17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще те цитирам дословно, с твое позволение "Няма титла, няма купа за отбора на Тулупа", също и един друг зевзек ще си позволя да цитирам - "...носи се мощният пловдивски Локомотив през тракийското поле, размаза стадо обезумяло и ошашавено стадо говеда, а релсите тракат ли тракат - тулуп, тулуп...тулуп, тулуп...тулуп, тулуп..."

За "футболистите " е ясно! Защо обаче, ликвидираха волейбола на Левски? Момичетата им бяха единствените опоненти на "Марица"- куражлиики шампиони за без пари. Тези куражлиики сега искат да участват в първенството на Турция и вероятно няма да се изложат. Де е Левски, де е Караджата..... нямали пари за няколко девойки!

Отбора на народа.....ха ха ха ха ха ха ха , с парите които генерира Уевски може да се построи детска болница за 6месеца.

На това му се вика пирамида. Баламите наливат едни пари безкрай... А насреща нищо. По-малко и от нула.

мдааа.... безпомощен Левски, безпомощен Хубчев... нито един играч от Левски с поне наченки на индивидуална игра - няма финт, няма поемане, няма дори пас, няма борба за първа топка. няма отбор в момента... :(

Отборът играе както може, играчите както могат, но и както искат. И от играчите и от треньорите-за без пари-толкова. Хубчев каза че от даренията до играчите не е достигнало нищо. За такова можене какви пари могат да се очакват от трансфери? Простата сметка показва че за да покрият двадесет и не известно колко отгоре милиона трябва да продадат всичките налични по списък играчи по средно поне за милион всеки. Това са основните активи на клуба. Кой ще даде такива пари за такива играчи? С какви играчи ще играят след това? През кой сезон в коя група ще играят? .....?.....?.....?

Не знам за футболния клуб, но манталитет, професионализъм, знания и умения са отдавна фалирали в синия клуб. Само ще се загробят едни пари и използвачите ще издрапат още част от тях като за последно. Почнете на чисто

да се оправи Левски е необходимо поне 3,4 години работа.И по вече наши момчета,както славия.

Голяма излагация за съдийската бригада !! Как не отмениха и двата гола на Локото? Пък ако можеха и да вкарат един за куците коне от Герена...

Да бе, и дузпа не дадоха, поне една!

имаше!Пловдивска мафия.

И при двата са спорни! Само Левски.

Едно време "Левски" беше: Един Гунди, един йога и деветима бога! Спомняте ли си? А сега са Чукумба, Макумба и един от Занзибар ли беше. Отдавна вече съм само за националния отбор, колкото и да е слаб.

Мтого ли плака тити палячото?

Левски просто толкова си може!Отвръщават ме обаче спортните журналя, дето през цялото време пяха химни за "отбора на народа" и сега мълчат и дума не обелват.Цялата " Левски мафия" от този тим е за боклука и привържениците му напразно се надяват че със стари к...ви ще направят нов бардак.

За какво плачеш на чужд гроб? Не журналистите събират парите за Левски, а Левскарите! А дали е напразно ще видим...

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влез в ... Hotcoss.Com

идиот пак се появи,дир не можете ли да информирате службите или по добре го блокирайте.

Абе не знаете ли, че е уговорено Евроидиотите да ги бутат да вземат най-после някаква купа, за да се осигури летящ старт за Гъза. Домуса ги пусна, сега и Крушарски е уговорен да ги пусне, но е поискал да бъде компенсиран с повече пари от високи коефициенти чрез сценарий 2:0 и 0:3 в реванша. А вие след реванша ще се заблуждавате от "невероятния дух" на синята лавина на ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ, която в историята нищо не е помитала, а все нея са помитали анонимници от Европа и Азия.

Утре ловчанлии и те ще паднат от Ботев

Не видях Тити! Как е пропуснал радостното събитие. Щеше да ореве Света!

Вие Не сте лефски...вие сте мангали..уроди И отрепки от село Подуене...нищо общо с Името НШЩО...

единия толупски отбот изпада, другия го бият като маче у дерек - и по-добре, че този път коварния жребий в Европа може да ги срещне с някой от двата отбора на Гибралтар...

Всичко е толкова трагично та чак е комично...

Прекрасна вечер!

И в петък беше хубава..........

Като чета съставите,имам чувството,че играят чуждестранни отбори.

Смешни сте...подуенски педали...

Тулупии...Хахахахаа само лефски .....хаааа

Абе не знаете ли, че е уговорено Евроидиотите да ги бутат да вземат най-после някаква купа, за да се осигури летящ старт за Гъза. Домуса ги пусна, сега и Крушарски е уговорен да ги пусне, но е поискал да бъде компенсиран с повече пари от високи коефициенти чрез сценарий 2:0 и 0:3 в реванша. А вие след реванша ще се заблуждавате от "невероятния дух" на синята лавина на ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ, която в историята нищо не е помитала, а все нея са помитали анонимници от Европа и Азия.

Колкото по-"уникална" публика, толкова по-тъп Левски. Комай всичките тези пари и опрощаване на дългове отиват на вятъра. След Пеевски може и Доган да ги подкрепи.

Не разбирам коментарите ви, някой е очаквал Локомотов да загуби ли? Айде събудете се, не и от този отбор..

Някой виждал ли е по - слаб Лефски? Те нямат удар, каква купа, какви пет лева?

Единственото положително нещо в момента за Левски е, че не фалира!

zizus

Има още време да го сторят

Абе не знаете ли, че е уговорено Евроидиотите да ги бутат да вземат най-после някаква купа, за да се осигури летящ старт за Гъза. Думуса ги пусна, сега и Крушарски е уговорен да ги пусне, но е поискал да бъде компенсиран с повече пари от коефициенти чрез сценарий 2:0 и 0:3 в реванша, А вие след реванша ще се заблужвавате от "невероятния дух" на сината лавина на ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ, която в историята нищо не е помитала, а все нея са помитали анонимници от Европа и Азия..

ако двата отбора имаха поне за 15 минути равностойна игра, някой можеше и да ти повярва. но при тази игра на Левски, се чудя как въобще е в "елита"!

Няма титла -няма купа за отбора на ТОЛУПА