на татуировките и на плеймейтките и манекенките, с които са спали. Но около всяка такава "дзвезда" има рояк мениджъри, агенти, лекарски екипи, консултанти и кви ли не още. Бизнес е това и трябва да се спазват правилата валидни за всеки бизнес.

Може би трябва да е някакъв бил директор в клуб. Пламен Марков е дипломатичен, но може би прекалено мек. Любо Пенев ще се изпокара с почти всички. Споменатият в статията Сираков също е рисков.

Е сега е време за Любо Пенев да стане президент на БСФС, давай Любо сега е твоето време кандидатирай се

Управлението е специфичен вид дейност. Нито Бербатов, нито останалите имат управленчески опит. Това, че са били добри футболисти не ги прави а приори добри управленци ! Това ви го доказа и 14 г. "управлеие" на Перуката. Изглежда, че не си научихте урока. Изглежда, че продължава да важи максимата: това е наша територия и други няма да пуснем в нея.

Никой няма да оправи футбола! А защо сте глупави, да се надявате, след толкова срамни години и мързеливи играчи - не знам! Но имате право да си тъпчете на едно място.

мразя ритнитопковци и футбол

Кажи какво обичаш, че да разберем какъв си.

Само Гешев може да оправи българския футбол! Подържници са всичките агитки и бивши затворници. Полициата ги охранява и се страхува от тях! Гещев, Гешев, Гешев ти си нашият ШЕРИФ!

Ами Гешев е поставен точно да подържа статуквото на мафията и да разгонва неудобните. За какво и е на мафията промяна в област, която изцяло контролира.

в цял свят са пелат пари във футбола и това е пеблична истшна затова получават милионни заплати а тъпаците гледат и цвилят от удоволствие това е най мафиотизирания спорт

изобщо не ме интересува футбола в зиня в който избираха главен прокурор пуснаха моч в осем вечерта по канол 1 имадостатъчно спжртни канала аз шскам новините в 20 часа а не ритнитопкомзите с ми.иовна заплата отврат са

Научи се да пишеш и опитай пак!

Ако искаме силен футбол, не ни трябва силен бивш-настоящ футболист, а силен управник.

Който и да дойде българският футбол отдавна е умрял. Президентите на клубовете са си едни и същи далавераджии а играчите не стават за нищо. Тези пък в детско-юношеските школи от 14 годишни са в чалготеките, пият, пушат и се интересуват предимно от залози и евтини провинциалистки

Е как кой..Бистришкия Лъв ,той вкарва голове че цяла България тръпне.

Senator1

Само футболът да ни беше проблемът. Ама май че разните му запалянковци натикали се във властта окъкват метеното...

Ще направя едно предсказание: Тъй като от римско време се правят най различни рационализации, преустройства и пр. но по същество все гледат нищо да не се промени, най подходящия за тази роля е Н. Сираков.Всичко ще си остане така както е било.

ъхъ. и кой може от говна да направи злато

всъщност, не съм прав, аз бих дал всичко в ръцете на Илиян Илиев.

Видяхме кой може да направи обратното.

Кой ще иска да се занимава с простите корумпирани расистки настроени българи ?

Не се вълнувайте! Кой ще е начело знае само първия ни любим държавен и партиен ръководител др. бай хой!

Трябват много татуировки, гел и лакове.

Единствено Калашников ще оправи българския футбол.

Не само футбола.

Стилиян Петров няма да иска да се занимава с тъпанарите в България.

Ша ви оправа бе, оправих държавата сега ша ви опраа и вазе, един по един и не се натискайте.

По времето, когато спорта в България беше на световно ниво, това беше държавна политика. Някой в България открадне от държавата някой лев и като индулгенция за престъплението, става спонсор на спорта с крадените пари.

За футбол, трябва държавата да не е антибългарска и младите хора да се върнат в България и да раждат деца. С пенсионери и цигани неа как да стане, па ако ще и Гуардиола да дойде.

Проблема на България е,че богаташите ни са бедни! Бивши милиционери или децата им заграбиха повечето пари,но те нямат карацитет да ръководят без някай да налива пари допълнително! Затова когато някой се домогне до сладка службица мисли ДЕН ГОДИНА ХРАНИ!

А кой ще оправи държавата ни? Българина все пита кой ще го оправи.

Аз ши гу упрая!

Мислех, че сред имената ще видя Лъчо Танев, защото такава длъжност е в голяма степен и мениджърска.

Супер, само неговите протежета ще игаят, гадно измекярче.

Който оправи държавата ни,той ще оправи и футбола ни . С други думи,никой и никога !

Най-добре чужденец с опит! В никакъв случай Сираков, свикнал да работи по методи от 90-те. Нужни са млади и дейни хора, които да възродят детско-юношеският футбол, чиито таланти да отиват в националния!

Да и тоз чужденец ще възроди детско -юношесткия футбол,ще работи 20 години,за да види талантите в националния .Не ставай смешен !

Няма как да бъде съживен футбола в една загиваща държава.

може да се разбере по футбола коя държава е добра - Франция, Италия, Германия, Англия, Сащ, Исландия, и кои държави имат залязващ футбол - България, Румъния, Турция, Русия

Статия тип"изсмукана от пръсти"

Айде стига писали глупости бе дирници!! БГ футбола да е жена да я оправиме, аме те там са се събрали едни проститутки да лапат пари...трябват школи, треньори и инвестиции, а футболистите да спрат да се държат като джендъри.

като се появи някой кадьрен и умен човек злобните се активират и го дьрпат кьм дьното