17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Унгарците мразят руснаците и до днес кадето е ступел руски бонус трева не никне

Дори и след това эловещо нахлуване в страната и след 4000 убити невинни все още има русофили които поддържат тая иэмет. Русофил, това е диагноэа, това е дебилщина.

Бахти пропагандата значи СсссР не може да влиза в Унгария за да сложи свое правителство а Сащ може да влиза в Ирак или Югпславия!?! Каква а е разликата? Или пък в Афганистан или Сирия? И не спират да промиват мозъка на публиката чрез 'свободните' пшатени медии :))

Унгарците като цяло винаги са си били фашисти.

Последните фрази казват всичко. Значи Задир печели американското си гражданство с този шамар. Дали е благодарил? Много е мислил за Унгария, вижда се.

Злите руснаци и добрите други? Хайде стига вече. А добрите американци и лошите виетнамци, кога ще е статията? И, апропо, много правописни грешки!

За едни зомбирани дебили от комунизма няма споасение,те са повредени изначално и до като това зомби поколение не си отиде до крак няма да бъдем нормална държава защото те са като котва на нашия кораб та дано вируса ги навести всичките скоро

Чета историята и се оказва, че унгарците са играли много голяма, отрицателна роля, в историята на България, което ме учудва! Въпреки договорките, западняците продължават да ровят в Чехия и Унгария, след войната!

И унгарците, след 10 на години живот под ЕС и НАТО влияние, сега са най - близките до Русия и т.н. троянски кон на Русия в ЕС и НАТО! Народ с самочуствие и чуство за самосъхраниние. За разлика от нас българите.

Май не си ходил в Унгария, камо ли да си си говорил с местен. Само като споменеш нещо свързано с Русия и настръхват с гримаса на отмъщение…

Комунизмът е лош, но мунчовизмът е прекрасен.

Жалко, че не са утрепали някой руснак.

Според елементарната логика, щом от самото начало унгаресковците са почнали с, цитирам, "Дали като част от пъклен план, или просто от чиста омраза, още от първите секунди унгарците започват с цветущите псувни и клетви по противника", нормално би било мача да се прекрати и виновните да се дисквалифицират. Или е спорт или не е. А то какво - оставили ги да правят каквото си искат. Добре го е центрирал руснака като гледам снимката, жалко, че е само веднъж.

Да излезеш срещу хора с голи ръце с танкове........това може да го направи само тази скапана комунистическа държава. По късно същото се случва и в Чехословакия. Няма що ГОЛЕМИТЕ СМЕЛЧАЦИ.

В наше време го правят т.нар. "демократи"... Афганистан, Ирак, Сирия, Либия, Югославия и т.н....

Да, особено руснаците в Сирия, нали това имаш предвид?????????????

Да четат по-младите, особено тези "красивите и умните" за какви руски говеда иде реч. Навсякъде са такива груби, арогантни и с високо самочувствие (обикновено без никакво покритие) , че са представители на "велика" сила.

Да миличък, велика сила са. Много държави са велики сили, и гражданите им се гордеят. Не става въпрос за територия, а за дух, солидарност, традиция, съпричастност, просто империя...Други си имат Бай Ганьо и националната болест наречена завист.

Браво на Руснака, дълго ги траеха с обидите и много малко ги биха.

ето защо Унгария има Орбан а ние Зелен Чорап!

Орбан, пръв приятел на Путин.