17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Левски 1914 се оплакват, че съдията не е свирил за тях! Смешно и жалко!

Бихме ви като маче у дирек от кво се жалвате

В този случай съдията не повлия на резултата, но ако свиреше мач на Лудогорец щеше да има "полегнала е Гергана". Ако се свиреше както трябва Лудогорец щеше да е изгубил точки срещу Етър, Ботев Пловдив, Берое и Локомотив Пловдив. Как ли би изглеждало класирането тогава??

Бъдете поне малко мъже бе нещастници! Точно пък вие най-малко можете да се оплаквате от съдиите! Цялата държава, и любимеца ви бай хой са за зад вас, и пак хленчите! И какви ви са спонсорите, бандити - чорни, патков, спар русев, а на тити палячото пък лукоийл!?!?!?! Какво още искате! СМЕШНИЦИ!

И двете дузпи бяха леко пресилени, но тази на Ботев беше доста по-чиста. Тренера си го изгониха напълно резонно след като крещеше като каруцар на страничния и главния рефер. В Испания и Англия за такова поведение отстраняват от скамейката за 2-3 мача напред. Втори жълт на Тиам също си имаше...та за какво е декларацийката не разбрах ??

Добитъци падайте по класически де, щом искате дузпи.

Говеда, много се забавихте, ве!! Още от оня ден ви подсещам за декларацийка, донос, жалба или каквото си решите. К'во правихте толкова време?! Бааси к'ви сте бавни!! А предложение направихте ли да се промени правилника така че всеки съдия да е длъжен да свири дузпи дотогава, докато ФК "Доносник" успее да поведе. И ако футбалер на ФК Доносник пропусне, да има право да бие докато вкара. Ама крайно време е, всичко останало е заговор!!!

а кога ще пуснат жалба срещу играчите?

Кабаков свири две много пресилени дузпи. Но не той е виновен за загубата на Левски!

Не плачете на чужд "гроб"!!!Утре Кирето ще ви резне и вас!!!Още от сега виете за чужд съдия ,като вдовици за..................!

ФК доносник , какво може друго да се очаква.

Ами така, де! От Подуене отнесохме парите за друг съдия, който да ни подари 3 точки с 2-3 дузпи и 1-2 червени картони за врачани, а те ни сложиха съдия, който свири нормално! И паднахме срамно в къщи! Не може така! Къде е справедливостта тука?

И парите ни взе, и пак паднахме! Що за глупости?

изказват и драскат декларации в нетрезво състояние.

айде стига с детските игри!

няма ли кой да спре Кирчо Гела,бе?!?Егати държавата и футбола!!!