17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Черните прекалиха! Събарят паметници. Само идиоти правят това те и талибаните!

Търся репортаж как е минала надпреварата но намирам само за това, кой не бил коленичил. При това цели две статии. Това ли и най-важното от Ф1 днес?

Едно време нямаше сейфти кар за туристи в пясъка, демек тия леклер еклер щяха да са на обиколка. Леклер да благодари на приятеля си дето се блъсна в багера в япония, че заради него и за гайка на тресето,веднага сейфти кар. Жалко за Жул.

Или си много тъп и неграмотен, или спри дрогата.

Догодина като дойде някоя руса жена да кара във Ф1 да видим тогава ганя кво ще бърбори. Ако бимбото не беше световен шампион, а най обикновен бимбо на 12 място нямаше дума да кажете.

И двете но по-вероятно е селски идиот на тревичка след литър парцуца

Върви да му измиеш копитата и да ги целунеш тъпо говедо

Ганю абсолютен расист. Как можело примат да кара кола ? Всеки можел да кара мерцедеса, ок. Но и хамилтън може да кара мерцедеса, кара си, носи титли на мерцедес, защо да го сменят ? Щото ганя казва, че и той можел, абе ганьо верно е мерцедес, ама не е такси.

Защо не се разви в Зимбабве тогава? Защото белите държави толерират и развиват подобни шимпанзета, за жалост. Резултата е очевиден- неблагодарен маймун. Има доста по-достойни и тихи световни шампиони от тая печка гадна.

Ганя що не се развива в Бг ?!

От днешното състезание разбрах, че на младоците дадат ли конкурентна кола ,Люисчо пада в канала.

Бавно бавно го разкриват тоя надут пуяк. Много пилоти са били обвинявани във времето, че са "шофьори", тоест карат готова шампионска кола. Обаче този е най най яркият пример. Истинските шампиони почват от една слаба кола и я развиват, обединяват отбора и не ХЛЕНЧАТ при провали. Сега по точките почнете сравнение. А тия циркове с расизма са последната капка на един лигльо прехвърлил трийсетте. Неслучайно още е ерген.

За карфиола ли говориш ве?

Ей Хамилтън, ти си тъпанар. Съди ме.

Прави са за себе си. Не е нужно да коленичат всички, все едно са виновни, а по-скоро да се изобличават виновните и да си понасят последствията, както от едната, така и от другата страна.

Защото са здравомислещи БЕЛИ мъже.

Тия комсомолски масовки могат да придизвикат у всеки мислещ човек само и единствено спонтанна погнуса.

Това се нарича падение-да дадеш на черна маймуна да кара кола, създадена от арийци.Дайте му да кара някакъв маймуно мобил и да видим къде ще се класира.

"Кара", колкото кучето Лайка "кара" ракетата. Вози се в болида, който се управлява от компютър в бокса.

Я имало надежда :))

бъдете олерантни към другаря Хамилтън. Има поръчение от антифа да направи пробив в пропагандата във формула 1. Дали му се получава мероприятието? Ше се види на старта.

искат всички да се правят на маймуни...

по-тъпо нещо от това да коленичиш преди състезание няма евър. какво - демек се извиняват предварително ЧЕ ЩЕ РАЗАМАЖАТ СЛАБАЦИТЕ и искат прошка от победените що ли? АМИ ДА КОЛЕНИЧАТ ПРЕД ТИЯ, ДЕТО СА ПОБЕДЕНИ. КАТО СА ПОЧНАЛИ С ПРОШКИТЕ. Не е зле да се изповядат пУблично след ъстезанието. Оу, ама то интервюто си е вид ИЗПОВЕД.

Този и той голям борец за права стана. Да си гледа охолния живот и да остави хората на мира

Левичарите и неграта прекалиха. Никой не им пречи да учат и работят.

Особено милионерите левичар :)))

Аз предлагам белите да спрат да гледат формула 1 и останалите спортове и спортисти, които се прекланят пред черният расизъм! Видно е, че чернокожите не могат да се интегрират, и нямат място в белите общества! Всеки, който мисли другояче, може да последва черните в Африка!

Не ги е срам рАсисти.