Левски срещу ЦСКА - фоторазходка във времето

Върнете се към някои от незабравимите герои на вечното дерби

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

боже колко пълни са били стадионите, колко живот, като че снимки от друг свят....и всички спортисти са български юнаци

Само Левски

аз помня ено 7:2 за Левски,мач в който играха най великите футболисти които са имали тези два отбора.Помня ,че ЦСКА първи откри и последен фиксира гол в този мач.

Победа за армейците, успех червени лъвове!

ЦСКА фалира преди 2-3 години и никой не пожела да го спаси, сегашното ЦСКА - София е една ловешка измама.

.... Ти си този, който определя "кой кой е" във футбола и живота.... Гледай си там кочинката на Герена на къде се е запътила с няколко 10-ки милиона дългове и ако си толкова "влюбен" нея и помагай да си плаща дълговете и не коментирай други отбори!

ЦСКА фалира/ умря, скоро ще загине и Левски ! А дано !!

Мани ги отборите, а вижте стадиона, че ще се пръсне по шевовете от народ! А сега я има 500-600, я не. От това си вадете заключение какво е качеството на футбола ни.

Хайде червените! 3:0!

Дерби.... Черепа срещу Микре? Не мерси!

SU-152

Вечно дерби?! Бу-ха-ха!

SU-152

Отдавна съм казал,че дори и спортната журналистика в България е корумпирана,необразована - направо .......Разберете,че целта на тези сайтове са просто импресии и нищо повече.Влизаш,цъкаш на някаква новина и те вече са спечелили от теб.

Играеше се едно време футбол и имашу уважение днес е педалска история.

От поне 20 години това са едни селски отборчета, за които никой в Европа не е чувал. В тях играят неграмотни самозванци с модни прически и луксозни БМВ-ета втора ръка, които нямат сърце и акъл за голямата игра. Това отдавна вече не е дерби, а скучно събиране на два тотално деградирали отбора, които нямат характер и истинска физиономия, и само си припомнят старите успехи от 1972 г. например. За да ги гледат, на стадиона идват някакви безперспективни същества с плитки чела и наличен езиков речник около 200 думи - утайката на обществото, дето после се събира да се трепе из парковете или да троши трамваите. Левски бил религия? Това е обида за Апостола на свободата! Просто ги закрийте тия смешници и нека гледаме качествен футбол от Англия или Германия.

ЦСКА ще победи с 0:4!

Никога, вече, няма да има дерби между Левски и ЦСКА, по простата причина, ЦСКА не съществува. Това, че някакви същества, извън закона, се облагодетелствуват, за сметка на народа, не означава, че Чавдар Етрополе-Литекс са ЦСКА. Те са ЦСКА-София (София). Това, че криминално проявеното, захарно, малко човече, си купи чужда емблема, не означава АБСОЛЮТНО НИЩО. Това да се кичиш с чужди символи, и да се отъждествяваш с чужда история, и слава, се нарича ПЛАГИАТСТВО. Заради нечии интереси, щото в държавата на абсурдите основната движеща сила е че, ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА, от доста години в Абсурдистан няма футбол. Няма и спорт, като цяло. Може и Левски да фалира, от много кадърно управление, както е всеки друг клуб.... Но футболни срещи между Левски и ЦСКА, вече няма да има. Такова дерби, вече, след фалита на ЦСКА, не съществува, за жалост на всички припознавачи, живеещи в някакъв , техен си, паралелен свят.

не забравяйте, че до няколко месеца ще ви изпратят в зоните, там където ви е мястото. С дългове над 32 милки, няма как да оцелеете.

Вечното българско дерби си остава Левски - ЦСКА. Лудогореци или Литекс никога няма да участват във вечно дерби.

Седем е добро число, на чорбата носи зло.

От 1992 "Левски-Спартак" не съществува!

Да питаме УЕФА и ФИФА ?

Вечното дерби е минало! А този двубой ще е между два отбора,които нямат много мачове помежду си -това е един нов сблъсък!

Фенчетата-припознавачи имащи се за журналисти, я се вземете малко в ръце!!! Пишете статии в дир.бг, а не в клубният официоз. Стига с тая пропаганда, бъдете малко обективни, излагате се! Като толкова се пъчите че помните историята, вземете да не забравяте датата 09.09.2016 и решенията на СГС. Или не ви изнася, боли...

Ц(*КА умре, на сакралната за тях дата, 9.IX.194.. опс 2016 година. А предстоящият съперник на Левски е Литекс тире Микре, демек ГМО.

Колко пъти си писал коментари преди мач Левски-Литекс ?

Има една малка подробност, "Дир"... утре не играят Левски и ЦСКА, а Левски и Литекс.

Няма дерби вече. Селяните от Литекс никога няма да са ЦСКА. Така ча утрешния мач ми е през оная работа.

Кът има пари - Литекс мой и Барселона да стане... Ти ко - робуваш на една абревиатура ли...дурак си

Умре майка ти, мършо недоклатена

Два комунистически отбора... Добри Джуров нарежда и ЦСКА е шампион Левски са го измислели ЦСКА да не е сам

То хубаво, само дето това не е ЦеСеКа, а Литекс. ЦеСеКа умре- на девети септември преди няколко години - каква ирония за комунистическото недоносче...