17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако беше Тринкенвассер нямаше да го хване депресията, ама ингилизите не могат да пият.

Решил е да докаже, че е кръстен неправилно на Дринкуотър и затова спрял да пие вода и минал на огнените питиета... Не мога да го мисля

Дани ДринкОнлиВодка беше талант така е и парици, ако не ги е изпукал всичките, са му останали за черни дни

Преписали сте всичко добре, освен заглавието. Човек, който има всичко, не посяга към алкохола и не се депресира. Сигурно под всичко имате предвид в материален план. Под всичко освен материални неща се разбират и духовни. Пак мисленете на съветския човек.

Също така е сигурно,че си идиот и не знаеш какво е депресия.

знам какво е депресия разбира се, защото я преодолях и причината за депреисията ми бе такива като теб. Но ти си като оня в насрещното. За мен ти си идиот. И това, което написах е много точно. Но трябва интелект да с еусмисли, на теб явно ти липсва. Гарги много в бг-то. И тис и една от тях.

Хора, които мислят с етикети и лепят етикети на останалите за мен са нещо като от местим.

Ами така е, като не пие вода :)

Drinkfirewater...

Кажете за джигитите по пътя, за недостига на газ, за инфлацията и скачащите постоянно цени, за политическите циркове, за това как кубик дърва за огрев ще е 200 кинта до октомври. Кажете истината, не ни занимавайте с глупости.

Вече е 200 лв. и това е добрата цена.

Приятел има 8000 декара гора. Сам си сваля дървесината, сам си я работи. Все още дава на 140, но това е защото е взел поръчки напред. Сега резервира на 160, но и това ще спре, защото не е на ясно след месец дали няма да е на загуба. Говорим си и ми споделя, че не разбира как останалите купуват дървесина и я дават на 160 с печалба. Единственото, което звучи логично е, че продават незаконно сечени дърва.

той е джигит на пътя, или поне е бил...