Коментари - "Левски" търси спешна продажба на поне един ас в Русия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

налагаме санкции на руски отбори и нещем да играем с тях, ще им дадем, когото поискат на половин цена от инат.

Щях да предложа да продадат Свираков, но като се замисля, дано още дълги години им е собственик, хи хи хи!

Единственият сигурен доход в говеждия отбор ще е играчите дс почнат да проституират

Кой ще ги клати тия туфлеци и маймуни

Е га ти и ПАРАЗИТИТЕ са тия от Пудуяни.И аз и ШИШИ им даваме милиони от нашия законен бизнес,а тия смучат ли смучат и все им е малко.

Няма смисъл да продават в Русия! Евроатлантиците ще им вземат парите, щото са "мръсни"! :-)

Кой ако не расийските дрОгари и мръсните рублички ще спаси за пореден път копитата. От 1957-ма на Цола Драгойчева отрочето та до ден днешен кара на съвеЦките рубли... Що не фалирате с достойнство? НСПП пак ще му видите косматия г...

За отбора на властта няма невъзможни неща. При 36 милиона дълг отборчето от Подуене си маа футбол с любезното съдействие на власт и БФС, за тях финансова дисциплина, НАП не важат. Харчат милиони, но и "намират" милиони. Откъде бе джанъм, да идем и ние да "намерим" мръсните парички. Нищо лично, ама това е унизително за името на отбора.

Значи отказват контрола с руски известен отбор, обаче звънят да си продадат футболистите в Русия. Ебахти лицемерието и продажното управление

Дано не ги купят руснаците. Дайте ги на оферта на зеленски

Защо ще продават нескопосаните си играчи в руски отбори, нали не щяха да имат нищо общо с “агресорите”? Да ги купят украински отбори.

Що ще продават в Русия ли? Много ясно. Щото няма кой да ги купи...

Какви двама - трима. Местете се целия клуб в Русия. Путин ще ви опрости дълговете. Ще ви мотивира: "Който не играе , го мобилизирам". Накратко ще ви изстрелят на друга орбита. Вярно , няма да играете в евро турнирите, но това си е проблем на клубовете от Лихтенщайн и Малта.

Ха ха, да го продадат в украйна, нали са солидарни със запада - за тях Русия не съществува на картата ха ха Евроидиотите от герена копаят дъното и треперят да се върне отново тулупа и шиши на власт, за да им дават държавна пара и да им купуват мачовете, с футбол се видя колко могат - по средата на нашето първенство !

Гладна кокошка просо сънува.

Тук определено имаше управленска грешка на Наско Сираков и Мъри Стоилов. Дори да са очаквали някакво положително развитие от Шолак, трябваше да продадат Кордоба навреме. Когато имаше оферта за него. Ти си вържи попа, да ти е мирно селото. Т.е. Вържи си бюджета, дори после да не е важно. А като го гледам и как играе Кордоба, ако някой ми дава 2 милиона, ще им го закарам лично и ще им оставя златна писалка с договора... САМО ЛЕВСКИ!

Да живеят Черепа и Шиши!

Спешно и евтино продавам футбалери, привлечени като свободни агенти. Вечния номер на шефчетата у нас.

Мъкни безплатни играчи от 3 континента с вагоните. Продавай после на воля. А националния да се влачи по дъното.

Как се продават асове? Не е ли нужно първо да имаш ткаива? И аз искам спешщно дап родам един Ат за 2 млн доилада. Но нямам атове. Ще звънна на Наско да ми разясни как да прокарам продажбата.

Нормално да е спешна, че Наско Раев иска нов джип и нова кутия с пури, а и двете поскъпнаха.

Нали имат един АС... Дебелия мамин Николетин. Хаха. За 2,5 рубли

Хахаха, б@хти долните измекя@ри. Отказа на рускинот ир контроли (заради войната), ама искат в Русия да продават. Колко тужно е да си говед*о.

В тим от РУСИЯ??? От къде на къде, нали оревахте орталъка да няма контроли с руски отбори, но сега сте готови на всичко дори да си плюете на сурата и бързо, бързо да забравите разветите украйнски знамена пред Герена, т.е. за пореден път доказахте, че сте недостойни да носите името на Апостола на свибидата!!!

Абе на врамето Паткоф не ходи ли в Русия за една мега сделка за продажба на бракувани говеда?

Има оферта за трима, не за един! От Рубин Казан ги викат на проби

Ама как в Русия??? Нали уефски не иска да има нищо общо с Русия? Нали анулираха няколко проверки с руски отбори? А от там щяха да паднат добри пари! Бахти нещастните лицемери сте! Затова никой вече не ви уважава! И си сменете името, нещастници ! Престанете да цапате Апостола!

ще бъда кратък да го дууффффаш руски безроден боклук!

Възпитанието ми, не предполага да отговарям на надрусан селянин подуенски идиот. Но виждам че си много активен , с този ник. Явно в малката ти главица, е запечатано това 7:1, и нямаш място във файла , за друга информация. Я кажи евроидиотче, след това 7:1 , нещо хубаво да ви се е случвало? А пропо , аз съм си славист - нали знаеш, онзи отбор в бяло, дето ви мандръса където ви хване! Не знам как реши , че съм такъв, за какъвто ме определяш, но за малоумници като теб, няма нужда от много мислене. И повярвай ми, аз съм много по българин от тебе!

Истината боли, а?

А как е да те отстрани втородивизионен швейцарски отбор и то в момент когато в ПУДУЯНИ играеха кажи-речи около 70% от българските национали, които 1994г. станаха 4-ти в света? А как е да те отстран лихтенщайнски отбор,играещ във любимата на всички пудуянци ВТОРА ШВЕЙЦАРСКА ДИВИЗИЯ? А как е да те ЕЕ със 7:0 ,,гранда'' АЕК ЛАРНАКА дето мцата ви разплака? Ааааа,как е гувядо?