"Левски" се обърна към бивш свой треньор, Роси не иска да си тръгва без пари

Италианецът пристигна да води тренировката, въпреки че клубът иска да се раздели с него

Обратно в новината

Коментари - "Левски" се обърна към бивш свой треньор, Роси не иска да си тръгва без пари | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато не се възстановят детско-юношеските школи и се ограничат чуждите играчи, ще гледаме 11 малки негърчета срещу 11 малки негърчето и това ще е българския футбол. Няма Левски, няма ЦСКА.

Русев каза,че са говорили няколко часа с Роси и са се разбрали за напускането му.Сега Роси отишъл да води тренировка,искал си парите За каво ,тогава, са говорили няколко часа Русев и Роси ?

Уефски от Подуене, ЕВРОИДИОТА, пише нови страници от резила си! Така е като има за президенти само некадърни бандити!

Проблемът не е в треньра Роси а в собственика. Той как стана собственик?! Ами предишните собственици... някакви самозвани новобогаташи. Стратегията на отбора е сбъркана и от там всичко останало. Не се разчита на собствена школа и водещо е желанието да се прави бизнес ама вижда се че те могат. Подборът на играчите също е непрофесионален. И какво щеше да стане ако Буш беше вкарал дузпата. Левски щеше да продължи и Роси също. Така треньори не се сменят от един резултат. Като са искали са го сменят трябваше да го направят след края на сезона а не сега когато първенството започва. Още когато Люпко Петрович напусна се разбра че тоя отбор е една кочина и чумата вилнее в нея. Пълна евтаназия трябва за да се оправят нещата...

ми всеки Божи ден до края на договора да ходи на стадиона. така е по договор.

Хич не го бърка,да ходи до стадиона всеки ден и да си взима парите!Трябваше да му обържат договора,с конкретни резултати и сега щеше да бъде лесно!

ми всеки Божи ден до края на договора да ходи на стадиона. така е по договор.

шЕ ви е.а в скапаните подуенски мизерници! НАучете се да изпълнявате договорите, които подписвате бе! Мърльовци! Един договор нямате изпълнен като хората! Ново име! Освободете името на Апостола и не го петнете повече! Мизерници!

точно пък цска-литекс да разправя за изпълнение на договори...

Pocu He e 3ugaH... Ma3aH e!..

А чеп в гъза не иска ли,италиански циганин...!!!

Не, чепа е за лефски. Даже хубаво им влезе. За Роси парите.

Господин Роси е специалист, в качествата на който лично аз не се съмнявам и съм убеден, че може да изведе Левски до титла. Може, защото никой друг освен футболистите не може да се напрегне и да заиграе за победа. ЦСКА са същите. Те, като ЛС са немотивирани, мързеливи, нахални и безумно суетни. С такива титла не може да има. Нищо не може да има. Трябва амбиция и денонощен труд щом не могат да бият никого в Шампионска лига. Всеки български отбор без ясна амбиция към върха във футбола трябва да бъде закрит, защото участва в нечисти неспортни игри. Това са 4 човека от ЛС и още колко от останалите е неясно. Фактът е, че ЛС загуби, както всяка година. Не, че нещо, забавно е малко, но вече е досадно и скучно. Това е истината за нашите футболисти- скучни са. Но днес Роси е "лош"- специалист с резултати зад гърба си, който е уважаван в Италия. А тук наречен лош от джуджета без минало. Спортни лилипути с гигантски претенции, затварящи очи за некадърници и мързеливци, наричат човек с минало "лош"...

Седя и си мисля по едно време виждам, че само гледам напред. Тежко ми е, че нямаме футболисти, а само буфосинхронисти. По едно време се запитвам кое е по- зле: Да ти изчезне любимия отбор или всяка година да гледаш международния годишен срам с енергично копаене на дъното от "отбора на народа"? винаги , когато падне Левски от долностатистически отбор е някак си нормално, но не и необичайно. Нещо като среща с теляка, който е опънал половината отбор и тайно смига на всеки, с който се разминава в банята. Но какво да се прави? Трябва решение кардинално и спасително. Говедата не понесоха Наско Сираков, който играе за победа и сега им е дървено, но гордо като хипопотами, затънали в кафява биологична маса, бълбукат. Мисля, че на говедата за нов тренер най- добре ще им пасне "камата"! Ем ще си е като у дома, докато вика, ем ще си е сред свои. Никой друг не мож' оправи тази разпасана пасмина. Не се отчайвайте пичое- тоз сезон ще имате поне една международна победа- ако ЦСКА ви пусне и замижи на полувремето...

Роси, махай се ... Ако можеш, вземи и този Левски със себе си. Сегашният Левски не е нашия Левски

Панаири, панаири.

Това е изненадваща новина, защото този обор нали го закриха през лятото на 1949 година. Или пък това е за хибридното недоразумение м/у Динамо, Слабак и Спортист 1969 година?