Легендарният Матеус: В България всеки мисли за себе си, нямат шанс срещу Швейцария

Бившият национал Петър Александров призна - швейцарците не говорят за мача с нас

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само един глупак може да си мисли, че има вечни кризи и тази във футбола няма да е вечна.

Много е точен и обективен Лотар Матеус и затова е създадена партия "ИЗПРАВИ СЕ МУТРИ ВЪН"! От 30 години, България е мутренска държава!!

ТА ВИЕ ДОРИ ПРОГРАМАТА И КАЛЕНДАРА НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ СРЕЩИ НЕ СТЕ ПУБЛИКУВАЛИ БЕ!!?????

Онзи ден бях един от малкото зрители на празен стадион , където тренираха жените на националният испански отбор. Майчице , мила.Тези момичета ако играят срещу нашите....ще ни скъсат от голове. Чудо на чудесата!

Поредната възможност да покажат,че могат да бъдат мъже с големи сърца!Каквито бяха онези навремето - нито един от тях не играеше в чужд отбор, нямаше татуировки, не познаваши фолкщайгите, къркаше нормално,,ходеше пеша.... и изобщо бяха пичове, а не лекета!

PEYTSCH

Лотар е абсолютно прав. Мислят за пари и мацки със силикон. Нискообразовани и мутрооформени, възгордели се некадърници. Това дори не са футболисти...

Да не би да е казал нещо невярно?

Много точно е назовал проблема ни, който е дълбоко вкоренен в манталитета ни като цяло. Докато не започнем да действаме заедно мислейки за общото благо, а не само за собствените си придобивки, няма как да пожънем какъвто и да било успех. Гърция през 2004-та на Европейското първенство доказа, че не е необходимо да имаш звезди в отбора за да станеш Европейски шампион. Трябва да имаш добре сплотен колектив, за който тогавашния им немски треньор се беше погрижил. Германците повече от всички други нации са осъзнали, че работата в екип е най-важна. Надявам се скоро и ние да го осъзнаем.

У нас футбол няма

У нас футбол няма ..... ! Разни селски отборчета с мутрясали собственици и "презИДЕНТИ" си въобразяват, че могат да копират европейският футбол...

Както обикновено - добър играч, но слаб треньор.

То амбиции колкото щеш ама в действителност дали има покритие?? Футбола ни е отражение на държавата, бизнеса и манталитета ни!!

То винаги е било както го казва другаря Матеус, борба за власт и икономически интереси. Но имахме и футболисти. Сигурно си спомня САЩ 94 когато изядоха дървото. А той същия падна за измислена дузпа. Не мисля,че трябва да чете морал точно той.

Той щото Матеус е голям треньор и преди и сега. Изкарал е някое евро за петте изречения които е казал на тема Танкът е железен.

Това че е гола вода треньор, не променя истинността на думите му.

Кратко.ясно и много точно !

Хайде швейцарци, отупайте българските корумпирани расисти.

И във футбола и в живота сме така. България умира...иначе малоумниците ще гласуват за Бойко Борисов....

За 2020г. умрелите трябва да са 2 пъти повече от родените. И преди да накликате минуси, го проверете. За 2019г. родените бяха 57% от умрелите. Но 2020г трябва да са над 120 хиляди умрели - не смеят да извадят и около 60 хиляди родени. От 81 хиляди родени 2009г. когато идва ГЕРБ. Увеличаващо се преди тях. И единствена година с малко увеличение 2014 - след Орешарски.

ни разконспирира само с едно изказване от три думи! Еми така си е. Толкова ли си личиме от далече?Слушай, ей, Лопатар такъв, те незнам къв ритнитопковец си бил и ич ме не брига колко парцалеси си ги сменил, но бива ли така да ни обиждаш? А уж хвалеше като беше тук, колко убави луканки, шопска салата, таратор и мусака сме имали...... Вие по-големите така правите - одите при по-малките да апнете, пинете или гепите квото може като ги четкате и им гъделичкате ниското самочувствие, а после си бегате и почвате да плюете. Вече сме го играли тоя мач с наште съседи, повредените българи - додат тука, натоварат колите, вземат някоя диплома или европаспорт едни такива тихи и любезни, а като се върнат преко Вардаро, се почва една ми ти не е за разправяне! Само псувни, къртене и чупене, палене и преписване на стари книги с леки довавки...! Та недей така с лошо, и на тебе сме ти плащали залудо с последните си левчета, не забравяй!

Не разбирам нищо от футбол, но този човек прекрасно е схванал основни черти от народопсихологията ни. Това са и причините ние във всичко да сме последни.

Не сме последни във всичко - първи сме в фукните, лъжите, корупцият и необразованост. !!!

Не е така, жено. Имаме успехи в индивидуалните спортове.

АЗ СЪМ ГИ ПРОКЛЕЛ ДА ИМА САМО ЗАГУБИ НА ТИРЕНЪТ! До конгреса на БФС! Загуба,загуба и загуба! В отчета да пише: твърдо последни, засрамени от расизъм и корупция! ФОРЦА ШВЕЙЦАРИЯ!

Това легендарно тъпо и некадърно като треньор говедо би трябвало да се скрие и да не коментира подобни теми, дори и да е прав! И той като Стоичков, а сега и Бербатов, беше голям футболист и кръгла нула като футболен "мениджър"!

Бай Иване , я кажи колко добри (успели)футболисти са станали добри(успели) треньори? Сега кажи колко добри (успели) треньори са били добри (успели) футболисти? За да си добър играч се искат едни качества , за да си добър треньор други , но общото е че трябва да имаш понятие от тази игра!

E така де, нали това казва и бай ти Иван!

Аз съм прост и вие сте прости......!

Резултат 0:3 или 0:4 за Швейцария. И не говорете за фалшив патриотизъм и други простотии. В спорта побеждава по-силния, а птотивника е поне три пъти по-силен от нашите футболистчета

0:2

Тоз любовчия го е яд на нас,че го изгонихме .

да..да ..да ..тоз любовчия го е яд на нас ..а иначе ние имаме прекрасен квартален футбол :)))) и сме страшилището :))) във футболните квалификации ...

И като беше любовчията треньор ,по-големи успехи ли имахме ?

За това ще си останете т-ъ-п-и аборигени. Какво общо има личния живот на някой с професионалните му изяви? Ама чалгата така "възпитава"

Общото е,че когато националният отбор тренираше и играеше,той ходеше на любовни срещи,немецо !