Край на приказката за прелестния терминатор Линдзи (галерия)

Една от най-ярките спортни звезди на новия век този път не успя да надвие болката

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... е това е една велика американка, типична носителка на духът на своята нация САЩ - СТРАНАТА НА СБЪДВАЩИТЕ С ОГРОМЕН ТРУД И СЕБЕ ОТДАВАНЕ МЕЧТИ...!!!!!! За това хора от всички националности и от цял свят се стремят да станат американци в САЩ... Това важи и за руснаци и всякакви други - това го казвам на българските русофили, повечето от които червени дебили...!!!!!!

Крайно време вече е да надуе корема.

А нейните лекари какво чакат, защо не и дадат от "лекарствата" на Серена Уйлямс?! И без това всеки знае, че западните спортисти не могат да бъдат уличени в взимане на допинг, те приемат само "животоспасяващи медикаменти", изписани от личните им лекари, и одобрени (само за тях!) от техните организации за допинг контрол!

Най големите имена в американския спорт бяха уличени,хванати,наказани и отнети всичките им постижения и рекорди. За протокола: да отбележа ,че бяха наказани от собствената си държава(от USADA) Бих искал да видя поне един руснак ,хванат и наказан от руснаците. Говоря за Ланс Армстронг и Марион Джоунс

А какво ще кажеш за Карл Луис, Опчо? След като този допингиран до козирката негър печелеше надбягванията и помиташе по пътя си? Имаше един достоен конкурент - Бен Джонсън, но американците решиха да го отстранят удобно от пътя на мутанта Луис. И десетки други такива примери за краварите В БУКВАЛНИЯ смисъл в спорта!

Дай още примери Дай и с руснаци,с Исинбаева например. Мишоци като тебе,като споменават името Карл Луис трябва да стават прави

Ще се отдаде на черни мамби на спокойствие

Майка ти им се отдава всека вечер :) Предимно в столипиново, любимата й дестинация :)

Аз съм фен на Естер Ледетска.

Едното е 23-годишно чехкинче, другото - 34-годишна американска пенсионерка - стара чанта, с потенциал да стане 200 кила сега като спре активния спорт ... няма база за сравнение.

Тя майка ти вече я е изпълнила тая цел - 200кг :) Хубавото е, че това не й пречи да си намира клиенти на околовръстното :) Оказва се, че дори и за свине като нея има търсене :)

Ти по траверси ли си падаш? Щото като и видиш снимката на Естер...там и фотошоп не помага.Вук

Не, по майка ти си падам :)

Не знам към кой е била репликата, знам само че майка ти лапа като смок :) Заслужава си всеки лев курвата :) Да й пратиш поздрави :)