Коментари - Край на сагата: ЦСКА прие оставката на Младенов 3 дни преди дербито с Левски | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не би трябвало по този начин да си тръгва легенда на ЦСКА като Стойчо Младенов. Той още от идването си не мелеше брашно с ГГ, защото беше нает под натиска на феновете, а последните седмици положението стана неудържимо. Стойчо се оплака че правят селекцията без него. Това е поредния треньор на ЦСКА с такова оплакване. Разбирам го, защото как ще се иска от него отговорност когато не е избирал играчите си. Най-вероятно ще бъде нает оня сърбин, който ще взима торба с пари и ще си тръгне сравнително бързо, с пълни джобове. Проблемът на ЦСКА е в ръководството, което на практика не подкрепя треньора, който и да е той, и е един момент всичко се разпада.

Лоша новина за левскарите, Шесторчо вече не е треньор на Чавекс (ЧАВдар+ЛитЕКС)

При Стойчо ЦСКА записа най-слабата си пролет за последните десетина години. Футболистите са същите, които биха Хърватите от Риека и Витория Пилзен и обраха наградите за най-добри футболисти за есента, но забележете, след подготовка проведена от Любо Пенев. Тогава Стойчо заяви,че подготовката на Пенев не струва и, че след като той проведе подготовка, отбора ще е много по-силен пролетта! Но на всички играчи падна формата! Вкара напрежение в отбора, играе се архаично и това изгони публиката, раздели футболистите си на титуляри и резерви и най-вече изигра лошо Любо Пенев!!!

Постваш едно и също навсякъде, май ти е трудно да измислиш нещо друго. Лимит на мозъчната дейност?

Статията не е съвсем точна - това е втория период на Стойчо в Литекс (ака ЦСКА - София (София)). При първия, едни австрийци го напердашиха здраво в евротурнирите и си тръгна пак без претенции.

Всичко е за комисионни .това е истината .след изцепките на оранжево-червените магистралки на стадиона на слабия ,показаха на частите инвеститори какво ще се случи с тяхната инвестиция и се разбягаха.от това на гномчо му призля и го изгони.ревльо не бе допуснат до трансферите,защото заможния си пати от тях (б.р- скорошните загуби в съда от негови трансфери) и трябваше да плаща.това не влизаше в бюджета му и в замисъла му когато закри червената кочина и я пребоядиса в оранжева .вместо да обедини и върне гаменчетата на стадиона ,ревльо я изгони с играта на футболерите .всичко е заради едни КОМИСИОННИ от строежа на новата кочинка,която няма да се състои на 100%

И за кое е излъгал Стойчо? Той каза, че от Нова година не си говори с Ганчев, а Ганчев вика от м. март е.. Това ли е главното? Въпросът е дали му водят куци коне събрани от цял свят без да го питат и после да очакват от него да ги направи отбор за да могат да си продадат стоката по-скъпо

Торпедото е хитър! Зная че Левски ще ги опъне, после Ботев, черно море...и пак щяха да го изхвърлят тоя некадърник неграмотен! Шнур за литекс-софия-етрополе-лоиЧ!

БГ футболът няма да се оправи ,докато както в Стария Завет не минат 40 години в пустинята. Няма как да има футбол с това селско мислене. Видно от самолет е ,че дербито в неделя ,вече е наредено .

Не разбрах само 40г от зората на дермокрацията ли броим или от падането на пияната перука от БФС?

Точно така го прогнозирах. Сега наред е някакво заблудено сръбче. После послушкото Белчев. После Любо супата... ииии.. накрая кой??? НЕУСТОЙЧОООО..... Колелото на късмета. P. S. Чичо Митко...!!???

Много е странна тази работа. Стоилов преди два дни мъцна "фърлям остаФка и бегам от България", уж неофициално, уж нещо не го разбрали. Сега Стойчо си взима капата. Във форумите се носят слухове, че Малкия Борец и Картоиграча нещо са си шушукали за съботния мач, и тия двамата не желаят да са част от уйдурмата (по ББ)

И без треньор ще разбием говедата!

... разбиеш кокяното от лигавене малоумник ОРАНЖЕФФФ...

"Екзекуторът на "Ливърпул" се отказа от всякакви финансови претенции към ЦСКА." Ако е вярно ще е за първи път.

...и връщаме чичовото...ако не - връщаме Люпко (ако не е умрял още), ако не - в краен случай Ферарио Спасов... ...и продължаваме напред. Мачкай Гришо! Много тирета, много нещо