Коментари - Куман беснее срещу ВАР за дузпата, бивш английски национал изненадващо го подкрепи | Корнер.dir.bg

Коментари - Куман беснее срещу ВАР за дузпата, бивш английски национал изненадващо го подкрепи | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 19

Пари,политика,залагания, запалянковците се маргинализират, в западните отбори - няма западняци

Така съдията буташе и Германия напред, но шпаньолите им разказаха играта......

Определено се намеси ВАР, защото Кейн изврещя и се търкаляше за да му подарят дуспа. В други подсичания в наказателното поле от грубо влизане на английски защитник, момчета от Нидерландия не се правеха на артисти, с ставаха да играят. Симулациите във футбола взимат връх!

Много слаб съдия трябва и тях да ги смятат при лошо съдийство по време на мача Дузпата няма да я коментирам но спести два или три жълти картони на англичаните дава авантаж на играта това добре но после като спре е длъжен да ги даде на края се скри да не го бият само четвъртият беше на терена

Некадърните (корумпирани?) съдии съсипаха това европейско! Значи за Германия няма дузпа, когато Кукундрело играе волейбол в наказателното поле, обаче за наглите англичани има, щото онзи тулуп изврещя все едно го колят!

Като чета коментарите и ми се струва , че само фенове на цска и левски коментират.....Колкото до положението, 100% дузпа, топката не беше излязла от терена при контакта

Аз за това не гледам футбол вече! ВАР? Какво е това бе?, казва Тиери Анри, Аз, като дойдох на Острова, първите 10 шпагата бяха безплатни! След това , всеки ми костваше контузия! Това е обаче красотата на този физически, контактен спорт! С времето се научих, как да играя срещу такива защитници! Иначе, ако играех сега на първия Жълт, след това на втория шпагат ~Червен!

И аз не харесвам ВАР - първоначално ми се струваше добра идея, но после, като всяка добра идея и тази се изроди. Но пък помня една отвратителна ръка на Тиенри Анри, която си беше за директен червен, а вместо това признаха гол, с който Франция отиде на световно... Така, че Анри по-добре да е по-обран в коментарите - не само аз я помня тая ръка. Онова тогава си беше удар от волейбола.

За дузпата не знам, но за първи път от много време видях Англия да поиграят хубав футбол. Много красив втори гол, не лоши положения и греда преди това. Според мен Англия си заслужи победата в този мач, защото Холандия беше вялс, апатична. Холандците не изглеждаха настървени за победа. За първи път през живота си, след 70тата минута започнах да искам Англия да спечели.

точно пък това си беше 100% дузпа.

Нямаше умисъл в играта на защитника, пръв посегна за топката, твоя любимец Кейн така беше фаулиран,че изпълни фузпата две минути по късно с все сила ритайки със същия крак. Не разбирам защо личните пристрастия към определен отбор трябва да надделяват винаги пред справедливия поглед върху ситуацията.Със сигурност си фен на Подуяне ФК нали?

Може и да си прав ,може и ти да разбираш повече от Гари Невил - че той къв е Гари Невил някакъв футболист,защитник и англичанин ,все неща които немогат да му дадат предимство срещу твоя така компетентен коментар!

Такова подлагане е много опасно и винаги съдиите свирят нарушение, като в 9 от 10 случая дават и жълт картон. Не виждам причина да се прави изключение за нидерландците, съдията отсъди по учебник.

Асолютно вярно! Това не беше дузпа! Топката вече беше изстреляна извън вратата и от това, че се удариха не би имало никакви последствия върху играта.

Навсякъде по терена това подлагане е нарушение. Защо в наказетелното поле да не е?

Ти кой мач гледа?! Знаеш ли какво е подлагане? Защитникът е извъртян на една страна, коляното е присвито, за да блокира пътя на топката и да го предпази от удар в слабините. Кейн сам се изрита в него. Убеден съм, че дори не го заболя, просто той така си прави.

За такова нарушение в наказателното поле - подлагане- не само дузпа, Куман да се благодари, че не получиха и червен картон и той щеше да е заслужен !

Леле, колко глупости си написал...

Написал, ненаписал, имаше дузпа и Точка. Айде, разбирачите вън от чадъра ! Като сте толкоз отворени, станете съдии и решете казуса. Казах !