Коментари - Краля и неговите хлапета: Хаджи има план да върне славата на Румъния | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Във футбола както и в живота трябва да разбираш нещата и като инвестираш да успееш да печелиш . Явно този футболен гений ( той беше такъв ) е и успешен управител . Не на всеки ми се отдава .

Ако спечели Хаджи - печели цял (румънски) народ Ако спечели Стоичков - губят залагащите Съмтаймз уин, съмтаймз уин а лот

A нашите изпукаха парите, най-много до бензинджийница или кръчма им стигна акъла.

Така е, някои правят школи, създават таланти и инвестират в родния си футбол, други рекламират Ефбет. Въпрос на приоритети.

...а нашето "златно поколение" от 94-та прецака всичко, което можа в родния футбол...

Джика Хаджи беше невероятен футболист! Навремето всички го обичахме. Разчитахме на Мондиал 94 да не се паднем срещу румънците, и те бяха чудесен отбор.

В най-добрите му години коментаторите обичаха да го коментират с "Хаджи може всичко с топката". Беше майстор в бележенето на голове от далечни разстояния. Огорчавал е не един вратар, излязал неразчетено напред. Не знам защо, но много ми наподобява като стил на игра на нашия Христо Стоичков.

А къде са хлапетата на Камата?

Бербо и Стилян са хлапетата на Камата. Ама преди това трябва да бъдат изритани Перуката и Гела С КАМЪНИ!

Десподов и Антон Недялков са може би най-успешните, но не стигнаха по-далеч от Лудогорец.

това да не е новия румънски боби михайлов, само че си нямат преслава там, това може да се окаже проблем

Не съм обърнал внимание много как играе. Но му помня един гол с Барса, май точно на почване на полувреме ли бе. Подаде някой по централната линия към тъча и той от там стреля и вкара гол под гредата. Само че тогава имаше мъгла ли и не се виждаше добре.

Всъщност има и други далечни голове. Но ето го този, но нищо не се вижда от мъглата: https://youtu.be/r6zyGHP3GJs Само времето 45:02 на гола. Жалкото бе, че едвам се вижда.