Коментари - Кубрат Пулев: Искам световната титла в България заради народа | Корнер.dir.bg
назад

Кубрат Пулев: Искам световната титла в България заради народа

Боксьорът разкри за напреднали преговори за следващ мач

Обратно в новината

Коментари - Кубрат Пулев: Искам световната титла в България заради народа | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 19

Заради тебе;)

Ще вземеш титлата за най-голям простак

много измислен боксьор си, пич! Нали президент щеше да ставаш?! Поне трябва да са ти казали, че ударите в главата водят в най-добрия случай до оглупяване! При теб вече се чувства!

Това момче трябва да спре с активния спорт, защото ако се направи бърз анализ на глупостите, които говори много лесно може да се стигне до извода, че от много млатене по главата мозъчните му клетки за намалели под критичния праг. По-малко мислене, по-малко говорене, по-малко бокс и има шанс да се включи в някой мач за ветерани или да стане торба за бой на някой младок, е и разбира се паркинсона може да му се размине може би.

Май многото удари във главата вече дават своят резултат..

Този нискочелния така и не разбра, че дори българите не го харесват. Нито като боксьор, нито като човек!

Браво, толкова победи има и само две загуби. Пожелаваме му да смачка мутрата на укронацито клЕчко

Ние българите го харесваме, носи победи. А ти си продажен боклук, който чака да се подмаже на господарите си.

е подарил на народа. Сигурно и данък не плаща за получените от театъра си пари на "народа"тоест в бюджета на България. Да си даде хонорарите на бюджета или да дарява 99 процента от тях за детски домове например и тогава да говори глупости.

Другия път си раздай хонорара по списък на пенсионери и социално слаби деца. Титлите " боксьорска круша номер 1" и най-губещ новобранец си ги запази.

Скоро брат му ще го задмине по "победи на професионалния ринг", щото по едно време в Германия му уреждаха по три "професионални срещи" за два дена по кварталите срещу "боксьори" дето предната седмица са се записали да тренират в кварталното клубче.

Той т.н. професионален бокс вече задминава кеча по театралност. Шели да откриват боксова паралелка във ВИТИЗ.

Всичко си имам, магазините са пълни с евтини и достъпни стоки ( дори и краставиците не са ми проблем като цена), постоянно ми вдигат заплатата ( въпреки, че нямам никаква нужда от повече пари), но това, че Пулев няма световна титла направо ме смачква психически и ми пречи да се насладя на уредената държава в която живея.

Хубаво иска, а кой ще плаща масрафа.

И аз искам да те напердаша здраво…

Абсолютно неадектватен. 2ти яде бой. Каква световна титла, кви 5 лева. Момче - ти остаря, ама не поумня. Явно бокса не прощава на мозъчните клетки

по-болен и от Путин. Връзвайте го!

За народа? Абсолютен тъпанар!

С прегръщане на опонента световен шампион не се става.