17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То при нас все едно е по-различно. Висаджии, Сикаджии, Черепи, Домуси и т.н.

От каде са идвали тези купища наркодолари? Оговор: От милярдерите и милонерите в САЩ, умиращи за дрога. Щоми има търсене, ще има предлагане. И без Ескобар всичко е същото.

Егати статията , венчаете в някакви измислени приказки най долните и свирепите ,за да ви се четат публикациите ! Пабло Ескобар е бил най големия бич за циялата история на Коломбия ! Тука гоннаправихте национален герой ,пълнимошигофрени сте ей само тука в бг такива новини ви доставят особено удоволствие и се четат ! Както и студените досиета за българските мафиоти който пишете -колко майки и бащи са разплакали а вие ги правите на герой -васковци -клюнове -самоковци ! Всякаква сган правите на национални герой ! Балкански манталитет еййй

Ако не е за терорист ще е за криминален престъпник, как не видях такава обширна статия за нещо по-креативно и полезно за все по-изпростяващатат аудитория !

Приятел, простотията няма нищо общо с престъпността, особено на нивото, за което се говори в статията...

Че то и у нас е така, футболните клубове са собственост на отявлени мафиоти. Някои ги избиха.

Наркотиците "европа", 'демокрация", свобода", пазарна икономика" со по -асни от треволяците на Ескобар и сие! Фактите го доказват! Годишно тези наркотици убиват по 5 милиона, а ескобаровите по 500!

Марш към Расия бе кратен.

От гюбрета кат теб България замяза на кочина.

Типична латино история, Ескобар колумбийския Робин Худ давал хляб на мизерниците в гетата и те го имали за светец. А той живеел в лукс, но Робин Худ живеел в гората. Това го има само в латино и комунистически държави.

Все пак Робин Худ не е бил наркопласьор, но латиносите не ги бърка. Важното е хляб да дава бащицата.

В западните държави също го има,но ограничени,кастрирани мозъци кат твоя не виждат по далеч от г*за си.

Ей само драскачи, като нямате истински новини не пишете, какво ни интересува нарко пласьор, трбва да ви арестуат че му правите реклама

Не че ви изчетох публикацийката, но кой ви плати за тоя пасквил? И сте пропуснали май да напишете как Ескобар беше убит като куче.