Левски официално помоли Бойко Борисов за помощ

Исканията са за отблокиране на сметките на спонсора или кредит от държавата

Обратно в новината

Коментари - Левски официално помоли Бойко Борисов за помощ | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бая чорбарска измет се е събрала тук. Тиквата иска да ни затрие и няма никакво намерение да ни помага. Ние да не сме Литекс, който се боядиса в червено и му беше дадена кочината в София? Че даже и за някакви тенекии претендират. Ма Литекс има 4 титли и 4 купи. Това са успехите на пребоядисаната, червена измет. Онова другото умря и го заровихме, че вонеше от преди да се гътне. Също така не сме и отборчето на Домуса да ни бутат всячески и даже стадион да ни построят. Тиквата ни е нарочил, но така ще е докато не я съборим тая проста мутра!

Държавата вече има такава политика да се меси в клубовете и да насърчава лошото им управление...! Досега не скачахте против това, а винаги щом стане дума за сините, всички скачат, та даже и някои псевдолеескари... Питат оранжевочервените, защо ще се помага на "Левски" (макар и с условия), а забравят, че на тях им се помага, като прескочиха "Б" група и се създаде специално за тях нов формат на първенството... Също им се дава стадион, който е на ЦСКА, като също държавата ще налее доста милиони за нов стадион, в смесено дружество с Ганьо и т.н.. С тези действия и примиряване с "врътката" "Етрополе-Литекс-ЦСКА-София", се поощри ограбването на държавата от ЦСКА с милиони неплатени данъци и ограбени кредитори и държавата не санкционира по никакъв начин това, а буквално го поощри... Да не говорим на Домусчиев с колко десетки милиони се помага, включително директно и с прикриване на кражби, не само с корабния бизнес, така че да има да си харчи за "Лудогорец"... Помага се и на пловдивските отбори по същия начин, на "Берое" и т.н... Хайде, със здраве!

ВЕрно си гост.Не знаеш ли ,че Софиянски даде с врътки стадиона на Левски.Защо МВР ви плаща тока,водата ,такса смет и данъците.Това НЕ е правено за никой клуб.

Предлагам, кампания по събиране на капачки в помощ на ФК Левски .

В София има толкова много банки,да отидат там защо искат помощ от държавата.А ако фалират няма да са само те,доста отбори ще ги последват според мен дори и в Европа.Единственото спасение остава "В "група.

СИЧКИТЕ ПАРИ НА ДЪРЖАВАТА: ЗА КОВИД 1914 ВЕКОВЕНЪ! Дори да не ги заслужава на терена - аалст, офи крит, аз 67, бате борисов, тампере, жилина, олимпия, антверп, вадуц. Дам, пари си требват, дори когато не уважаваш играта и рекетоизнудваш: фенове, институции, държавата, премиера. ТОВА СИ Е ТАЛАНТ1 И НАГЛОСТ!

Откъде накъде държавата ще спасява една перачница на пари?! 10години ме е срам вече, че съм Левскар от тия собственици и футболисти. Да 8аминават във В група и да си изчистят " кочинката". И най-важното да започнат да тренират зецата, както трябва, а не само да рекетират родителите за пари.

Да гласувам за тиквата ако помогне на някакъв футболен отбор. Целият този цирк е за гласове. Ако ще помага да помага на всички. А да и тези урвичките от отборчето мога да им пъхна 10 кинта в бикините

Обърнете се към Унгарофила - Георги Марков, - знатен конституционен съдия, левскар, щатен или не сътрудник на ДС, приятел на Бойко Борисов, знатен СДСар, Гербераст, депутат и въобще като Премиера качествен продукт на Социалистическият строй- всестранно развита личност.

Погледнете само обръщението “Уважаеми Господин Борисов”!!!! Как е възможно такова падение! Какво уважаемо има в тази мутра-неграмотен индивид, доказан по съдебен начин лъжец, разследван за пране на пари, коментари по медиите за връзки с предишния и настоящ криминален контингент в България и извън нев! Абсолютно съм против да се отправят молби към този индивид, но поне можеше да се обърнат с “Уважаеми Министър Председател на България” - по този начин обръщението е насочено към институцията, не към личността! И тези хора си въобразяват, че могат да управляват успешно клуб като Левски!

Кyр за уеФски! Мухахахахахахахахааааааааа!

,,Бойко" ви създаде проблема и го молите за помощ. Е... прост народ ,уникален и непоправим.

А, Сашо Костов да ми прости!Защото така като Пит Кайзер създаде Кройф, така Сашо създаде Гунди в ЛЕВСКИ и във Българският футбол.Проблема на тези футболисти беше, както проблема на Чоко Василев и Мишев от СЛАВИЯ, че беха СОФИЯНЦИ, сиреч интелигентни момчета стоящи на онази спортна злоба присъща на момчетата от село, примерно - "Ключ", дошли в Столицата да отбиват воинският си дълг и които на живот и смърт искат да останат и след двете години служба.

Туй е една Фирма за Ритане на топка, както всякакви други Български фирми.. ОБАЧЕ фирмите- Левски и ЦСКА са ПРЕДАТЕЛИ, щото дават пари и работа на ВРАГОВЕТЕ на БЪлгария- африкански маймуни, негри и на други чужденци. Да закриват и Фалират всички Предтелски фирми дето дават пари и работа на Враговете.. А тия дето се наричат левскари, са просто- Идиоти, като някави Наркомани, Олигофрени... Същото е и с думата- цесекари.

Ами фалирайте, майка ви мръсна.

Само дебили могат да бъдат фенове на ФК Левски и ФК ЦСКА- Тире ....

Тъпи копелета!На тая свята за всеки истински ЛЕВСКАР, дата - 05.05. - Рождената дата на ГУНДИ, вие безгръбначни се молите на кого!На една мутра, да помогне!!!Истинските Левскари винаги са били МЪЖЕ!Станете и вие МЪЖЕ!Стиснете юмруцу, преглътнете болката, изтрийте сълзата и смело НАПРЕД!НАПРЕД за една НОВА БЪЛГАРИЯ, ЗА ЕДИН НОВ ЛЕВСКИ.В ИМЕТО НА ОНЕЗИ ЛЕВСКАРИ, КОИТО ЛЕЖАХА ПО ЗАТВОРИТЕ ПОДКОПАВАЙКИ УСТОИТЕ НА СОЦИАЛИЗМА.В ИМЕТО НА Васил Спасов - Валяка, на Рудолф Витлачил, на Георги Соколов - Соколето, на Христо Илиев - Патрата, на Кукуша, на д-р Божилов, на Теко Абаджиев, НА ГУНДИ, НА КОТКОВ, на Фифи Перото и на .........., МЪЖЕТЕ ЛЕВСКАРИ!

Всъщност, рождената дата на Гунди е 4-ти май...

Ами който забърка кашата трябва да я оправя.....

Е ква стана тя? Отборът на народа се върна при Народната милиция?

Нагли безсрамници, злоупотребяващи с любовта на хората към този славен клуб, останал с небитието. Къде бяхте нагли бездарници, когато бяхте големите звезди със скъпи автомобили, силиконови красавици, обикалящи по луксозни дестинации? Нагли получили огромни комисионни, бонуси, заплати! Къде бяхте, когато другите клубове в София и страната страдаха и сега страдат, но работят с младите и не привличат нереализирани таланти за хиляди евра. Колко пари платихте на Ники Михайлов, за да поддържа станндарт и седи на пейката? Вижте си автопарка, имотите, банковите сметки - всеки от вас искащите да публикува имуществена декларация и тогава искайте.

Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, леефскар....

Държавата не е банка и няма как да кредитира със събраните от всички граждани данъци съмнителни (дори криминални) частни бизнеси и гравитиращи към тях криминални агитки. Твърдо съм Против всякаква държавна помощ!

Що не протестира когато даваше пари за Ботев и Локо ПД и др.?!,

Помагай, Бойко, моля те. Две седмици с Никито не сме се тракали в Дубай и Никито казва , че има проблеми с ерекцията......

Ако т.нар. милеещи и търсещи помощ си ипотекират недвижимостите и поискат банков заем ще имат пари. Нали си вярват, че парите ще се върнат - ще си ги вземат от бъдещите приходи. А Ники Михайлов да си заложи/продаде спортните автомобили. Когато ходят и се снимат по света по най-луксозни дестинации не им пука. Не им пука и когато играят в евротурнирите и отпадат с позорна игра. Не им пука, когато взимат комисионни за трансфери. Това отдавна не е ФК "Левски" , а сбирщина паразити искащи пари и пари и не даващи нищо от години. Абсурдно е държавата да налива пари в частен клуб и използвачи.

Заклет левскар съм, но това е срам и позор за Левски! Да се унижиш и да се молиш на неграмотна мутра означава, че ти си паднал дори под неговото ниво. Сегашното състояние на Левски е резултат от некадърно и некомпетентно управление през последните 25-30 години, управление на парче, без стратегия, без развитие на школи, с неразумно, дори понякога идиотско, изразходване на средства! Някой някога да е чул и ли видял бизнес план за развитие представен от поне един от бившите собственици на Левски? Без помощ Левски е пред фалит- и какво от това! Да фалира и да започне от 4, 5 или от която трябва група, без припознаване или други машинации! Какво постигна Левски през последните 10 години- абсолютно нищо- няколко баража, отпадане още през лятото от анонимни европейски отбори, без купа, без шампионска лига, публика сведена до няколко хиляди дори на домакински мачове? Истинските привърженици на Левски ще подкрепят отбора дори да играе в Я група! Българският народ има не малко поговорки за такива случай:”Каквото надробиш, това ще сърбаш” или “Каквото постелеш, на това ще легнеш”.

А сега де. Мутрата ви е виновна. На Герена отдавна са неадекватни. Какви ли не знайни и незнайни особи минаха от там.

Чети коментарите, които репликираш!

1000 плюса от друг заклет Левскар.

Не е вярно, че клубът е управляван не компетентно. Сегашното му състояние се дължи на целенасочени действия, откровена кражба, също както ЦСКА.

Абе, славист съм, ама имаш супер + , от мен.

Никак не е честно с пари от данъците ни, когато умират стари хора в недоимък и няма кувьози за новородени държавата да дава пари на частни спортни клубове, които си раздават заплати и служителите им разполагат с автомобили много по-скъпи, от тези на учители, лекари, медицински сестри, социални работници.

Говедата избиха рибата!!! Браво, драги наркомани и алкохолни дрогери от Гейарена!!! Само така, искайте още и още... Да искаш е ОК, но нищо няма да получите. Стягайте се за зоните!!!

Време е със закон да се сменат имената на спортните отбори, които носят име на национални герои.

Хората нямат пари за храна, чудят се откъде да вземат заем за децата си да не са гладни тия Бойко дай пари пък после от умрел писмо. Като свършат и тия пари после пак Бащице ти наш много ти се молим дай пак. Айде в "В" група да видим колко истински фена имате. Великия ЦСКА взе купа а вие таратанци нищо че бяхте в "А" група /нещатници такива/.

Като лефскар намирам декларацията за чудесна. все пак в нейния край можеше да се добави следното: "А ние Евроидиотите от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ поемаме ангажимент да започнем да си плащаме поне наема и да разтоварим бюджета на МВР в тази тежка криза. В замяна очакваме да не ни се търси наем със задна дата, за вече платеното от страна на МВР и държавния бюджет, както и да не плащаме толкова висок наем от 1млн. годишно както ЦСКА."

Питат оранжевочервените, защо ще се помага на "Левски" (макар и с условия), а забравят, че на тях им се помага, като прескочиха "Б" група и се създаде специално за тях нов формат на първенството... Също им се дава стадион, който е на ЦСКА, като също държавата ще налее доста милиони за нов стадион, в смесено дружество с Ганьо и т.н.. С тези действия и примиряване с "врътката" "Етрополе-Литекс-ЦСКА-София", се поощри ограбването на държавата от ЦСКА с милиони неплатени данъци и ограбени кредитори и държавата не санкционира по никакъв начин това, а буквално го поощри... Да не говорим на Домусчиев с колко десетки милиони се помага, включително директно и с прикриване на кражби, не само с корабния бизнес, така че да има да си харчи за "Лудогорец"... Помага се и на пловдивските отбори по същия начин, на "Берое" и т.н... Хайде, със здраве!

Ам... че Краля слънце да даде пари и на всички закъсали с бързи кредити и ипотеки, за да не ги погнат ЧСИ-тата след кризата. Хайде, моля ви се... разпродавайте каквото имате, после като съберете пари, пак ще направите каквото искате. Ай сиктир!

ББ работи без заплата и не реве,правителството работи без заплати и не реве,депутатите работят без заплата и не реват,а защо Вие без да работите искате пари по добре се откажете от заплатите и продайте ланците и колите?

пак ли е ? Да е-а и рогатите да е-а !

Дрисльовци.

ЛЕВСКАРЧЕТА ОЗЛОБЕНИ ПИТАМ ВИ... КАЖЕТЕ МИ ЕДИН ИЗВЕСТЕН ФУТБОЛИСТ ЛЕВСКАР УСПЯЛ В ЕВРОПА???? АМА САМО ЕДИН ИСКАМ....МОЛЯ ВИ СЕ!!!!!!!!!! АААА ДА...ГУНДИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Емблемата на софийския футбол са Левски и Славия. Останалата "компания" са т.н. столични клубове. Ясно ли се изразих ?

Ясно... И много тъпо!

Подуяне е било село! Герена означава ливада,пасище на което пасът говеда!

Както Г.Ганчев все ЦСКА и го обедини с Литекс, така и боко ще вземе Левски и ще го обедини с Бистришските Тигри!

Нито чест имат, нито достойнство, ей това е Левски. Що просите бе, помияри, нали сте велики.

Боко Дай,тотото е малко! Най-най-меко казано е нагло.

Жалко за "Левски"! Славия ще загуби добър ученик и спаринг-партньорче! Не може при натрупаната загуба и огромни задължения, разходите за заплати за 1 г. да се увеличат с 2 млн.лв.

Пазите ли катафалката, с която погребвахте ЦСКА през 2016г.? А откраднатото расо на свещеника? Сигурно сега ще ви потрябват, дори можете ги предложите за обезпечение за бъдещи вземания на държавата...

КАЖЕТЕ МИ ЕДИН ЛЕВСКАР УСПЯЛ В ЕВРОПА??? НЯКОЙ КОЙТО КЪДЕТО И ДА ИДЕШ И ДА МУ ЗАНЯТ ИМЕТО?

Аз пък ще се помоля на Левски да ни отърве от Боцко.

Клубът на лилавите братя.

ГОВЕДА ЗАПОМНЕТЕ ГО.... НАЙ-ВЕЛИКИТЕ ФУТБОЛИСТИ И СПОРТИСТИ ИДВАТ ОТ ЦСКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Пача чорба.

Ситуацията е от пат към мат, но Бойко ще търси решение да не се стига до Пата-кюта. Всъщност, дали пък след Литекс в София да не дойде я Марек, я Волов Шумен. На Герена няма да им е зле.

SU-152

Ако омразата беше covid19,щяхме да изпукаме като кучета!

а бай степан няма ли да даде някой лев? с такова удоволствие прие атаките срещу Божков!

АБЕ КАКВО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТИЯ БЕЗДАРНИЦИ???? КОЙ ИЗВЕСТЕН ФУТБОЛИСТ ИЛИ СПОРТИСТ ИМА ОТ ЛЕВСКИ???????? САМО ЗА ГУНДИ СЕ ГОВОРИ ДЕТО ЕДНО 90% ОТ РАЗБИРАЧИТЕ НЕ СА ГО ГЛЕДАЛИ.. НА МАНИВЕЛА СА ВЪРТЯЛИ ЛЕНТИТЕ И СА ГО ГЛЕДАЛИ ПОНЕЖЕ!!!!!!!!!!!!!! НЕМАТ НИКОЙ!!!!!!!!!! САМО СЪСИПВАТ ИМЕТО НА НАЙ-ВЕЛИКИЯ БЪЛГАРИН!!!!!!!!!!!!!!!

БЕЗСРАМНИЦИ! До кога ще бъдете галеници на властта? До кога все вас ще подпират? Винаги властта ви урежда със собственици - бандити - грашнов, чорни, баткову русев, божков. Сега кого ще назначи идола ви бай хой детсъвикато? Ще бъде поредния бандит. За вас винаги изключения помощ. На тити палячото боко даде лукойл, сега кой ще бъде? Фалирайте и във В група, както става с всички! ОТВРАТИТЕЛНИ СТЕ!

SU-152

Къде ги чети тези раути бе,"Справка от нета"??? Да не е същия този "нет", дето твърдеше, че Ким е мъртъв,или генерал Годжи хвърлел топа...... Леле-малеее...

Ами да фалират, толкова други фирми ще фалират, все тая.