17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Хубчев знае ли....

Отборът трябва да се прости с името си. А и Ботевците- също. Омръзна ми да викам за Апостола, че е кочина. Все пак, той е национална гордост, а не умишлено и престъпно превъплатен персонаж в името на посредствен футболев клуб от краен столичен квартал. Инициирам подписка за смяна на името на отбора от "Подуене". Дали ще са "Витоша" или "Подуенски баби" е все едно. Марш от името на националния герой!!!

В счетоводството на ФК "Левски" няма данни за приходите от привържениците така, че следва да се приеме, че финансирането на клуба е незаконно, което автоматично трябва да тласне "Сините" към окръжните групи. Ако това не стане, шампионатът 2022/ 2023 е безпредметен.

"В счетоводството на ФК "Левски" няма данни за приходите от привържениците" Къде гледаш счетоводството на ФК "Левски", че да гледам и аз там? В Търговски регистър последно обявените актове са за 2020 г.

Хубчев доведе анонимника Насран мохамед. Той е виновен за 1.5 млн задължения. Пожелавам му 0:5 от Ботв Пл

Явно някак лесно стана "набавянето" на толкова много пари - странно дали НАП и служби се запитват и им прави впечатление. Хора, не съм против ФК "Левски", дори обратното и бих искал всичко да е чисто, но всички знаем къде сме и как е в България.Смърди тази работа, а за дълговете им към НАП дори не се споменава

Ще изчистим и всичката мръсотия в Българския футбол! Само Левски!

със себе си...

Първо с кочината и свинете дето грухтите