Ливърпул излезе с официална позиция, може да съди Висшата лига след съдийските безумия

Клубът с безпрецедентно изявление след гаф двама рефери да видят, но да не признаят редовен гол

Обратно в новината

Коментари - Ливърпул излезе с официална позиция, може да съди Висшата лига след съдийските безумия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

паритееееее.......кой взе

Е, аре бе, чак пък безпрецедентна.. Тия дървари много си повярваха. Абсолютно заслужена загуба

Аз съм Ман Ю фен, но Ливърпул има абсолютно право и дано осъдят висшата лига. Такава неграмотност и в българското първенство няма.

не може, а трябва да ги съди, крайно време и тея малоумни съдии да почнат да носят отговорност за действията си

И тук има такива изцепки. В миналото и видял дузпата, но какво му станало и не свирил - обя8снение от съдия. Това на мач на Нефтохимик с Левски, където Стойчо Сакалиев литва вратаря Иванков и му остава да вкара в опразнената врата, но падналият при финта Илиян Стоянов го хваща с ръце за крака и го смъква. Дори този и предният сезон им признават гол след асистенция с ръка. За на Лудогорец да не говорим, например където един блъска играч при овладяване на топката, че да я вземе и вкара гол. Или на ЦСКА-София дузпата на Турицов. В правилника има кога игра с ръка не е наказателен удар и мо-та-мо попада там описанието, а никой дори не изказа съмнения - при от супер близо, в гръб, траекторията на топката не е към вратата и попада в играч на ЦСКА-София, плюс първо му се чуква във тила в главата и после в ръката, а при двоен рикошет не се свири дузпа.

дървари, като теб си повярваха след като ''спечелиха'' с 15 човека срещу 9!

С всяка година стават все по-нагли и абсурдни реферите във ВЛ. Ръце в наказателното, бутане с ръце, засада с нокътя на пръста и всякакви такива абсурди и всеки сезон - нов прочит на правилата. Дано Ливърпул ги свали малко на земята. Отборите и футболистите трябва да се държат под контрол и да има правила, но трябва да има граници и от другата страна.

Да сложат руски ВАР!

Дори Стиви Уондър, да е жив и здрав не би отсъдил тази засада..... Това просто не знам как е възможно да се случи!

Безумията на съдийската бригада и ВАр "специалистите" далеч надхвърлиха непризнатия 100% гол видян от всеки зрител в реално време. Директният червен картон в началото на мача беше другата идиотия. На 10 повторения се видя, че Джоунс напълно неумишлено стигна до крака на противника, като крака му се отклони при борбата за топката. Нямаше нито умисъл, нито каквато и да е грубост. За какво е наказан? За посягането към топката? Да ситуацията нарани опонента, както в много други случаи. Цял мач безумни решения на смешните съдии. Срам!

И какво стана сега. Бития бит. Ебания ебан. Да им издадат удостоверение. Че е станала грешка.

По принцип си прав, но по същество не. Има фактическо нарушение на правилата, което може да доведе до: технически решения, съответно правилника на лигата; съдебен иск от страна на потърпевшите; двете едновременно. Абсурдно е такъв абсурд да бъде оставен без последствия.

Сити са като Разград у нас…Не случайно точно тези двамата от ВАР са се прибрали от пясъците предният ден…Нещата не намирисват, ами направо си смърдят. Да не говорим какви безумни картони и отсъждания имаше в мача.