Коментари - „Левски“ се намърда в тройката след успех над „Ботев“ (Пд), но не и без рамо от VAR | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

цетирани са имената на всички рефере и асистенти, но КОЙ Е ПИСАЛ СТАТИЯТА се скрива????

не дразни това което пишат тук някай "разбирачи" ,но повече дразни това което коментира в статията списвача. Дребна нередност - има ли нарушение ИМА, никъде не се казва какво трябва да е нарушението за да се отсъди. щом има нарушение се свири за нарушение на правилата. в противен случай ще е предимство за нарушителя, но иначе всички искаме да се свири чисто, но само в наша полза когато е . така че писалия статията да каже има ли нарушение на правилата и ако има какво се прави, но не да ми казва "дребна наредност".

Папагалите нямаха нито един удар за целия мач, две 100% - ви дузпи и тук се напълни с ловешки припоци. Но злобата е че ЛЕВСКИ пълни стадионите където и да отиде и играе най-добрия в футбол в БГ под ръководството на Мъри. Но мишките си остават мишки.

Не се чудете на нищо, свързано с "Левски". Отдавна се вижда , че той е частен отбор на БФС и съдийската колегия. И какво искате? Да си "оставят кона в ряката " ли? Като не върви, бам едно рамо и това е. Дали гол ще признаят (или не признаят), дали ще го измислят ако няма , дали наказание ще отменим - важното е отбора да се бута напред. Правилно ли е? Справедливо ли е? На кого му пука, ножа е в тях. (в БФС)

Даа, цялата футболна администрация в България - съдии и БФС, се е вдигнала на щурм за "бутане" на сините идиоти напред! Просто, сините евроидиоти са вредни за българският футбол. Заради тях се погазиха правилата за равнопоставеност на всички отбори, за чест и справедливост. Отменят им вече наложени наказания, подаряват им незаслужени точки, държат ги в групата въпреки не погасени задължения към НАП, и какво ли още? Най добре ще е да се направи отделно първенство за сините идиоти- С участник само един отбор. Тогава без проблем ще спечелят всички отличия....в тяхното си първенство.

Отменено решение на БФС за нарушение - хвърлена бомбичка. Трябваше мачът да се играе без ПУБЛИКА-ОТМЕНЕНО, с малко изключение. Мачът си беше равен, но явно е започнала подготовката, това отборче да го правят шампион. Като се сложи и факта, че отменят гол на ЦСКА 1948 срещу Черно море само и само Лецки да е близо до тройката. Утре ще се направи всичко възможно ЦСКА да загуби. Жалко, много жалко за българсклия футбол...

Каквото и да се напише,Левски се изкефи срещу ЦСКА и те даже не можаха да изгрухтят така,както сега го правят. Ако съдията беше свирил както вие искате,то мача трябваше да завърши 3 : 1 за Лвски,но премълчавате това. А когато се завърне и Бари и има двама за които скоро ще научите съвсем ще загрухтите от злоба...

Колкото и да квичат жалките червени свини Левски ви разпраха задниците с 2:0.Точка!

Жалки чорбари и селяни, въпросче: -потенциалните дузпи срещу Уелтън и Илиян Стефанов не са ли рамо за Ботев от VAR? Явно омразата ви заслепява..

Не искам да си представям колко трябва да се е нашмъркало рогатото добиче, за да му се привиждат дузпи срещу Илиян и Уелтън? И още едно въпросче - а балтията срещу Бароан преди гола на говедата защо не се гледа на ВАР?

Истината е, че всеки си гледа с цветните очила. А на теб, приятел, дето ти се привиждат нашмъркани говеда искам да ти задам още едно въпросче: Колко положения имаше Металик Сопот за цял мач?

Даааа, както и се предполагаше Уефски пак играха с 14 играча...но и това няма да им помогне, чорбаря си остава чорбар за цял живот.

ЖАЛКИ оранжеви чорбари,ЗЛОБНИ ЗАВИСТЛИВИ ПРЕДАТЕЛИ,УЖАС...ЛЕВСКИ СОФИЯ МАМАТА ВИ ЕБА..

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!!! ДОЛУ оранжевите чорбари

Помиярите и лизачи на всички власти винаги печелят у нас по такъв начин, още от епохата на Тато, когато ги обединиха с МВР. След промените нещата просто се узакониха, и отборът на мафията започна да получава гювеч във всеки мач, което пък си оказа влиянието в ЕКТ. Защото в Европа "крива баба си показва право", както казвахме в махалата като малки, и там сините цигании и номера от селския мегдан не вървят. Ще отнеме може би стотина реда текст, ако искам да изредя само най-големите резили в историята на ФК "Педераст" Подуене, затова се спирам на два - онова поражение от Антверпен през 1989 г., след което коментаторът на "Евроспорт" даде на подуенци прозвището "футболните идиоти на Европа", което им стои на екипите до днес, и най-скорошното отпадане от малтийските рибари и кръчмари "Харпун", което остава в историята на Малта като единственото елиминиране на отбор в ЕКТ на чужд терен. Наказанието за циганските номера на олигофрените в сини екипи винаги идва навреме, футболанта Фортуна си знае работата и не оставя никой наглец да си мисли, че може да наглее безкрайно. Задава се новото възмездие, което ще дойде още през топлите месеци на следващата година с първите отбори от Фарьорските острови или Андора, които ще добият доза самочувствие след онождането на кравите в Подуене.

ГАНЯ ДА ГО ДУАШ,МАЗЕН оранжев чорбар!! ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН

Вечно ще си останеш прост лумпен.

Бае Ганя

На майка ти путката е вечна, в музея "Земята и хората", педераст дебилен.

Да живее четиридесет годишното приятелство с трезвениците от БФС ! Рогатите все пак трябва да знаят , че Хамрун ще се завърне и ще възстанови правдата !

От този мач е видно че синьото БФС се е заело да лъска имиджа и да вдига класирането на ФК Левски-Спартак. (Ето кой клуб е тирето)

До кота аванти за пощенци? Не стига, че отдавна трябваше да бъдат изхвърлени заради огромни дългове, ами сега се напъват и шампиони да ги правят! На това хасковско недоразумение мъри няма ли някой да му обясни, ЧИ трябва да си седне на задника! Не стига, че командори уефски, ами и оспорва наказания, има претенции за сезоните и по вдсички въпроси за футбола ни! Хайди всяка жаба да си знае гьола, тук не е Казахстан! Вчера нова подпорка на говедата! До кога? БЕЗОБРАЗИЕ!

"ЧИ трябва ли" такива урковци като теб да имат право да пишат и да не им се разбира,колкото са научили българската граматика,толкова и футбола! На Левски им отнеха точки и при двете загуби,от ЦСКА1948 и Локо сф,но не грухтят нато вас.

Бедни ми кирмо! Забеляза ли е ЧИ е с големи букви? Така говори идола ти мъри, с характерния си хасковски интелект! Толкова му е акъла, както и на теб!

Gugnelid

Отнеха им точки ли? Защото не успяха да ги побутнат достатъчно, за да победят ли?

От тук две точици аванта от съдиите , от там две точици аванта и лека-полека добутаха с един мач срещу слаб ЦСКА 1 (щото от ЦСКА 2 паднаха) до трето място. Така току виж и до титла ще ги добутат Перукан и сие. А като резултат - охамрунени в Европа! А като още по-голям резултат - национали-некадърници, постигащи с мъка равенстша с Гибралтар, неизвестно - държава ли, град ли, квартал ли е и с футболисти събирани от работните им места на доброволни начала.

Държавен клуб. Комунистите ги крепеха сега и демократите. Само че малтийците не знаели .

Цунами е добър футболист ако уцели топката, иначе ръкомаха и кракомаха силно.

спящият красавец на вратата на Левски беше спасен от ВАР.

Преклон пред привържениците на сините, но и те трябва да разберат, че така футбол не става и не е в услуга и на отбора им. В евротурнирите подпиране няма и тога лъсва една тъжна картина на грубости, наказвани с картони и отпадания от никакви отбори. И в школите със сигурност продължава "подпиране" и лансиране на деца с щедри родители за сметка на искащи и можещи. Тъжно е - това не е победа и трябва да е ясно на всички.

Подпиране,бе олигофрен?

Gugnelid

Ето го и типичният син боклук - груб и сляп...

Срещу Берое бе същотото

Няма нужда да се играят мачове.ВАР да казва резултата предварително.

ЛЕефски е отбора на народа ! Понеже като падне и целият народ се радва !

Резултат 1:0 е реален.Грешки стават ,но тук няма грешка,а ,много точна преценка на съдията. Това не беше единобордтва ,и лек фал както коментираха.Това си беше тактическо нарушение,за да може топката да отиде в играча на Ботев. И това довежда до прекрасния гол на пловдивчани,но с предишно нарушение. Ако се коментират нарушенията ей така,само защото са за Левски или някой друг отбор от челото,доникаде. Изместването на Цунаме доведе до головата позиция на Ботев. Това е.

Така е,например ако сравним с баскетбола.Ако играч в въздуха бива изместен по подобен начин,какво е?Съдията веднага свири,пак е контактен спорт. Браво на коментара по горе.

Пълни глупости! Съдиите пускат говедата да ритат като коне, "футболът е контактен спорт" и пр., а срещу тях всеки повей на вятъра е нарушение за картон. Рогатото добиче само се спъва, никъде на повторенията не се видя някой да го докосва. Дори самото теле не е искало нарушение. И да попитам, защо ВАР не гледа задържането на Бароан в наказателното поле на говедата половин минута преди техния гол? Събаряне с две ръде и с ритник в глезена едновременно, но щом е срещу Левски съдията си глътна свирката, а ВАР бяха отишли по малка нужда пред фургона. Айде няма нужда с тия мафиотски говеда всяка седмица да се занимаваме. Да спускат крайното класиране и да гледаме английското първенство. Отделно кухорогите фенове се излагат още повече, защото не признават очевидното, а всички уж видяли били там някакво нарушение, което никой друг не го е видял...

Само в БФС може да се намерят предварително всички резултати от мачовете на "Левски" до края на шампионата.

Ако не бяха съдиите, БФС и държавата, сега Левски щеше да е като ЦСКА-Ловеч. Софийските отборчета още от създаването си са май подпираните от властта, особено Лесни.

Вечното оправдание на загубилите. Приемете загубата с чест. Ама най не знаете какво е това “чест” вие пловдивчаните

Говеда вие ли точно ще говорите за чест. Дето си събличате футболистите на терена редовно ви бутат съдиите по заповед на перуката.

Евроидиоти с чест.

Който не играе със сърце и душа за Левски, не заслужава уваженеи

При вас май само съдиите играят "с чест и душа" за Лефски, значи само те заслужават уважение. Особсно ВАРелите във фургона

Какъв Ботев сте вие, бе? Да се подиграваш на ЦСКА-София, че са Литекс при положение, че ти си Металик Сопот е не само смешно, но и жалко...

Майните отново реват че някой ги бил прецакал. Признайте си като ви бием честно, това ще покаже вашето достойнство, което очевидно нямате. Ще залеем Пловдив с газ и ше го запалим, всички майни на сапун ние ще направим

Че си ОЛИГОФРЕН е очевадно, но лошото е, че от агитката на Левски, много са като тебе! Добре е да отидеш малко на лечение на 4-ти километър, но на тебе едва ли може да ти се помогне глупако!

Синя измет!

Точния израз е "намърдаха"! Незаслужено, долно и нечестно. Но на кой му пука! Не и на измета в БФС! По-измислено нарушение трудно може да има.

Веднага побързахте да си оправите едната простотия....А другата? А дипломата и доучването кога?

Не знаех, че може да се порази груба грешка /прочетете го в началото/. Но направо в тъч ме хвърли разликата по-надолу на ЦСКА пред "Левски" - цели....25 точки! Нечувано. Небивало. Невероятно. Това значи, че ще имаме нов голмайстор и носител на Златната топка ли беше, обувка ли, или просто цървул?..... Иди после разправяй, че журналистиката била лесна работа и само си клатиш краката! Може и да ги клатиш, но не бива да пишеш с тях!!!

Цялата федерация се крие под синьото небе и поддържа оранжевото гмо Лоишко тире!

Жал ми е за теб, изключително ограничен човек си....

Цялата федерация бута говедата да ги прави шампиони! Какъв е смисълът, когато после идват келнерите и пощальоните от Малта или от Лихтенщайн и ги правят на смешници? А дълговете растат ли растат. Стига мъки! Закривай и продавай обора!

Отрепките от БФС в действие! Беше толкова явно, че нямаше нарушение! Само съдиите не видяха това! Явно така им е наредено. Боклуци?

С Вар или с Цимент, ша ви бетонираме и сложим шапката на всички! Само ЛЕВСКИ!

Gugnelid

Само с ВАР не става, трябват и съдии, и БФС. Всичко си имате...

Е па, БФС-то и оранжев урунгел създаде, но нямаше оплаквания...

Gugnelid

Тоест това, че позволиха ЦСКА да вземе чужд лиценз оправдава това, че Левски се подпират постоянно с всякакви средства? Само дето ЦСКА ги занулиха за 1/3 от дълга, който Левски има сега и този дълг беше от много по-кратко време в сравнение с времето, което Левски не си плаща дълговете. Но иначе оправдавайте се с ЦСКА, до следващия Хамрун или каквото там футболно недоразумение не ви пръсне трътките отново.

Не, брат, ЦСКА го унищожиха, ама никой от "армейците" не се опълчи срещу създаването на урода с тире!!!

А още по-отвратително е, че припознахте оранжевото гмо и го приехте на "Армията"!!! Жал ми за всички истински армейци!!!

Gugnelid

Ето отново левскарският пораженчески дух в действие - щом някой им казва истината, той е от ЦСКА. Е, говеда кирливи, не съм от ЦСКА и имам що-годе адекватен поглед върху нещата. "Опълчили" се били... маймуни недоклатени, никъде по света няма такова нещо, десетки милиони задължения от години и години, но никой не ви слага кръста. Лицензи под условие... даже УЕФА каза на Перукан, че няма такова нещо, ама на кой му пука в шампионат като нашия. Абе дерзайте, побеждавайте все по такъв начин, за да карате хората да ви мразят и съответно да се кефят, когато ви опънат Харпуни и други неизвестни никому отборчета. Останете си със здраве, и шампиони станете...

Опааа, извинявам се че си се обидил като съм помислил, че си цесекар... Да! Прав си, на днешно време кажи му на някой, че е цесекар си е доста обидно! Лека нощ и не се коси!

Баш Майсторе, кажи му че е цесекар и не го обиждай повече! :)))

Намърда Дребна нередност Оранжеви бок

Gugnelid

Мдам, дребна нередност беше - синьото говедо не уцели топката.

Мъри "нареди" на БФС да отмени наказанието, да пусне говедата по трибуните, за да не може никой съдия да отсъди нищо срещо тях! Хеле пак да допусне гол в тяхната врата! НЕДОПУСТИМО В ПЕРУКА БГ! Ех, Мъри - Мъри - явно така си станал "велик треньор" в Астана, с рефери, федерация и т.н!

Левскарчето направи люх и съдията свири фаул. Откога да не уцелиш топката се свири фаул? Некадърници са левскарите. Но съдиите ги бутат и правят шампион и им подаряват купи. Затова като отидат в Европа, разни анонимници ги бият като брашнян чувала. Левскарите са убийците на българския футбол.

С шефа Боби Михайлов! Той е за изритване!

Тая "мома" трябва да я нагиздим да е хубава за продажбата , смешници нагли

Красив гол, но нередовен.

На пръв поглед дребно нарушение, но извади от равновесие Цунами, което му попречи да изчисти топката. Толкова ясно се видя. Инъче гола бе красив, но нетефоврн

Наркоманска му работа

Бихме много честно. Съдиите не ни подпират изобщо. Ставаме шампиони, велики сме, после играем с Хамрун(пи-дибри са от Реал) и виждаме колко струваме. Толкова по темата. Лека нощ!

Сини шампиони!!! САМО ЛЕВСКИ

Подуенски наркомани! Тишина в обора, Харпун иде!!!

Жалкото е, че УЕФА не дава на Гренландия да учаваства със свои отбори в ЕКТ, иначе сините педали вече да са отпадали и от ескимоси, само такива не са ги шибали в кравешкия задник досега...

Така ще е докато не разкарат мафията от "Армията" ! Гмото оранжево като не се ходом марш се разкара в посока Лоич!!!

Така ще е докато Наско Сираков лиже топките на Перуката...

Що завиждаш ли ,май искаш са ву лижеш косматия гъз

Канарчетата ни станаха абонати и сега като оскубани гарги грачат и пърхат с крилца над кукувиче гнездо!!!:)))

Това да отмениш такъв гол.,такова бижу, и то при съмнително нарушение, дори и при вар е меко казано Кощунство с футбола. Догодина Уефски ще паднат и от Гибралтар, тази, година паднаха от Малта, защото НЯМА ВАР ПЕДЕРАСТИ

Затова няма футбол в България. Щото гнусните говеда ги правят шампион съдиите и после като отидат в Европа, Хамрун, Мамрун и всякакви такива ги бият и ги правят смешни.