Коментари - Неапол отново се оказа непревземаем за шампиона Ливърпул | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Футболът затова е интересен, защото поднася изненади.

свят от идиоти, който се занимава с идиоти и идиотизми

МОГЪЩИЯ ЛИВЪРПУЛ ще разчекне жабешките бутчета на неаполци, независимо дали им харесва на копейкаджиите !!! ЛИВЪРПУЛ Е НАЙ-ВЕЛИКИЯ СОКЪР ТИЙМ В ЦЯЛАТА ЧОВЕШКА ИСТОРИЯ !!!

В Еврпа селски глупак се рита с крак и за това се нарича ФУТБОЛ а тия зад голямата бара за да са по-оригинални са го кръстили "сокър" което е съкращение от " асосиейшън" та след като едва са разрешили въпроса с ръце или с крака само да се играе тази игра са оставили това име и има една поговорка за такива като теб-ЧЕТИ БЕ СУКАЛЧЕ за да знаеш и да не се излагаш

Па то английското е гола вода и малко боица за лустро. И челски паднаха, така че нещата се връщат в нормалното си русло след опитите да пропагандират антибрекзит чрез футбола миналия сезон.

"па" ? От кое село се включваш така компетентно?

Той пък един шампион

а ти пък си един капут

един мач имаха, дет биха барса с един два измислени, тарикаЦки голове, като оня от корнера, Барса ги направи шампоани за 6ти път, вместо 6тата да е за тях, това е истината за ШЛ 2018/19!!!

в същност истината е, че Ливърпул биха Испанския, Германския и Португалския шампион. Играха най-добре от всички и съвсем заслужено станаха европейски шампиони. Само комплексар или олигофрен може да отрече това!