"Левски" чака думата на новия треньор за най-важния летен трансфер

Славиша Стоянович пристига от Любляна за мача срещу "Черно море", след което поема отбора

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Събота, късен следобед... От бързане да ходи на село, някой пак е забравил да залости къщичката за прасенца и хайванчетата се разпълзели и разквичали. Я марш да провеждате вуду ритуали за възкресяване на Цеца Седмочисленица! Може и под диригентството на маестрото. Вместо да си гледате гробищния парк, седнали да ми дават наклон на рогата... А после пак ще квичат...

И е комично селянин да се нарича граф. Освен ако си графът на селяците, т.е. най-големият селски цървул. Никого няма да излъжеш, освен себе си, селянино.

Ще си повредиш очичките от недоспиване... Лягай спинкай.

докога ще пишат небивалици за едно недоразумение, наречено безпардонно с името на Апостола. Вече 10 години това творение няма нищо общо с футбола, който се играе по света. А т.н. негови фенове са свръх елементарни, полуграмотни и алкохолизирани дрогирани хулигани. Българският футбол само може да спечели, ако се закрие този смешен отбор от Гейарена.

А ... Том Ханкс... :)))

Що не сложите на таблото резултата уефски - вадуц!

Абе, те го искаха и от Вадуц, ама нали Вадуц е доста по-напред от говедата от Гейарена в ранглистата на отборите в Европа, такъв трансфер би бил доста приоритетен за чорбаджията Спас Русев. Все пак, да пратиш футболист във Вадуц е голямо постижение към днешна дата.

ФК Левски е минало. Първо, никой футболен отбор не може да носи имеро на символа на нацията. Второ, жаждата за пари замести футбола. Вече няма състезание, има бизнес. И трето, но не последно ФК Левски стана най-ретроградното нещо в нащия живот. Вървете в небитието. Ниой няма нужда от вашето невежество, агресия и простотия. Вие(отбор и привърженици, не фенове) сте минало.