Лоша новина за Аржентина и Нигерия - хърватите готвят 10 промени в състава

Капитанът на африканците Джон Оби Микел предупреди Модрич и компания, че светът ги гледа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нигерия даже и при равен се класират, освен ако Исландия не бият с 2-3 гола разлика, което едва ли ще стане.

Лоша новина за Аржентина, понеже колкото и да се стягат в отбора им няма капка баланс. Равния срещу Исландия е само плод на това, че замръзналците, колкото и да са симптаични са дърводелци и Аржентина ги надиграваше само заради класата на няколко футболисти, които притежава. Защита им е мнооооого зле, а защита, халфове и нападение играят раздлено, все едно са три отбора, дори исландците, ако можеха да уцелват вратата поне на три удара веднъж, щяха да ги бият. Нигерия, какво има да се чуди, излиза бие Аржентина и се класира, то Меси може да е полубог, ама няма как да ги спаси, ако продължбават да игратя като разпасана банда в квартлано мачле....

По лошата новина за Аржентина е че не играят добре, а Меси гледа мача отблизо.

Хърватите могат да играят с какъвто си искат състав, тяхно право е. Но трябва да имат едно наум. Те не се вписват във визията на ФуФА, за отбор, който да прескочи четвъртфиналите, въпреки че имат потенциал поне за полуфинал. Затова им търсят цаката да ги пр..бат. Ако Хърватска прекара Аржентина, с пускане на втория си отбор, а аржентинците не се прецакат сами, настроенията на ФуФА ще се катализират и хърватите могат да очакват балтии от всякакъв род още на осминафинала. За тяхно съжаление, фуфаджиите нямат файда от малки федерации, които да им се пречкат в далаверата с рекламния бизнес и телевизионните права.

На финали на световно първенство, каквото и да е то, НЯМА първи, или втори отбор.Всички са отишли с нагласата, че ще са титуляри, или че всеки момент може де влязат в игра.

Не думай!

Никой да не си мисли, че резервите на хърватите "ще събуят гащи"! Ще се борят с всички сили, за да се докажат!

ЛОЛЗ... Значи Хърватия да бие Исландия за да може Аржентина и Нигерия сами да решат съдбата си?! САМИ?! Ама само при победа на Хърватия?!... Нигерия продължава при победа, без значение как завърши другия мач...

.

кое е лошото на тази новина за Нигерия и Аржентина ,като те ще играят по между си . Да му мисли Исландия по тази "новина".