Коментари - Коя е русокосата дама с вълшебните ръце, преобразила Хамилтън? | Корнер.dir.bg
назад

Коя е русокосата дама с вълшебните ръце, преобразила Хамилтън?

Люис проговори след седмата си титла за жената, която се втурна да го прегърне първа

Обратно в новината
| Редактор : Динко Гоцев

Коментари - Коя е русокосата дама с вълшебните ръце, преобразила Хамилтън? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 42

Колко ли плащат на мъжа и да я лашка жена му черна мунка

Мъжът й обича да гледа. Ф1. И докато жена му масажира, черния....

Само си представям 40-годишна чернокожа да носи чантите и куфарите на някой от останалите пилоти. Направо ще го линчуват ! Не коментирам какъв "мъж" трябва да си, че да оставиш жена да ти носи багажа, а ти да ходиш с ръце в джобовете като паун. Ама тоя е май бие наляво, така, че - разбираемо.

Колко политически коректно ! Черен спортист има Бяла жена за кондиционнен треньор. Само че в добавка го пере, гласи и дундурка като бебе и “ познава тялото то ми като мен самия “ Е много ясно че няма как да има Меца в апартамента му и да му уйдисва на всичко това ... Голям е , да

Мистър Пикльо

Като му се дошиба тя е наоколо и помага.

Със страпон исках да кажа, момчето е лява резба

Нигга

Зад успеха му е инженерната мисъл на Мерцедес. А е парадокс как толкова добри инженери не се сещат, че тази руса консултантка е излишна щом проектите им се реализират и механиците им са най-добрите.

... бяга в левия коридор. Русата физиотерапевтка му е служителка и PR добавка към антуража. Като приключи със състезателната кариера, може и да се открие.

Защо не е от неговата черна боя

щом са толкоз близки и 9 месеца са по цял ден и нощ заедно, даже заедно гледат телевизия, всичко е ясно ... чемпиона я пори у сочната дупара мега яко и затуй тъз кака цъфти и пърха около него ... ваш баче Кико, майстор къртач

Бях британец,щях да умра от срам,че британец става шампион с немска кола. Британците съвсем загубиха гордоста си. Междувпрочем познавам горди британци не асимилирани мелези.

Не забравяйте, че Хамилтън е мелез. Бялата част в не го е проговорила. Чист негър едва ли ще постигне това.

По делата ще ги познаете. Нали ревеше против расизма, ама си е взел бяла жена....

Отдавна няма,всичко е активна кампания в медиите на глобалистите. Ако нсе още има роби те са бели, не са черни, впрегнати в хомута на задължения към банките. Не са нужни вериги един кредит и робството започва.

Дулата на Хамилтън :)

Много е комично, когато смешни русофили пишат расистки коментари! И КО! руснаците нали са бели! И КО! Живеят ли с африкански заплатки! Живеят ли в гнусни кални села забутани из гори тилилейски! И средната им продължителност на живота в раССия е равен на този в Африка! Та на кой се подигравате, смешни русАфилчета! Вижте си смешните бели подчовеци от сибирь първо! БУХАХАХАХАХАХА

Ей деди, ти май бая си загазил. Май ще трябва да изкараш една терапия на Четвърти километър. Направи го навреме, че иначе може процесите могат да станат необратими.

Хора, дайте да правим нещо, да го лекуваме човека, че вече съвсем изтрещя. Да съберем някой лев, да го вкараме за лечение, че положението вече е стряскащо.

Позната във Ф1 средите, като слугата на Хамилтън, черният робовладелец.

му носи чантите, багажа срещу заплащане естествено.Надали е случайност факта , че е руса и бяла.

е безплатно значи е още по зле работата.

"Помага му в готвене, гладене, гледат телевизия, говорят много" - друго си е да има кой да те изпере и нахрани, подобрява фокуса в работата. Иначе готините мадами за милионерските рекламни снимки...е, те са друга работа и не вършат това.

Тоя Хамилтън е бахти талибанчето. Ако играеше Шуми това цигане нямаше да му знаят името..

Кой шумахер тоя дето без да спъват втория пилот в отбора не можеше ли!? Смешен си

Гледаш Ф1 от 3-4 години най-много

По вкарвам на всеки по една такава русокоска, която да е по цял ден радостна и да заразява и него с позитивността си! Честно казано - от най лошите неща е вечно мрънкаща за нещо недоволна жена!

........Както винаги черният мръсен расиски боклук дължи успехите и парите си на труда и ума на БЕЛИТЕ ХОРА!

Вземи една лада да те видя какъв пилот си.

То за това са създадени класовете! А който си го може с ... , ще го умее и с ...! А тези които са се учили на кола със "предно" рядко успяват да се "преборят" с БМВ-то. А после... на кривия някой му е попречил.

За да може една печка да стане известна трябва за нея да седят поне 50 бели да го бутат за да стане човек :)

Ползва ли лосиончета ?

Браво на жената , браво на целия екип . Вече не може да си номер едно ако зад теб няма сплотен екип. Хамилтън е най добрият пилот за всички времена но без екипа зад себе си еджа ли щеше да има тези резултати

Нещо като кучето Лайка, с екипа...

Най-добрият пилот на всички времена... още не се е родил!

Абе

няква шантава история - ти си остави децата, семейството и тръгни да обикаляш с циганина да му масажираш... да му готвиш и переш.

Тоя ще си остане известен с прозвището си "черното мрънкало". И кфо ни интересуват ръцете на златотърсачките?!

майка си ли? и защо е бяла, не е ли расистко?

не се интересен . ти се ПРОЗДЪ.

цурните мазни салами са ти избили не само някой-друг зъб, но и остатъка от мозъко ти :) научи се да пишеш, мумио :)