17-11-2017 20-11-2018

Коментари

" Владее руски, френски и английски, а немски, испански и италиански - разговорно."...цитирам само това от статията , а останолото може да се прочете....чудно защо няма коментари??? Вероятно защото няма голи снимки а и от днешните "известни" едва ли има владеещ толкова езици....повечето и българският им е проблем.... Респект ВЕРА!

Изключителна!

Не знам що за простак ти е сложил минус на коментара... Вера има един специфичен глас и винаги ще го свързвам с този спорт. Харесвам я като тип човек- да е жива и здрава. Вече няма такива.

Наистина свързвам с гласа и коментарите ѝ моите спомени от състезанията на златните момичета в края на комунизма. Наричаше рускините дебели и че скачат под килима . Ако щете вярвайте, но това беше много смело !

Жива и здрава да е, но по -добре пишете за тези, които намериха сили да останат и работят в България. Голямо важно, че се е пенсионирала, та ще препечатваме "новините" от острова.

"Оттегли"? Стори ми се че пише "отели".

И какво като имаше специфичен глас ?

Никога, никъде по света не е имало спортен журналист,който да е толкова добре запознат със спорта, който коментира. Тя познаваше по лице и по възможности всички състезателки по света. Познаваше всички музикали изпълнения, по които се играеха уражненията им. По-добре от съдиите можеше да определи, нивото на изпълнение на всяка една състезателка. Да, жалко, че не остана в България, но тя я напусна, когато се омъжи и е нормално в такъв случай да заживее със съпруга си. Тя беше Стефка Костадинова на спортната журналистика, дори нещо повече, защото все някога някой киборг погрешно наречен жена ще надмине рекорда на Стефка, но Вера Маринова никой никога няма да я надмине.

Стига глупсости. Времето на Желязната завеса отмина ако не знаещ. Всеки си търси място под слънцето и решава къде да живее и с кого да бъде.

Разбира се, че е така. Спор няма. Затова България е на този хал. Всеки се спасява поединично, а в останалото време лицемерничи с носталгия по Родината. Поназнайвам и аз туй-онуй ;)

И какво точно е правила в британската гимнастика?

И аз сам в Англия от 20 години. Опитах всичко в Б-я. Включително частен бизнес (осигурявах 4-5 човека на реални заплати) в областта на компютърен софтуер. Въпреки голямото желание и много труд нищо не ставаше без връзки. Дойдох в Англия и за 20 години съм в пъти по-добре - собственик на 2 жилища, частна пенсия в голям размер, спестявания и т.н. Ако бях останал в Б-я нито щях да помогна на Б-я, нито на себе си,.

Мозъкът ти е далече от очите ли, та ти се губи сигналът?

Сегашните журналисти са също много добри. Едно изречение от 5 думи 3 грешки.

Браво. Изказвам уважението си към това, което си направил за себе си. Нека само не въвеждаме аудиторията в заблуждение, че си помогнал на България така. Ако междувременно си помагал на роднини със средства не означава, че помагаш на Родината си. Помагаш на тях самите, което пак заслужава уважение , но така говорим за различни неща. Казано по друг начин - ако предците ни разсъждаваха като теб, ( къща на два ката, скътани пари и спокоен живот ) България нямаше да я има. Така че, нека не цапаме името на България за да намерим оправдание за наше решение. И знаеш ли приятелю, аз имам едно жилище, което трудно обслужвам, имам средно платена работа и вероятно ще имам и подобна пенсия ако стигнем дотам. Не съжалявам обаче за нито един миг прекаран в България.

Погледни в написаното от теб - даже името на Родината си пишеш съкратено.

Креватни шпагати

А Вие с какво точно помогнахте на Родината, оставайки да живеете в нея? Питам Ви, защото според Вас, подпомагането на 2-3 роднини със средства от чужбина не е нищо, та ми е важно да знам кое действие означава, че помагаме на Родината. И аз живея в България, но не смятам че нещо съществено съм направила за другите, освен за семейството си и излиза, че напразно съм останала да живея тук - един вид, боклук съм.

Пълни глупости!!!! Вера Маринова никога не си е позволявала да нарича по какъвто и да е начин чужди състезателки, камо ли рускини. Единственото, което съм чувала по отношение на килограми е през 1996 г. на Олимпиадата в Атланта, когато излизаха американките. Репликата беше (цитирам по памет) "а сега шест добре гледани американчета".

не е задавала Утьовски въпроси.

Vera Marinova i Nikolai Kolev bqha nai- dobrite sportni komentari v bg po vremeto na soca, istinski profesionalisti- mnogo znaeshti i mojeshti, taka che sprete s glupostite. Da e jiva i zdrava Vera, pojelavam i zdrave i spokoini starini.

Винаги е нормално да напуснеш кочината без други причини.

Да си отнесеш жилищата оттатък..кретен! Истинските българи са се връщали в Родината си,за да загиват по фронтовете й, а съвременните пр-ъдльовци си броят жилищата в чужбина. Пфу!

А нима е малко, че сте тук и се грижите за семейството си? Че заради такива като вас и мен земята ни небе изоставена, че се опитваме да я градим отначало, че обществото ни полека-лека ще си стъпи на краката...Щеше да е хубаво 3милиона българи да си бяха тук, за да има критична маса ако щеш за революции, но както виждам по-важно за тези с къщите в чужбина, е да пукат с голяма пенсия в слугинаж за чужденците....Не сте боклук!