Кралят не е мъртъв! Да живее Краля! Защо Реал има 9 живота и какво е "фактор 33"?

Мадрид е на полуфинал, а медиите в Испания предусещат, че няма да спре дотук

Обратно в новината

Коментари - Кралят не е мъртъв! Да живее Краля! Защо Реал има 9 живота и какво е "фактор 33"? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Футболът е единствената игра в която може да те мачкат 120 мин и да спечелиш но затова е интересен. Много ми се иска Борусия да го спечели но едва ли ще се случи само да не ПСЖ

Най - голямата глупост, която Анчелоти сътвори, беше смяната на световен футболист като Кроос, с тоталната издънка и неадекватен - мордорич, който и за малко да закопае отбора с пропуснатата дузпа! ! Влезе ли мордорич на терена, Реал винаги играе все едно с 10 души ...

Не не, толкова им беше позволено …., Анчелоти приложи класическа “ италианска” защита - в края на крайната, той самия беше ВЕЛИКОЛЕПЕН в тази роля (ако си го спомняте)… Нищо не е случайно…! Гратулации !!!

Освен ясното, за мен Гуардиола направи грешки. Фил Фоудън цял мач бе издънка, а той го държа 120 минути. Например от точката на дузпата си преплете краката, вместо да вкара. Да бе сменил него, а не Грийлиш, който игра добре. Холанд след гредата в 19 минута, колко пъти игра с топката и участва ли в 1 свястна атака? Не помня дали е играл и 5 пъти с топката за 70+ минути, но го смени чак за продълженията. Не че Алварес направи нещо после. Би ми било интересно финала да е Дортмунд-Байерн, но фаворит е Реал. Интересно е и че няма английски отбори останали. Оправете си за ИП-то!

Реал Мадрид си е Реал Мадрид. Просто този отбор е магия, а относно Сити - все още са с манталитета на малък отбор. Не може цял мач да доминираш и да вкараш само 1 гол.

Какво значи - не може цял мач да доминираш и да вкараш 1 гол? Нали се сещаш, че играеш така и толкова, колкото другите ти позволят. То ако зависеше от тях, щяха да вкарат и 5 гола. Реал просто се защитаваха през цялото време добре.

Прекалено много пропуски направиха