17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И му се е а.к.а.л.о също, но му е минало, паляк

Точно преди мача пък каза,че този път е напълно здрав- кога този клоун казва истината и може ли такива да са пример за оскотелия народ?

колко време мисли че ще го свестяват след боя с Джошуа(макар че едва ли ще има такъв мач).Дори и с Поветкин да се срещне,ще бъде нокаутиран.

Ако ти е крив света, че си лайно безисвестно, защо трябва да се размажеш точно тук??

Все пак прочетохме нещо ново тук - Кубрат вече е тема да става баща, много, много пъти... това е нещо мног добро за него и неговата половинка, но май беше време както е по български и по християнски, да се оженят май? Може и това да видим в скоро време! Кубрат изгра мача много дисциплинирано, с вдигнат гард, подскачаше както трябва да се прави бокс и точно по указанията на треньора. Физически беше много добре подготвен за мача, с добри мускули, без шкембе, нямаше проблем с 12 рунда! Съперникът беше определено неудобен, с мръсна игра и подвеждащ нисък гард, но с доста по-дълги ръце и можеше да направи изненада, дори удари опасно Кубрат няколко пъти. Треньорът на Кубрат просто замижаваше с очи в такива моменти... Съперникът беше общо взето като Кличко - разчиташе само на един удар и после влизаше в клинч или с глава, като опитваше мръсни удари в клинч, ИСТИНСКИ ЦИГАНИН, но Кубрат не се подведе на номерата му и общо взето играеше чисто! Единствена забележка - при близкия бой можеше да приложи силен ъперкът в брадата на циганина и щеше много бързо да завърши мача! Но изглежда се пазеше от нечистите удари на съперника в близък бой и правилно му натискаше главата надолу при влизането с глава, или блокираше негови нечисти удари с десен лакът. Все пак да не забравяме, че Кубрат не бе играл година и половина и без реални боксови срещи се губи формата и преценката на играта, затова наистина ни зарадва с добра форма, вдигнат гард и следваше стриктно тактиката наложена от треньора! Определено един от най-добрите му мачове от много години насам!

и закостенял бе?Мирогледът ти е на селянин от 19-ти век. Не ти ли е известно че днес повечето от половината двойки живеят заедно без брак и много от тях имат деца?

Великата фамилия Пулеви..Истината е, че името често е много важно и определя целият живот на човека.. Вижте убиеца на жени и деца - Викторио или беше Виторио.....е как да не си комплексар с това име...Много злобни коментари - явно с имена като Ганчо и прочие...Доста цигани злобеят - видя се, че когато българи и цигани са равни, последните нямат никакъв шанс...

За твое сведение Тервел си призна че Пулеви са с цигански корен. Нещо да допълниш?

Я дай един линк към интервюто на Тервел,в което признава че е циганин.

Злобни български душички, стойте си в клоаката и не излизайте оттам....

Като чета коментарите оставам с впечатление, че никой не харесва Кобрата освен мен, а в залата са били само холограми и звука е бил добавен само за телевизионното предаване. Даже се чудя как да си добавя 30 минуса на коментара, но ще ми помогнете, надявам се ;)

В залата бяха само сиирджии,чалгаджии и циркаджии

..И сред тях само ти - убав и умен!!! Да ти е...

Фюри бил сериозно подготвен? Чекнах английски форуми след мача - сънародниците му се чудеха що е толкова зле. Е отдавна разбрах, че няма как да бъда фен на прост човек като Кубрат. Като си отвори устата все глупости ражда...

Щука

Да го канонизират за мъченик!

Този го готвят за премиер.Овцете да се стягат да гласуват.Поредния въздух пог налягане.Имаме боксьори олимпийски и световни шампиони,които са на светлинни години от този хвали пръцко.

Приказки от хиляда и една нощ-това може и прави.

Можел мачът да се проведе в Англия и той да спечели милиони, но отказал щото е Българин ? Това трябва да си лоботомиран, за да му повярваш на този наглец

Най-голямата излагация във връзка с шоуто беше , че покани Крисия да пее.Това беше срам и позор.

Брей, разплаках се. Пулев си купил радост за много пари. Дето щял да ги спечели.

клоун

Големият ‘’български герой’’