17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой каквото си иска да говори, но с тези думи Кобрата удря десетката.Много нисък морал, упадък и тотална деградация като общество!

Като за боксьор-чалга има доста правилна и бърза мисъл. Наистина няма логика точно той да поучава политиците, но явно че те са много по-зле от него. Хареса ми.

Братчеда се е назобал яко и му се приказва та му се ривееееее.

Преди време някой беше написал че Кобрата има само един проблем: МНОГО Е ТЪП"

Има някои проблясъци човека, но много неструктурирани мисли. По-добре със спорт да си се занимава и да си намери една НеСиликонка, щом е толкова за естествения и природосъобразен живот. Не само твоя мач драги е провален, има много по-важни неща, които засягат много повече хора като здравето и безработицата

Точно казано

Много моля спрете да ни занимавате с умствените напъни на този дебил. Очевидно мисленето не му се отдава. Седнал да дава оценки на политици. Кой си ти бе "Кобра"? Нещастникът с който КЙличко измете пода ли? И имаш нахалството да раздаваш акъл. Откъде накъде, след като умряхме от срам заради теб преди 2 години, от секяндурщината ти с ямурлука в "Армеец". След суши простотията в САЩ. Тъпак нещастен!

Омръзна вече да чете каквото и да било за този тъпунгер! Хайде да се скрие някъде най-после!

Този тъпанар говори за икономика...хахахахаха. стой си на ринга да те млатят по главата и си мълчи, че си нелеп като говориш............

Прав е. Най-сигурното доказателство за некомпетентността на политиците ни е производството на Пулев в чин Лейтенант.

Хайде да не ни учи на морал човек чиято всяка втора дума е лъжа!

Кобра, повече ти отива "Голямата уста"!

Бях му фен - много съжалявам. Този е върха на тъпотията - на ербабството - на цинизма . Баба ми - бог да я прости за такива като този циганин викаше - ОРТОМАР . МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕШ В РЕЧНИКА ЗА НЕПОЗНАТИ ДУМИ И ДА РАЗБЕРЕШ НА КАКВО ПРИЛИЧАШ - СПОРЕД МЪДРОСТА НА СТАРИТЕ . Остана без пари и целият свят ти е виновен - ами присъедини се се към твоите братя циганите и отивай в Англия ягоди да береш.

Яд го е, че няма да му се състои мачът, вероятно е загубил и немалко пари покрай борсите.... иначе икономиката ще се възстанови, макар и бавно. Може да не ми се нравят мерките, но всеки път си повтарям какво става в Италия - там политиците закъсняха - айде този фестивал да мине, айде този мач да мине, айде да пратим малко фенове из Европа, пък после ще обявяваме мерки.... сега някой друг им е виновен... така че ние морално сме си много добре, винаги съм го уважавал, но не е редно да пренася собствените си настроения върху всички останали.

А до вчера славеше Питека.

Първо да се обърне към приятелката си. Тя е еманация на всичко пошло за което говори Кубрат. В обратен случай просто би било лицемерие

За какво говори Кубрат? То това нищо конкретно...празни приказки. Може да си го разправя в всеки един исторически момент...

Нихилизма властва в душите ни. Докато национализмът не заеме всеки един аспект от живота и не започваме всеки ден с мисълта за семейството, града ни и Родината няма да тръгнем нагоре! Кланяме се на чужди господари и прощаваме непростимото на вътрешни паразити. Нито капка милост и безкомпромисност за враговете на Родината!

Точно национализъм ли ни липсва? Нищо друго само това? И национализъм във всеки един аспект от живота ще те направи по щастлив и ще живееш по добре?

От едната крайност - нихилизъм, в другата крайност - национализъм! Много умно, няма що. Именно това люшкане в крайности, е най големия проблем на нашенеца, и то е пак предпоставката за масовото нашествие на Бай Ганьов- ци в обществения ни живот.

Лихваря/боксьор май ще става политк...

Кобра, с твоя кумир сте си лика прилика. Интелектуалното ви ниво и умозаключенията ви са на ниво 4-ти клас. И ако при теб това не е толкова страшно, оня другия е направо опасен, защото 80-те % мат,рял му дадоха да управлява държавата. И сега му дойде тая раздухана корона криза дюшеш да си разиграва коня както си иска.

Оф, за жалост Кубрат Пулев не е радост! Пулев си е национален срам. И не защото яде бой или раздава юмруци, а защото олицетворява една долнопробна просташка и неграмотна категория люде, които искат да успяват, газейки правилата, разчитайки на посредствена наглост, безпардонност и циничност. Сульо и Пульо омаскариха България, а Пулев води хорото заедно с неколцина нахалници от неговата пасмина. Само дето Пулев го спряха завинаги САЩ с един дебел черен печат. "Аре, бегай, мишко''! Така би изтананикал някой още по-долен БГ рапър. Г-н Пулев няколко пъти в стил “ГЕРБ и Каракачанов” е финтирал и мамил властите в САЩ като се е промъквал в нелегалност да работи и изкарва пари на тяхна територия с виза на ... турист. И те, американците, като всяка голяма държава допускат малки пропуски понякога,....но не завинаги, особено като се намесят и други прегрешения. След последните питекантропски резили със Суши. съдебните санкции и процеси - всичко е било ясно. Колко трябва да са били неуки екипите около господин Пулев, начело с някой си г-н И. Гоцев, ако въобще такива хора съществуват, за да позволят последния и пореден мега резил с техния питомник?! Ясна е работата с визата на Пулев, която очевидно повече няма да види бял свят. Виза. Кубрат Пулев след позорното му изпъждане от САЩ с черен печат, няма да види. Бой с някой може да има, но извън Щатите и дори извън Хонолулу и Пуерто Рико. Аз не бих дал и пени, че ще допуснат Пулев с черния печат да се бие и в Ямайка. САЩ няма да позволят очевидно неграмотни хора, със схеми да изкарват пари на тяхна територия от бокс, без да си плащат данъците. Още по-зле да инвестират спечелените милиони в "сивия" им сектор. Както се казва в този случай: Черният печат е за Бай Кубрат, резилът е общ за всички българи, а за бай хой, дето му даде самочувствието на Бай Ганьо - малко нощна музика! Баба ми за бабаити като Пулев вика: На гол тумбак - чифте визи, или пищови, все тая, ама той и втора виза няма - само туристик, а изкарва долари на техен гръб! Американците не са прости като Пульо, имат инфо какви ги е надробил нашият на тяхна територия. А дали България заслужава Кубрат Пулев да бъде нашето лице пред света - темата е за дълбок размисъл, чийто отговор се надявам да чуя. ПП: Повечето българи, имигрирали по Европа и САЩ, искрено се отвращават и се срамуват от лицата от Родината, които ни представляват “официално” в чужбина. Защото българите в чужбина работят тежък черен труд, но не са измекяри и мошеници, защото българинът никога не посяга на жени, камо ли по тъп и нецивилизован начин, защото българинът, особено бидейки двуметров, никога не би се скрил като мишка от предстоящия мариз с някой си Джошуа, който след това бе набит от един възкъс мексиканец с телосложението на табуретка.

Важното е да изгоним всички арабско- турски шпиони- Крадци и Наркотрафиканти към Турция.. А САЩ нека да изгонят оная туркиня -Шпионин- Херо Мустафа, дето е дала подкуп да стане посланик на САЩ. и да живеем добре... Всички араби и турци, които се намират в България са Арабски ИЗМАМНИЦИ- ШПИОНИ. Тия може и да са дали ПОДКУП на някой чиновник на границата да ги пуснат, но на другите българи НЕ са дали. Тъй че или да бягат към Турция или трябва да ги трепем както смеги трепали в продължение на 1400 години, да я има България.

Мъжкар си...голям боксьор...и истински човек...за правдата си...и си болезнено искрен Кобра...политиците българските...в частност от шайката ГЕРБ..са се самозабравили тез свини алчни и охранени...Смело водят многострадалния български народ към гибел..

Ами прав е.

Никой няма опит с този вирус. И положението в Италия и Испания е в пъти по тежко. Така, че тия тежки думи не са на място.

Пулето се взе много насериозно в последно време Щом почна да ни учи и на морал?

Верни неща казва за политиците и за морала ни също. Но народа ни не е невинен, ще трябва да си понсе последиците за гласуванията си. Тези политици/управници ние сами си ги избрахме, 2-3 млн. български граждани са гласували за тях. А Пулев като е седнал да говори за морал. Да погледне първо себе си: "оргията" с Джейн Суши и начина по който печели парите си. Аз не виждам морал в това да "пребиеш" друго човешко същество за пари/за милиони долари/. Независимо от това, че и двамата бабаити са се съгласили да си разменят удари. Има и други начини за изкарване на прехраната, можеше да стане полицай например или охранител на Бойко или Радев.

Задачата на Кубрат Пулев е да помага на БЪлгария да РАСТЕ, като пребиова от бой или убива араби, негри и китайци. За да растем като територия. През 1914 г, Турците в Турция са били 7 милиона, а българите в България- 4,5 милиона души. А сега в Турция има 85 милиона турци, щото са на по -голяма територия. Турци и араби са като змии. Тия са изтребили и изяли всички гърци( византийци) в Мала Азия(Турция). На който му трябват пари, може да утрепе някой турчин или албанец в тъмното. Хем взима пари, хем СПАСЯВА Българите ( и в България и в Македония), хем ще има Пари и работа за българксите фирми и работници.. Араби, турци и албанци, 500 години КЛАХА българи и КРАДЯХА. Тъй че взимай каквото има от тях БЕЗ да плащаш. Така поне може да си ВЪРНЕМ час от ОТКРАДНАТОТО. Ахмед ДОган е трябвало да го гръмнат още при Освобождението на БЪлгария-1878 г, но и сега не е късно да утрепят турския Шпионин- Измамник и да му ВЗЕМАТ това, което е откраднал от нас, българите.

Много злоба у теб бе човек, много агресия в съчетани с липса на ум. Като си такъв "смел" "юнак", защо пращаш Пулев? А не започнеш ти да ги... "пребива от бой или убива". Ако тръгнем със сопата и на война какъв мислиш ще е резултата? 7 млн. българи срещу 85 млн. турци и 200 млн. араби. А пък негрите, ако ги пребие много скъпо ще им излезе на някои български футболни босове. Защото те са преобладаващо футболисти струващи стотици, дори милиони евро. "Инвестиция", която трябва да се изплаща, а не да се убива. Турция 1 000 000 аскер, българската армия я има 30 000 - 40 000. Турция над 200 самолета, хеликоптери. А България 10-20 броя разпадащи се МИГ, а колко от тях могат да летят? Ами амуниции дали има за тези самолети? Ами танковете... Военен флот практически нямаме.

YCBM

Тоя примат явно доста интелект е събрал от удари в главата, изпитите лекарства и общуването с чалгарията.

Изключително големи са моралистите в бокса, футбола и т.н. Особенно морални са парите , които се въртят там. Сравнете ги със заплатите на медицинските служители. Хайде сега да видим, кои моралисти ще спасят света.

Нали , позьорчета смешни.Той сам е постигнал всичко и това много ви дразни.Защо не го погледнете в очите , когато го плюете и не , той няма да ви пребие , а ще ви затапи.

Нали не мислиш, че няма българин който да го пребие

Кажи го това на Свилен Русев.

Добре, че от време на време дават трибуна на наш Кубрат, да се посмеем, че голяма скука настъпи покрай тази изолация

Хубаво е да има някакво разнообрази, че циркаджийските номера на опозициата в парламента и показното гасене на всякакви умишлени "пожари" от пожарната команда на управляващите вече се изтъркаха. Надявам се най-нактая в нашата измъчена татковина да се появи някой истински български юнак. Който в един рунд едновременно да "нокаутира" Бойко и Корнелия. И въпросните нокаутирани да изчезнат завинаги от ринга заедно с всичките си антуражи.

Кобра готино момче си, но си гледай бокса. Ние от мутри за морал не искаме да чуваме. Ти си знаеш какво си правил.

Кобра, много си точен! Тези мишоци министри, които не смеят да мигнат когато са при Боко, са най-жалката картина за съвременна България. Прав си за всичко! Жалко, че мечтата ни да те видим световен шампион си отлага, но ние ти вярваме и сме до теб! Велик българин си ти!

С цялото ми уважение към Кубрат, ходя да тренирам и в залата му, но мисля, че всеки трябва да коментира теми, по които е компетентен. Иначе става една лаладжийница

няма как да стане така, компетентните са винаги "без коментар" В политиката се налага да си нахален и арогантен, и да се месиш там където не си канен. Той има опит в това.

След като у нас някой има право да гласува, значи е достатъчно компетентен да оценява и да критикува или хвали политиците. Ако е некомпетентен, не трябваше да му се позволява да гласува.

Всеки трябва да има право на мнение. Не е задължително да го споделяте. По Вашата логика може да се каже: “Кой си ти, че да коментираш Пулев?”. И тръгваме да копаем дъното.

БРАВО НА КУБРАТ!. "В политиците ни виждам некомпетентност. Човек като се ояде и влезе в едни релси, и си е направил всичко, и си е разчистил пътя, той си мисли, че така ще си върви винаги. А ситуацията в целия свят е много сложна. Хора, ако по този начин продължавате, народът е обречен. Сега не е времето за бунтове и за смяна, но обратното броене започна. В момента икономиката е на пауза. Вървим по една инерция, която е жестока. СЪГЛАСЕН НА 100%

Кобрети отдавна е изостанал морално..

пич! отвсякъде! адмирации за казаното.

Я ! Този примат можел да говори ! Чудо !

Тука все баш юнаци пишат, бе! Аз що ли се обаждам, ама... Само ще кажа, че Кобрата е най-вече патриот и всичко друго след това! А вие си драскайте мръсотиите, тях никой няма да ги помни и пет минути!

И това го казва човек практикуващ егоистичен селски спорт и с жена българка, която дори не е красиво, ами задмина Мис Пиги.

Мутро хвани си дебелата булка и престани да говориш за морал.

Кличко го простря като парзал на пода, в 5-я рунд ...

Ми да, виж на какво приличаш бе, говедо!

Пулев не разбира ли, че досажда, като повтаря някои всеизвестни истини. След нокаута от Кличко трябва да е по-хрисим, защото и като боксьор не е изключителен ....

"Никога не съм виждал такъв посерко (засранец на руски) като Пулев!" (д-р Кличко след мача си с Кубрат). Нашият не отиде да му стисне ръката на ринга, а бе направен труден за рисуване. Брат му Тервел отиде да се ръкува със съперника. Тоя палячо първо да си плати 2000 лева на базата в Белмекен, а после да говори за морално изоставане. И да благодари на братски Китай, че е първия боксьор в историята, който два пъти е бил кандидат за световна титла и два пъти мача не се е състоял.

Пак ли ти бе, бездарнико ... Докога ще ти се дава трибуна да се показваш, самоизтъкваш и дразниш, с тъпата си неука кратуна ? След мача с Кличко всичко за тебе приключи ! Разбери го и изчезни ... некадърен, бездарен, прост, тъп, нагъл.

“Човечеството все още е много назад интелектуално” казал боксьорът като се погледнал в огледалото.

Прос човек и силен вятър,нямат спиране!!!

Този така и не разбра, че е по добре да замълчи. Беше бог преди мача с Кличко и ни разправяше как ще го унищожи. След боя се сви кат мишка. Сега пак му порасна работата и се забрави отново. Не си научи урока. За това всички ще помнят вечно Дан Колов но не и Пулев...

Смотаняк тъп, 30 години ти и такива като теб налагахте модела на успелия простак и силиконови чалфаджийки с мисловна дейност на 2-седмичен макак. Какво очаквахте като резултат бе, говедо?

по-стойностно и кратко описание на "прехода". Браво! Сегашната криза е много показателна ..., за съжаление е така почти в цял свят - управляват ни палячовци ...

Е след като този титан на мисълта, този изключителен умствен капацитет, ерудит и морален стожер с толкова обширен мироглед го е осъзнал и го казва, правете си изводите,драги гълъби-съотечественици!