Коментари - "Левски" взима капитана на Септември на мястото на напускащия Георги Миланов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам колко хляб има в Чандъров. Повече ми прилича на актьор, отколко на футболист Размяната ми се струва кон за кокошка. Често си мисля че тоя Асенчо е причината баща му да дава колосални пари за футбол и да купи отбор където синчето му да се прави на Футболист. Със сигурност и в ЛЕВСКИ преди няколко години е имало "едно рамо" между Чандъров и Черепа на по чаша виски - земи го да играЙ момчето. Истината е че с този бюджет, такива "попълнения" А трябват класни футболисти и дълга скамейка. Уви засега с отбор издържан главно от феновете и Палмс бет, толкова. Но поне не сме литекс или измисленяци от хюмнефарма арена каптагон фабрика. САМО ЛЕВСКИ!

В Чакъров има повече хляб отколкото в Миланов.През 2019 година когато е бил в Левски е бил на 19 години,в оня неадекватния отбор тогава.Сега според мен ще пасне и ще се доразвие още по бързо.,Мъри е стратег

Левски ще избута още една две години,докато захрани клуба от собствената си шола.Има доста добри съдтезатели,само няколко години още.И тогава ще видят те ,опонентите,кон боб яде ли!

За какво им е като така или иначе са във фалит?

Фалит, одит, съд!