"Левски" има дълг от 6 милиона лева към Васил Божков

Най-сериозното задължение на клуба е за строежа на Сектор "А"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че то и във втора лига, Левски ще носи радост на терена...

ДС кучето не пуска кокала. Трябва да вземат всичко на него и родата му.

Готов съм да върна парите на Божков. Чакам го лично в централата на клуба да си получи бордерото срещу личен подпис.

Стискай си палци да не реши той да те чака някъде лично.

Когато Черепа върне 700 млн. на държавата, ще му върнем заема към Левски.

Простьо, а це върнете ли тези 25 млн. годишен бюджет, включително за милионните ви футболисти? Тези потрошени от васс пари също са от 700-те милиона на данъкоплатците. Само, че тогава си мълчахте доволни като ку-рвички.

Какво да връща като никой не му ги иска, затова си отиде и курифеят на финансите горанов.

Новият собственик да даде заем и да изчисти дълговете, както е правил старият собственик! Ама на новия нещо не му стиска да дава, виж ако е за вземане -пръв е!

ДА ФАЛИРАТ И ВЪВ В ГРУПА И ДА СИ ИЗЧИСТЯТ ДЪЛГОВЕТЕ.

Когато Цецка Ловеч отиде в зоните за да си изчисти дълговете тогава и Левски и ще остане истинското ЦСКА-1948г. когато е създаден този комунистически отбор

Привърженици със заплати пи 1000 лв издържат кибици и собственици със заплати по пет, шестцифрени суми. Чакайте да се оправи такъв отбор...

Този Левски създаден 1914 няма нищо общо с това което е сега в Подуене! Сиренето струва пари, а футбола струва много пари. ''СТРУВА'' , подчертавам това! Не само Божков, а никой по света не ''налива'' пари без да получава , дори и във футбола!

А цецка Ловеч какво общо има изобщо с цска бе тъпанрчо?То в тая кочина само такива дебили има

А този Динамо тире Спартак тире ПеЛевски какво общо има с оригиналния Левски?

Спокойно, говедца, платете си на Черепа, той НАП ще почака, нали си имате "заклетия левскар" Боко да ви подпира и да не си плащате данъците.

Боко може скоро да подпука и гнома от Ловеч и тогава ще видите кое е истинската цецка

А може и скоро Динамо тире Спартак тире ПеЛевски да спечели мач.

Всеки, който е способен да ограби собствения си отбор заслужава адмирации :)

Първо дълг към стаарият меценат Чичо Спас Русев, през "спонсора" Виваком, а сега дълг и към "спонсора" череп :) С две думи футбола ни си е мафеа

Черепа нали е много народен човек, и честен, и т.н. Най-честния бизнесмен. Ама и той, уж давал, много щедър, пък сега има да му дават. Череп грозна маймуно, нелицеприятна, крадец и мошеник.

Измамника Божков, прибрал милярди от доверчивите българи чрез "национална лотария", първо да си плати данъците, след това да излежи присъдата си укрити данъци и за даване на подкупи на длъжностни лица. След това да се прави на политик и да си търси дълговете.

Националната лотария си е съвсем законно лицензирана от боковата държава. Черепа не е правил нищо незаконно, щом са му дали лиценз да извършва дейност.

Черепа да дойде да си поиска дълга а не да седи в Дубай и да рупа пясъка там ама не му стиска май:))))

Да трябва да плати до стотинка, но трябва да платят и тези, които му позволиха да не плаща.Когато превиша скороста си плащам вината. Когато си платя данъците със закъснение, плащам и лихвата.Нека и тези които му позволиха неглижирането и протекциите да си платят и законодателно и финансово.

Евроидиотите постоянно правят някакви врътки с държавата, по време на свирепа криза и обедняващ народ, от парите на който да се плащат милионите им дългове; За разлика от ЦСКА не фалираха с достойнство и чест, а напротив - седят заседнали като рибена кост в гърлото на България и никой от Подуене не се обявява против назначаването на собственици и спускането на спонсори под строй и Лефски да троши милиони след милиони на данъкоплатците само за срам и позор на Апостола и България. ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ, ВЕЛИКЪ ЕВРОИДИОТЪ

Няма спор-ВЕКОВЕН ИДИОТ СИ щом си мислиш,че далаверата на ловешкия гном да не плати задълженията на цецка и да гепи лиценза на литекс е законно.....то у свинарника само идиоти има та нищо ново

Големия дарител.... Спасителя. На отровното трио спонсора...........

Радост на терена... да носел фе-ка лесни... Ти да видиш!!? Ма вие щото носите радост затова ли ви наричат евроидиоти? булгаристански шутове на боко и шиши сланината! Закривай!

Ловешката цецка ще я закрием,цска-1948 е истинският отбор

Левски има/ше/ задължения и към Тодор Батков, около 30 милиона лева.

ЛЕВСКИ НИКОГА НЕ Е ДЪЛЖАЛ НА НЯКОГО КАКВОТО И ДА БИЛО !!!

"Левски" има дълг от 6 милиона лева към Васил Божков - безплатен обяд няма !!!

Божков е стар цесекар. Затова взе Левски - да го разсипе.

Щото преди него го държаха стари левскари и беше цъфнал и вързал?

Я си спомни сагата на цецка бе катил.......или забравихте гнома от Ловеч как ви даде лиценза на литекс за да не плащате но за такива деяния давност няма